sableta
|
|
« Odgovor #105 na: Prosinac 08, 2012, 05:59:31 » |
|
ali buuuuu:) stalno se svodi na isto ,,bezveze se ponavljate,,
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Chilli
Private
silvydave
|
|
« Odgovor #106 na: Prosinac 08, 2012, 06:00:37 » |
|
this is a simple question, from where do you know me? how can you say i am this or that? do you know all my nicks? ok, you only speak because your mouth is big. I can not remember you , so for me you are not important player, really i do not know why you are posting here, this is for the players that had the honor to be in the international competition, please look at the title, you must post in the general forum. sorry for english, i do not speak croatian, but i think that for defense of injury, we can use english, I do not like that nobody speak of me, if do not know me. thank you for understand. and I love Croatia!!
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
vanyar
Private
|
|
« Odgovor #107 na: Prosinac 08, 2012, 06:00:45 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sableta
|
|
« Odgovor #108 na: Prosinac 08, 2012, 06:02:23 » |
|
sily
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
buuu
Gost
|
|
« Odgovor #109 na: Prosinac 08, 2012, 06:03:14 » |
|
this is a simple question, from where do you know me? how can you say i am this or that? do you know all my nicks? ok, you only speak because your mouth is big. I can not remember you , so for me you are not important player, really i do not know why you are posting here, this is for the players that had the honor to be in the international competition, please look at the title, you must post in the general forum. sorry for english, i do not speak croatian, but i think that for defense of injury, we can use english, I do not like that nobody speak of me, if do not know me. thank you for understand. and I love Croatia!!
evo jos jedne hrvatice iz croteam,neznam ti ja engleski prevedi mi
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
malimedo
Private
|
|
« Odgovor #110 na: Prosinac 08, 2012, 06:04:07 » |
|
mali medo,ja sam igrao ovu eru od početka i skupio 5 odbrambenih pobjeda za U savez, iako sam igrao tek na održavanju računa, šta bi tek bilo da sam igrao za pravo, osnivali smo savez pred kraj da bi nas počelo igrati odmah više u startu da nebi imali problema sa administracijom a U savez imao u tom prednost ( ni to im neće pomoć). Što se tiće vođe, još se nismo odlučili tko će biti, to će ići na izglasavanje, još nisu ni činovi formalno napravljeni. buu, Silvy već odavno nije farmer ma ok nemoj se odmah ljutiti nisam nista lose mislio znam da ide svijet od pocetka a bio ti vodja ili ne meni svejedno
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
goronja
|
|
« Odgovor #111 na: Prosinac 08, 2012, 06:06:38 » |
|
ma ok nemoj se odmah ljutiti nisam nista lose mislio znam da ide svijet od pocetka a bio ti vodja ili ne meni svejedno
nadam se da ne ,hehe, nije to baš neka laskava titula
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
goronja
|
|
« Odgovor #112 na: Prosinac 08, 2012, 06:07:21 » |
|
Imaš google translate, pa si prevodi.
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
buuu
Gost
|
|
« Odgovor #113 na: Prosinac 08, 2012, 06:08:34 » |
|
bubimire kakave su to poruke u inbox?zar ti je toliko bitan forum kad nesmis tu napisat sta mislis,vidis ja napisem tu nsta mislim i nije me briga oce banat jer se jedino mogu odmorit od citanja gluposti,i da da nezaboravim ja misim da ti jedino znas posat porob tu i tamo,samo pises ja porobija ovog ja zakla seljaka ovog daj covice boli nas koga ti robis i nepisi te glupsoti vise po forumu,skuzili smo da si opasan i dobro e jos nesto mikac,ja igram svoj racun sam a ne nas 3 ko sto ti igras i sad kome je sta vazno.kad idem radit niko neigra,kad idem lokat niko neigra,kad idem na balun niko neigra sam igram.al svaka cast bar si nasa odlicne igrace da te minjaju kad te nema
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
buuu
Gost
|
|
« Odgovor #114 na: Prosinac 08, 2012, 06:09:23 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
goronja
|
|
« Odgovor #115 na: Prosinac 08, 2012, 06:10:50 » |
|
http://prntscr.com/lnce6jedan od mnogih koji zna kakav sam ja igrač,a oni koji neznaju neka samo i dalje potcijenjuju, zato moje saučešće tebi i tvojima buu sljedeću eru
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
goronja
|
|
« Odgovor #116 na: Prosinac 08, 2012, 06:11:51 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
buuu
Gost
|
|
« Odgovor #117 na: Prosinac 08, 2012, 06:12:29 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
goronja
|
|
« Odgovor #118 na: Prosinac 08, 2012, 06:19:36 » |
|
Jedinog kojeg neću napadat jer je ljudina od čovjeka a stvarno ono pravi dečko i igrač je babagiga, njemu svaka čast u svim aspektima, žao mi je što se našao na pogrešnoj strani sa takvima kao vi, al čovjek je stvarno ono za kapu skinut, igrač, borac, prijatelj, sve u jednom. Imate tu sreću što imate takvo zlato od igrača u svom timu, veliki naklon njemu. beebee81 je simpa ništa posebno za njega nemam reći, protiv bronhy-a nemam što loše za reć, a za maximus iliti Unca, iako mi par šamara stisla, sve 5 Unca, još su mi dragi tvoji balončići.
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
buuu
Gost
|
|