Imperia Online Croatia
Rujan 17, 2019, 12:48:12 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
 
   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Tko će biti gospodar svijeta druge ere cro2 svijeta?
Husari - 48 (53.3%)
patria_nostra - 11 (12.2%)
300_SG - 5 (5.6%)
lex_legis - 6 (6.7%)
NA_VI - 4 (4.4%)
Kralj_Zvonimir - 5 (5.6%)
pistolerosi - 3 (3.3%)
tigrovi - 0 (0%)
AmonRaa - 3 (3.3%)
nitko na popisu - 5 (5.6%)
Ukupno glasača: 76

 Str: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Druga era cro2 svijeta  (Posjeta: 57122 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
McDaworius
Lieutenant
***

Karma: +30/-48
Offline Offline

Postova: 151


Profil
« Odgovor #90 na: Svibanj 18, 2012, 12:23:44 »

ma razumijem ja to da bi svi u husare Grin
ali ljudi cemu ovo http://prntscr.com/9cvhl
Pa necemo tako , da ja platim djabe 97 mil Grin
Nečeš ga platiti Đabe jer tako nema ni u stare babe, kad smo prvi put ratovali bježali ste od nas kao jazavci   http://prntscr.com/9d6uv  , jedina briga vam je bila da vam lexi ne uhvate vojsku (svaka čast na tome), ali niste ni jednom muški digli ruku. Sad umjesto da napravite saveznu i muški se potučete sa nama vi krenuli kao lisica na mlado kokoši. Šta niste izabrali neki savez za koji se zna da ima dosta vojske? aha znam, mogli bi vas dotuč! a onaj link, koji si svima pokazao, ja sam pitao jer se lexima mnogi obračaju sa raznim pitanjima da im pomognemo i uputimo  igru i na taj način ja odgovaram jer onda imam odgovor od administratora i ne može mi nitko reć da prodajem maglu i pamet.
Evidentirano
AlucardJunior
Lieutenant
***

Karma: +3/-71
Offline Offline

Postova: 174



Profil Email
« Odgovor #91 na: Svibanj 18, 2012, 12:25:58 »


(Y)    *drunk*
Vi se ljudi neznate zabaviti kao ja u ovoj igri hehe Grin ... meni niti jedan dan nije dosadan niti se uopce zivciram ...
Samo moj savjet vama je da se zabavite , iako nemam dume sta vas zabavlja hahahahaha

 
Evidentirano
wwwww
Sergeant
**

Karma: +17/-21
Offline Offline

Postova: 76


Profil
« Odgovor #92 na: Svibanj 18, 2012, 12:27:06 »

Nečeš ga platiti Đabe jer tako nema ni u stare babe, kad smo prvi put ratovali bježali ste od nas kao jazavci   http://prntscr.com/9d6uv  , jedina briga vam je bila da vam lexi ne uhvate vojsku (svaka čast na tome), ali niste ni jednom muški digli ruku. Sad umjesto da napravite saveznu i muški se potučete sa nama vi krenuli kao lisica na mlado kokoši. Šta niste izabrali neki savez za koji se zna da ima dosta vojske? aha znam, mogli bi vas dotuč! a onaj link, koji si svima pokazao, ja sam pitao jer se lexima mnogi obračaju sa raznim pitanjima da im pomognemo i uputimo  igru i na taj način ja odgovaram jer onda imam odgovor od administratora i ne može mi nitko reć da prodajem maglu i pamet.


e ako imas odgovor od administratora onda fakat prodajes maglu Grin Grin Grin
Evidentirano
Dunkan1973
Global Moderator
*

Karma: +49/-115
Offline Offline

Postova: 213


Profil
« Odgovor #93 na: Svibanj 18, 2012, 03:08:23 »

Postalo je opet zabavno forum između eureke i igre prijestolja pročitat Grin Igor nije ti bilo u redu objavljivat tablice kolonija na forumu, mada nema veze jer ta tablica kruži okolo po svim savezima koliko čujem, al red je red *hmm* Daj ti dalje ovdje izvještaje o dvorcima rađe, postaje interesantno, borba za treće mjesto je neizvjesna Grin Eru će Husari osvojit tu sumnje nema čak i da im se nije 300SG priključio, ali ovako je sad zacementirana pobjeda, patrija budu drugi ako se ne raspadnu a neće valjda, sad je počela borba za treće mjesto... Pistoljerosi pokupili spavače od 300-500k da im doniraju i vojsku prokockali sad će im neko to dokrajčit valjda, ali ostaju još uvijek u igri za treće mjesto zajedno s još par saveza Grin
Mada će na kraju drugo i treće mjesto možda i saveznicima Husara pripast jer Husarima nema ravne ekipe u cro2 realmu i oni će na kraju pokosit ostale saveze i njihove savezne vojske a vjerujem saveznicima prepustit koji dvorac tako da možda i patrija na kraju ostane bez medalje Cheesy
Evidentirano
Igor245
Trusted Member
*

