igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #225 na: Prosinac 11, 2012, 03:35:07 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Igor245
Trusted Member
http://youtu.be/1xS5spMOGEM
|
|
« Odgovor #226 na: Prosinac 11, 2012, 05:03:30 » |
|
Novi poredak , OSVETNICI su osvojili sjeverozapadni dvorac i povečali kontrolu mape ali suradnja ludih turaka i turaka iz Anatolie je očito prejaka , osvetnicima nije pomogla ni suradnja s plemenom ratnika __U__ da zadrži centralni i sjeverozapadni dvorac i sada su 3. u poredku sa 14.3% kontroliranog teritorija. Savez _AnAToLiA_ očekuje fazu "Gospodar svijeta" sa centralnim dvorcem i 67.47% kontroliranog teritorija a savez CRAZY_TURKS s 18.63% i sjeverozapadnim dvorcem . Slika: Vaš reporter ovoga događaja , reporter245 Početak faze Gospodara svijeta Blitz5 svijeta je pomaknuto i počelo je puno ranije nego što se to moglo očekivati , valjda svi željno očekuju uključujući i samu igru nevjerojatan okršaj saveza CROTEAM i __U__ . U savezima se okuplja sve više igrača i uglavnom tamo su sva najjača CRO imena Imperije , za sve koji se još nisu odlučili za sudjelovanje u ovom epskom sukobu velikih razmjera unutar jedne nacije ima priliku to učiniti i registrirati se u idućih 30ak sati kad će turci iz Anatolie zagospodariti svijetom !
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
|
« Odgovor #227 na: Prosinac 11, 2012, 12:34:59 » |
|
bubaši , jedna molba za vas ajd primite ovog lika kod sebe, nije nesto, al zna skupiti bodove i lijepo pise . bilo bi mi posebno zadovoljstvo da igra s vama. na svijetsko se nije usudio doci, pa mu prisutstvo vasih "velikih " imena razbije strah
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
koikoikoi2
|
|
« Odgovor #229 na: Prosinac 11, 2012, 01:13:13 » |
|
Opet dac na muške guze misli
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #230 na: Prosinac 11, 2012, 02:40:14 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #231 na: Prosinac 11, 2012, 03:51:35 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
|
« Odgovor #232 na: Prosinac 11, 2012, 04:11:29 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mala_tina
|
|
« Odgovor #233 na: Prosinac 11, 2012, 04:17:38 » |
|
gayevi..hmmmmm.lijepo zvuci
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #234 na: Prosinac 11, 2012, 04:18:00 » |
|
horus ti hoces da te opet sprzim
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
dacmih
|
|
« Odgovor #235 na: Prosinac 11, 2012, 04:30:14 » |
|
Opet dac na muške guze misli di si koi pekerčino stara
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ZjutyCROAT
|
|
« Odgovor #237 na: Prosinac 11, 2012, 06:56:07 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
memnon
|
|
« Odgovor #238 na: Prosinac 11, 2012, 09:40:58 » |
|
bubaši , jedna molba za vas ajd primite ovog lika kod sebe, nije nesto, al zna skupiti bodove i lijepo pise . bilo bi mi posebno zadovoljstvo da igra s vama. na svijetsko se nije usudio doci, pa mu prisutstvo vasih "velikih " imena razbije strah stvarno nikad te ne spomenem prvi,i ne znam sto letis s komentarima,..i drugi su te sutali svako na svoj nacin,ugl . zbog tvoje odurne igre i ponasanja,i ja sam samo jedan u nizu,...igraca poput tebe koji su vojno nesposobni se ne treba bojati,..pozdravljam croteam ,radujem se suparnistvu s njima,ako budem ucesnik realma 5....ne znam ko ce kakve ciljeve postavit u tom realmu mada ,vec je to neko spomenuo gore u postovima da je steta,sto je izabran blitz 5 internacionalni realm gdje ce medu silnim,turk,bug. rum. ital. savezima,2 vecinska cro saveza se tuci medusobno,...ali ako tako mora biti,neka bude,.. p.s. imao sam volje horusu objasniti neke stvari ,...uzroke njegove lose" karme",ali sjetio sam se ove poslovice,...xd Ako se volu ne pije, ne guraj mu glavu u vodu.
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mrki88
|
|
« Odgovor #239 na: Prosinac 11, 2012, 09:45:20 » |
|
stvarno nikad te ne spomenem prvi,i ne znam sto letis s komentarima,..i drugi su te sutali svako na svoj nacin,ugl . zbog tvoje odurne igre i ponasanja,i ja sam samo jedan u nizu,...igraca poput tebe koji su vojno nesposobni se ne treba bojati,..pozdravljam croteam ,radujem se suparnistvu s njima,ako budem ucesnik realma 5....ne znam ko ce kakve ciljeve postavit u tom realmu mada ,vec je to neko spomenuo gore u postovima da je steta,sto je izabran blitz 5 internacionalni realm gdje ce medu silnim,turk,bug. rum. ital. savezima,2 vecinska cro saveza se tuci medusobno,...ali ako tako mora biti,neka bude,..
p.s. imao sam volje horusu objasniti neke stvari ,...uzroke njegove lose" karme",ali sjetio sam se ove poslovice,...xd Ako se volu ne pije, ne guraj mu glavu u vodu.
memno, oni su nama ne bitni, mali miševi... imamo mi svoje stalne neprijatelje, ovi su u prolazu samo...
|
|
|
Evidentirano
|
"ukoliko trčite goli oko drveta brzinom 87 km/h, postoji šansa da po ete sami sebe."
|
|
|
|