Imperia Online Croatia
Prosinac 14, 2019, 04:34:13 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
 
   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Tko će biti gospodar svijeta druge ere cro2 svijeta?
Husari - 48 (53.3%)
patria_nostra - 11 (12.2%)
300_SG - 5 (5.6%)
lex_legis - 6 (6.7%)
NA_VI - 4 (4.4%)
Kralj_Zvonimir - 5 (5.6%)
pistolerosi - 3 (3.3%)
tigrovi - 0 (0%)
AmonRaa - 3 (3.3%)
nitko na popisu - 5 (5.6%)
Ukupno glasača: 76

 Str: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Druga era cro2 svijeta  (Posjeta: 58334 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
radazg1
Sergeant
**

Karma: +11/-47
Offline Offline

Postova: 83


Profil
« Odgovor #105 na: Svibanj 18, 2012, 05:07:07 »

http://prntscr.com/9dv4y uh sta mi ovaj husar uradi hihihihih
odose 2 kolonije ko da ih nisam ni imo ahahahhahhha kako se ljudi daju naprckat na forumu lagano ...
No nebojte se husari , zavrsim rat sa ovim lexićima i prelazim na vas Smiley
Mozda cu izgledat kao mrav koji ujeda slona , ali boga mi kada te taj isti mrav ujede milijun puta ... Garantiram vam tetanus Grin

ti si gori od igora...šta si i ti otišao u reportere,pa 0-24 visiš na forumu...
Evidentirano
AlucardJunior
Lieutenant
***

Karma: +3/-71
Offline Offline

Postova: 174



Profil Email
« Odgovor #106 na: Svibanj 18, 2012, 06:13:08 »

ti si gori od igora...šta si i ti otišao u reportere,pa 0-24 visiš na forumu...

A sta cu , neznam od dosade sta bih Grin ... pa davim ljude okolo hehe
Evidentirano
wwwww
Sergeant
**

Karma: +17/-21
Offline Offline

Postova: 76


Profil
« Odgovor #107 na: Svibanj 18, 2012, 06:31:47 »

Cheesy  ko još kome treba odavat kolonije jednostavno si svaki igrač u savezu stavi druge u zabilješke i samo svaki dan provjeri jel ju ko zauzeo ...jednostavno ko pekmez *tired*   a off se lako skuži ..tak da ni to nije potrebno ...na njemu je samo da predloži ajmo dat 96m zlata da objavimo rat lexima ..mi na dvorce nejdemo pa da bar oslabimo ove koji idu ..a i mislim dobit rat protiv lexa strasna stvar ak ima 4 kvalitetna igraca u cijelom savezu a oni nemogu nista jer su ostatak za ništ  Cheesy


ajme, pa sta ti to pises, ti si kao isnstruktor IO:D:D:D:D

dečko pa nemaš pojma:D:D:D
Evidentirano
wwwww
Sergeant
**

Karma: +17/-21
Offline Offline

Postova: 76


Profil
« Odgovor #108 na: Svibanj 18, 2012, 06:32:41 »

kak bi ono kod nas rekli, bubamara moraš još puno žganci pojest Grin Grin Grin
Evidentirano
AlucardJunior
Lieutenant
***

Karma: +3/-71
Offline Offline

Postova: 174



Profil Email
« Odgovor #109 na: Svibanj 18, 2012, 06:48:23 »

kak bi ono kod nas rekli, bubamara moraš još puno žganci pojest Grin Grin Grin

A nezaboravi i žganca i pure Grin
Evidentirano
wwwww
Sergeant
**

Karma: +17/-21
Offline Offline

Postova: 76


Profil
« Odgovor #110 na: Svibanj 18, 2012, 06:49:45 »

