Imperia Online Croatia
Prosinac 13, 2019, 06:39:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
 
   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: BAG ili CHEAT  (Posjeta: 3662 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
shile
Private
*

Karma: +0/-2
Offline Offline

Postova: 8


Profil Email
« na: Srpanj 29, 2012, 08:35:34 »

evo ovako igram u 125 realmu u ratu smo sa savezon ORAO i nafato sam im igraca sa 50m resa medjutim kad god ga napadnem opljackam 0 resa... spijuniram on i dalje ima 50M....  igrac se zove LORD_STIFLER
Evidentirano
Tiger
Community Manager
*

Karma: +386/-356
Offline Offline

Postova: 2856


Profil
« Odgovor #1 na: Srpanj 29, 2012, 08:49:51 »

Vidim 3 tvoja napada - u jednom si uzeo resurrse. U drugoj si napao na polje prov 4. Sa bitkom na polju ne možeš ukrasti resurse u utvrdi.  Treći napad je na provinciju 4. Sad ne znam u kojoj ej on imao resurse i da li si osvježio špijuna ili samo pogledao staro izvješće, ali ne može skriti 50 milijuna resursa.
Evidentirano

shile
Private
*

Karma: +0/-2
Offline Offline

Postova: 8


Profil Email
« Odgovor #2 na: Srpanj 29, 2012, 08:54:30 »

znam brate da nemogu... zadnji napad ti pricam.... ima i dalje resourse u 4 provinciji... posto smo u ratu drzimo ga stalno pod napadom da ne moze potrositi resourse prije minut sam ga spijo i dalje ima resourse kod kuce
Evidentirano
shile
Private
*

Karma: +0/-2
Offline Offline

Postova: 8


Profil Email
« Odgovor #3 na: Srpanj 29, 2012, 09:18:25 »

jarane ovi chituju vise nego ocegledno.... 14 sekundi prije napada pokusajem da prebacim vojsku nemoze.... napadnem lika koji ima 50 miliona resa odnesem 0000...  Lips Sealed o te igrica
Evidentirano
shile
Private
*

Karma: +0/-2
Offline Offline

Postova: 8


Profil Email
« Odgovor #4 na: Srpanj 29, 2012, 09:34:35 »

14 sekundi prije napada mi izbacuje... nemozes pomjeriti vojsku 5 sekundi prije napada i ja pokusajem par puta i isto mi izbacuje...ccccc
Evidentirano
mrki88
Colonel
******

Karma: +333/-221
Offline Offline

Postova: 1206



Profil
« Odgovor #5 na: Srpanj 29, 2012, 09:42:34 »

pritsni f5  da se refresha stranica....
Evidentirano

"ukoliko trčite goli oko drveta brzinom 87 km/h, postoji šansa da po Lips Sealed ete sami sebe."
Tiger
Community Manager
*

Karma: +386/-356
Offline Offline

Postova: 2856


Profil
« Odgovor #6 na: Srpanj 29, 2012, 09:49:20 »

Ako duže ne osvježiš stranicu, vrijeme servera i ono na tvojoj strani nije isto.
Što se tiče 50 milijuna, nisam još doživio da netko ne uzme resurse ako pobijedi u napadu na utvdu a resursi postoje. Osim ako ih sef utvrde pokriva, što nije slučaj sa 50 milijuna. Sumnjam d aima dovoljno opskrbnih da ih pošalje u koloniju ako je ima. Provjeriti će u uredu, ali najvj. si napao krivu provinciju ili špijunirao.
Evidentirano

shile
Private
*

Karma: +0/-2
Offline Offline

Postova: 8


Profil Email
« Odgovor #7 na: Srpanj 29, 2012, 10:06:56 »

et ja budala... ovu igricu prvi put poceo igrat prije 4-5 godina....  znaci nisam lud... lik drzi u provinciji 4 rese ja napadam u 4 spijam prije na minuti resoursi tu.. napadnem odnesm 0 0 0 0 odma spijam opet resoursi tu... vojska mi se vraca udare mi kontru... 14 sekundi prije napada pokusajem prebaciti vojsku ne ide... izbacuje mi kako nemogu da prebacim vojsku 5 sekundi prije napada i ja par puta pokusajem da je prebacim i isto mi izbacuje
Evidentirano
Tiger
Community Manager
*

Karma: +386/-356
Offline Offline

Postova: 2856


Profil
« Odgovor #8 na: Srpanj 29, 2012, 10:15:45 »