Karma: +157/-370
Offline Offline

Postova: 1831


http://youtu.be/1xS5spMOGEM


Profil
« Odgovor #94 na: Svibanj 18, 2012, 06:33:08 »

Postalo je opet zabavno forum između eureke i igre prijestolja pročitat Grin Igor nije ti bilo u redu objavljivat tablice kolonija na forumu, mada nema veze jer ta tablica kruži okolo po svim savezima koliko čujem, al red je red *hmm* Daj ti dalje ovdje izvještaje o dvorcima rađe, postaje interesantno, borba za treće mjesto je neizvjesna Grin Eru će Husari osvojit tu sumnje nema čak i da im se nije 300SG priključio, ali ovako je sad zacementirana pobjeda, patrija budu drugi ako se ne raspadnu a neće valjda, sad je počela borba za treće mjesto... Pistoljerosi pokupili spavače od 300-500k da im doniraju i vojsku prokockali sad će im neko to dokrajčit valjda, ali ostaju još uvijek u igri za treće mjesto zajedno s još par saveza Grin
Mada će na kraju drugo i treće mjesto možda i saveznicima Husara pripast jer Husarima nema ravne ekipe u cro2 realmu i oni će na kraju pokosit ostale saveze i njihove savezne vojske a vjerujem saveznicima prepustit koji dvorac tako da možda i patrija na kraju ostane bez medalje Cheesy
to sam objavio tako da ekipa pokupi koordinate pa da ih koristi u svojim svjetovima za osnivanje kolonija , ne u cro2 , osim ako baš žele  Cheesy  inače kolonije su nepoštena prednost vodečih saveza ( tj. najjačih eko plasiranih igrača ) u večini svijetova IO s obzirom da ih je nemoguće špijunirati a na slijepo se nikom ne isplati ići dok ovi vodeći nemaju nikakvih problema u špijuniranju tako da mogu i po nekoliko kolonija uništiti samo u jednoj noći. A husari se boje maknuti vojsku iz središnjeg dvorca jer čim je maknu odeeee dvorac Grin
Evidentirano

AlucardJunior
Lieutenant
***

Karma: +3/-71
Offline Offline

Postova: 174



Profil Email
« Odgovor #95 na: Svibanj 18, 2012, 02:33:34 »

http://prntscr.com/9dv4y uh sta mi ovaj husar uradi hihihihih
odose 2 kolonije ko da ih nisam ni imo ahahahhahhha kako se ljudi daju naprckat na forumu lagano ...
No nebojte se husari , zavrsim rat sa ovim lexićima i prelazim na vas Smiley
Mozda cu izgledat kao mrav koji ujeda slona , ali boga mi kada te taj isti mrav ujede milijun puta ... Garantiram vam tetanus Grin
Evidentirano
bubamara4
Private
*

Karma: +8/-23
Offline Offline

Postova: 26


Profil
« Odgovor #96 na: Svibanj 18, 2012, 02:47:46 »

http://prntscr.com/9dv4y uh sta mi ovaj husar uradi hihihihih
odose 2 kolonije ko da ih nisam ni imo ahahahhahhha kako se ljudi daju naprckat na forumu lagano ...
No nebojte se husari , zavrsim rat sa ovim lexićima i prelazim na vas Smiley
Mozda cu izgledat kao mrav koji ujeda slona , ali boga mi kada te taj isti mrav ujede milijun puta ... Garantiram vam tetanus Grin
    o čemu ti pričaš Huh?? *crazy*   pa vi ste pod savez husara .....od warlocka susjed s vama u savezu a tu nešto trabunjaš *hmm*
Evidentirano
wwwww
Sergeant
**

Karma: +17/-21
Offline Offline

Postova: 76


Profil
« Odgovor #97 na: Svibanj 18, 2012, 02:56:10 »

    o čemu ti pričaš Huh?? *crazy*   pa vi ste pod savez husara .....od warlocka susjed s vama u savezu a tu nešto trabunjaš *hmm*



nije mi susjed nego mi je jedan od boljih frendova, al istina ne jedno da ga nikad nisam trazio da nam odaje off faze, kolonije ili nesto slično nit ih je ikad odavao;) svako igra svoju igru;)
Evidentirano
AlucardJunior
Lieutenant
***

Karma: +3/-71
Offline Offline

Postova: 174



Profil Email
« Odgovor #98 na: Svibanj 18, 2012, 02:57:49 »