A nezaboravi i žganca i pure Grin


je i bikima stalu zmetati:D:D
Evidentirano
bubamara4
Private
*

Karma: +8/-23
Offline Offline

Postova: 26


Profil
« Odgovor #111 na: Svibanj 18, 2012, 10:03:15 »

kak bi ono kod nas rekli, bubamara moraš još puno žganci pojest Grin Grin Grin
  pa da vidimo ja kad sam odusto imao samo kolko ono 1,3 m bodova više od tebe warloče Cheesy  moj nasljednik dobio ban i opet i on bio jači od tebe  Grin  e sad  Lips Sealed iga on odusto i novi ga igrač preuzeo tek nakon par tjedana ....ja sam ostavio acc na 3 mjestu ,,odusto sam jer nisam htio ič protiv pere jer sam večinu stvari naučio od njega i smatro sam ga prijateljem ...i reko sam mu nikad neču napasti husare ...zoki može potvrdit on živi malo dalje od novog vlasnika i znao je razvoj događaja a i roki isto znači kasnio si 1,3 m primaj se tih žgancov ili bolje kifli  Grin  a ti tu pljuješ po anubisu a isto prijetiš ženama preko telefona da češ im doči doma pa dođi sad dok sam ja doma krešimire Cool
Evidentirano
wwwww
Sergeant
**

Karma: +17/-21
Offline Offline

Postova: 76


Profil
« Odgovor #112 na: Svibanj 18, 2012, 10:17:07 »

  pa da vidimo ja kad sam odusto imao samo kolko ono 1,3 m bodova više od tebe warloče Cheesy  moj nasljednik dobio ban i opet i on bio jači od tebe  Grin  e sad  Smiley iga on odusto i novi ga igrač preuzeo tek nakon par tjedana ....ja sam ostavio acc na 3 mjestu ,,odusto sam jer nisam htio ič protiv pere jer sam večinu stvari naučio od njega i smatro sam ga prijateljem ...i reko sam mu nikad neču napasti husare ...zoki može potvrdit on živi malo dalje od novog vlasnika i znao je razvoj događaja a i roki isto znači kasnio si 1,3 m primaj se tih žgancov ili bolje kifli  Grin  a ti tu pljuješ po anubisu a isto prijetiš ženama preko telefona da češ im doči doma pa dođi sad dok sam ja doma krešimire Cool


ja nikad nisam prijetio, a to sto tvoja draga laza i izmislja nebloze to ti ja nemogu pomoč,,,,,,, ti za mene nisi nikad bio igrač nit igkad budes igrač,. sa anubisom si mozes dat ruku jer ste isti tip igrača, samo se sjeti kad smo sjedili na kavi kad si me nagovarao da zajedno počnemo ovu eru svaki po 5-6 multiča i da se punimo, sto sam ja naravno odbio jer ja tako neznam ni nemogu igrat, dečko spusti se na zemlju a nemoj pričat nebuloze i laži
Evidentirano
wwwww
Sergeant
**

Karma: +17/-21
Offline Offline

Postova: 76


Profil
« Odgovor #113 na: Svibanj 18, 2012, 10:19:30 »

znam da si me upoznao i ....., al imaj na umu jedno ak to nisi skuzio u to vrijeme kad smo bili prijatelji, nedam se  Lips Sealed at, a taj ko ce me  Lips Sealed at taj če na Lips Sealed at x3;)
Evidentirano
Scofield111
Lieutenant
***

Karma: +2/-61
Offline Offline

Postova: 226


Profil Email
« Odgovor #114 na: Svibanj 18, 2012, 10:23:49 »

bbbb joj nikad ja ne uhvatim prvi dan servera uvijek mora biti 8 ili 9 dana neznam mozda sam uklet
Evidentirano

wwwww
Sergeant
**

Karma: +17/-21
Offline Offline

Postova: 76


Profil
« Odgovor #115 na: Svibanj 18, 2012, 10:45:12 »

 pa da vidimo ja kad sam odusto imao samo kolko ono 1,3 m bodova više od tebe warloče Cheesy  moj nasljednik dobio ban i opet i on bio jači od tebe  Grin  e sad  Smiley iga on odusto i novi ga igrač preuzeo tek nakon par tjedana ....ja sam ostavio acc na 3 mjestu ,,odusto sam jer nisam htio ič protiv pere jer sam večinu stvari naučio od njega i smatro sam ga prijateljem ...i reko sam mu nikad neču napasti husare ...zoki može potvrdit on živi malo dalje od novog vlasnika i znao je razvoj događaja a i roki isto znači kasnio si 1,3 m primaj se tih žgancov ili bolje kifli  Grin  a ti tu pljuješ po anubisu a isto prijetiš ženama preko telefona da češ im doči doma pa dođi sad dok sam ja doma krešimire Cool