Ja to nisam rekao. Samo sam rekao da mi je jako čudno i da nije bilo takvih prijava, a sve one koje su bile su ustvari bile točno ono što sam rekao - greška igrača.  Znam da je prošli tjedan bilo uvođenje novosti, ali ne znam da li je uvedena novost koja bi to mogla pojasniti - povlačenje resursa s tržišta unutar 1 minute od objave. Ali mislim da ta opcija ne bi trebala raditi pod napadom i da još nije uvedena. Admini će provjeriti sutra, ja ne mogu ići na račune igrača da bilo što vidim.
A za 14 sekundi - unutar 5 je to upozorenje, i taj problem se javlja kad neko vrijeme ne osvježiš ekran i onda vrijeme odudara od servera. I to je jedino pojašnjenje koje mi pada na pamet i koje znam. Jer kod refresha se učitava vrijeme sa servera. Kasnije točnost tog vremena ovisi o osobnom računalu i zauzetosti procesora do ponovnog refresha. S tim da ne osvježavaju svi klikovi taj sat. Npr poruke, tribun, pretraga karte i slično... ne osvježava sat.
Evidentirano

shile
Private
*

Karma: +0/-2
Offline Offline

Postova: 8


Profil Email
« Odgovor #9 na: Srpanj 29, 2012, 11:02:38 »

znam to sve drug moj.. i garantujem ti da nije sve cisto sa tim igracima
Evidentirano
AlucardJunior
Lieutenant
***

Karma: +3/-71
Offline Offline

Postova: 174



Profil Email
« Odgovor #10 na: Srpanj 31, 2012, 10:17:49 »

O buraz znam kako ti je hehe . I meni se tako nesta desilo , samo sto nije bilo jedamput Tongue
Samo sto ja nisam mogo napadat ni vojsku niti sam rese pokupio Tongue ... Ima cudnih bugova . A sto je jos jace lik koji je poslje mene napo 1 sec (ovaj sto smo ga napadali je bio isto pod spijunazom stalno) on pomete i vojsku i rese , a meni mauna Smiley . Zato kazem ne nadaj se nicemu , ocekuj sve kada se radi o ovoj igri Tongue
Evidentirano
edocaajka
Private
*

Karma: +0/-1
Offline Offline

Postova: 3


Profil Email
« Odgovor #11 na: Kolovoz 07, 2012, 07:59:17 »

[battleRep=221665]Bad_Copy Vs edocaajka[/battleRep]
evo uletila mi je ova situacija - imam elitne strijelce uz ostatak vojske u utvrdi 7 i frajer me napadne sa 10K žutih mačevalaca, u bitki mi se uopće ne registrira vojska i on mi ruši utvrdu i krade rese. tako dva puta u dvije provincije. je li u pitanju bug u igri ili hack? lik je došao samo s mačevima, mislim da nije slučajnost ili bug u pitanju, inače bi došao s nekim jedinicama uz njih...? kome ga prijaviti za cheatanje? jer ako je tako, može biti utvrda 9, ista mi stvar ko da je i utvrda 1 ako mi neće očitati vojsku...
Evidentirano
Tiger
Community Manager
*

Karma: +386/-356
Offline Offline

Postova: 2856


Profil
« Odgovor #12 na: Kolovoz 07, 2012, 10:20:20 »

Provjerio sam zadnej izvještaje špijuniranja i nisi imao vojske u tim provincijama. To je jedino kako možemo provjeriti, ali nisma još vidio da je vojska bila negdje a da se nije borila.
Evidentirano

edocaajka
Private
*

Karma: +0/-1
Offline Offline

Postova: 3


Profil Email
« Odgovor #13 na: Kolovoz 07, 2012, 04:58:06 »

pa da, zato i prijavljujem, jer mi je u ovoj provi BILO vojske, nakrcah ih jutros oko ponoći u garizon, prije offa. ova druga koju je također napao nije imala vojske (koju je napao sa 6K)... nakon bitke i srušene utvrde 7 u njoj stoji vojska netaknuta, rese pokupljene a utvrda čeka na popravak  *hmm*
ne znam je li moguće dokazati da mi je vojska već bila u utvrdi prije napada, jedino znam da sam sinoć uvalio vojsku u garizon, jutros me ta utvrda dočekala srušena a vojska u garizonu...?
Evidentirano
ANUBIS
Gost
« Odgovor #14 na: Kolovoz 07, 2012, 05:07:24 »

Nego jesi ti provjerio da nema kola transportna i da je odma nakon napada tvoga instant vration nazad rese u provu?? iz kolonije ako ima

et ja budala... ovu igricu prvi put poceo igrat prije 4-5 godina....  znaci nisam lud... lik drzi u provinciji 4 rese ja napadam u 4 spijam prije na minuti resoursi tu.. napadnem odnesm 0 0 0 0 odma spijam opet resoursi tu... vojska mi se vraca udare mi kontru... 14 sekundi prije napada pokusajem prebaciti vojsku ne ide... izbacuje mi kako nemogu da prebacim vojsku 5 sekundi prije napada i ja par puta pokusajem da je prebacim i isto mi izbacuje

kada takve resurse imam obično imam kola da vozim barem 80 mil u komadu..
« Zadnja izmjena: Kolovoz 07, 2012, 05:12:12 od ANUBIS » Evidentirano
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  
 
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!