E nemoj ti meni mi, vi oni ... federacija je komsija od warlocka , ali nakon sto je xbuu napo iz sprdnje koloniju umjesno da njega napadaju iskaljuju se na meni Grin ... do sada sam bio neutralan , no oko za oko zub , za zub Grin
Mislim da husari imaju vise zubi za izbit nego sto ih ja imam  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Evidentirano
Scofield111
Lieutenant
***

Karma: +2/-61
Offline Offline

Postova: 226


Profil Email
« Odgovor #99 na: Svibanj 18, 2012, 03:00:00 »

ja glasam za ove 300_sg jer tako je u mom svijetu isto bilo ova istra imala taj dvoraca a the_end sve ostale dvorce i za 2 mjeseca to se preokrenulo sad istra ima sve dvorce osim jednog sto drzi savez serbia
Evidentirano

AlucardJunior
Lieutenant
***

Karma: +3/-71
Offline Offline

Postova: 174



Profil Email
« Odgovor #100 na: Svibanj 18, 2012, 03:01:28 »

ja glasam za ove 300_sg jer tako je u mom svijetu isto bilo ova istra imala taj dvoraca a the_end sve ostale dvorce i za 2 mjeseca to se preokrenulo sad istra ima sve dvorce osim jednog sto drzi savez serbia
Nemas pojma o cem pricas Grin
Evidentirano
bubamara4
Private
*

Karma: +8/-23
Offline Offline

Postova: 26


Profil
« Odgovor #101 na: Svibanj 18, 2012, 03:02:48 »

E nemoj ti meni mi, vi oni ... federacija je komsija od warlocka , ali nakon sto je xbuu napo iz sprdnje koloniju umjesno da njega napadaju iskaljuju se na meni Grin ... do sada sam bio neutralan , no oko za oko zub , za zub Grin
Mislim da husari imaju vise zubi za izbit nego sto ih ja imam  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
vauuuu  Shocked
pa ti si opasan neki Grin
samo trebate si promjenit poruku na savezu ...ovako ste smjesni ..to lažete sami sebe  *crazy*
Evidentirano
AlucardJunior
Lieutenant
***

Karma: +3/-71
Offline Offline

Postova: 174



Profil Email
« Odgovor #102 na: Svibanj 18, 2012, 03:04:58 »

vauuuu  Shocked
pa ti si opasan neki Grin
samo trebate si promjenit poruku na savezu ...ovako ste smjesni ..to lažete sami sebe  *crazy*
nisam ja opasan , ja sam mrav Grin:D:D:D:D:D:D
Evidentirano
bubamara4
Private
*

Karma: +8/-23
Offline Offline

Postova: 26


Profil
« Odgovor #103 na: Svibanj 18, 2012, 03:08:48 »

 Cheesy


nije mi susjed nego mi je jedan od boljih frendova, al istina ne jedno da ga nikad nisam trazio da nam odaje off faze, kolonije ili nesto slično nit ih je ikad odavao;) svako igra svoju igru;)
 ko još kome treba odavat kolonije jednostavno si svaki igrač u savezu stavi druge u zabilješke i samo svaki dan provjeri jel ju ko zauzeo ...jednostavno ko pekmez *tired*   a off se lako skuži ..tak da ni to nije potrebno ...na njemu je samo da predloži ajmo dat 96m zlata da objavimo rat lexima ..mi na dvorce nejdemo pa da bar oslabimo ove koji idu ..a i mislim dobit rat protiv lexa strasna stvar ak ima 4 kvalitetna igraca u cijelom savezu a oni nemogu nista jer su ostatak za ništ  Cheesy
Evidentirano
AlucardJunior
Lieutenant
***

Karma: +3/-71
Offline Offline

Postova: 174



Profil Email
« Odgovor #104 na: Svibanj 18, 2012, 03:10:33 »

Cheesy  ko još kome treba odavat kolonije jednostavno si svaki igrač u savezu stavi druge u zabilješke i samo svaki dan provjeri jel ju ko zauzeo ...jednostavno ko pekmez *tired*   a off se lako skuži ..tak da ni to nije potrebno ...na njemu je samo da predloži ajmo dat 96m zlata da objavimo rat lexima ..mi na dvorce nejdemo pa da bar oslabimo ove koji idu ..a i mislim dobit rat protiv lexa strasna stvar ak ima 4 kvalitetna igraca u cijelom savezu a oni nemogu nista jer su ostatak za ništ  Cheesy
Farmanje vojnih FTW Grin:D:D:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=dGdIpAhNd88
Evidentirano
 Str: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Gore
  Ispis  
 
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!