skrivao si se ko p..... cijelu eru, svima si ......., opče jadno da nisi bio prvi,,, pa s kim se ti hvalis,,,,,,,,, oces rec da si igrac, ma daj pričaj te viceve nekom drugom a ne tu na forumu jer se ljudi smiju kad ti citaju postove Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
« Zadnja izmjena: Svibanj 19, 2012, 06:43:13 od goronja » Evidentirano
McDaworius
Lieutenant
***

Karma: +30/-48
Offline Offline

Postova: 151


Profil
« Odgovor #116 na: Svibanj 18, 2012, 11:39:39 »

Pa dajte nesto pametno. Citam gore netko nas naziva lexići? pa vi se ne bi trebali zvati tigrovi nego jazavci,jer kad smo imali vojske bjezali ste glavom bez obzira i u prijasnjem ratu napravili oko 30 bodova,a sad se bahatite. a prije nekoliko tjedana ste nas molili fed i da vas ne napadamo jer ste u ratu, u stilu daj pogledaj kolko vojske imate a mi nemamo ni pola toga...pa sta nas napadate.A kao slag na kraju, neki vasi igraci su cak razmisljali preci kod nas. i onda nam zabite noz u leđa. da sam bio ja bahatiji zgazili bi vas ranije da nam sada ne pravite probleme.
Evidentirano
AlucardJunior
Lieutenant
***

Karma: +3/-71
Offline Offline

Postova: 174



Profil Email
« Odgovor #117 na: Svibanj 19, 2012, 12:46:33 »

Pa dajte nesto pametno. Citam gore netko nas naziva lexići? pa vi se ne bi trebali zvati tigrovi nego jazavci,jer kad smo imali vojske bjezali ste glavom bez obzira i u prijasnjem ratu napravili oko 30 bodova,a sad se bahatite. a prije nekoliko tjedana ste nas molili fed i da vas ne napadamo jer ste u ratu, u stilu daj pogledaj kolko vojske imate a mi nemamo ni pola toga...pa sta nas napadate.A kao slag na kraju, neki vasi igraci su cak razmisljali preci kod nas. i onda nam zabite noz u leđa. da sam bio ja bahatiji zgazili bi vas ranije da nam sada ne pravite probleme.
Ja se ponosim sto sam jazavac , a jel se ti ponosiš što si lešinar ?
A tek sam bacio šibicu , a na vama galoni nafte Grin
Evidentirano
goronja
Major
*****

Karma: +89/-283
Offline Offline

Postova: 850


Killerator


Profil Email
« Odgovor #118 na: Svibanj 19, 2012, 06:42:26 »


skrivao si se ko p..... cijelu eru, svima si lizao supak, opče jadno da nisi bio prvi,,, pa s kim se ti hvalis,,,,,,,,, oces rec da si igrac, ma daj pričaj te viceve nekom drugom a ne tu na forumu jer se ljudi smiju kad ti citaju postove Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

Žuti karton za izražavanje wwwww, nemože to ovako da se piše, držite se teme o cro 2 svijetu a ne ulaziti u osobno vrijeđanje i prepucavanje
Evidentirano

wwwww
Sergeant
**

Karma: +17/-21
Offline Offline

Postova: 76


Profil
« Odgovor #119 na: Svibanj 19, 2012, 09:50:57 »

Žuti karton za izražavanje wwwww, nemože to ovako da se piše, držite se teme o cro 2 svijetu a ne ulaziti u osobno vrijeđanje i prepucavanje



a kaj bu ak dobim crveni Grin Grin Grin Grin
Evidentirano
 Str: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Gore
  Ispis  
 
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!