zokyy
|
 |
« Odgovor #45 na: Listopad 08, 2011, 11:43:33 » |
|
ja nisam rekao da ti neznas!!ali varanje vas sve stavlja u polozaj da neznate drugacije>..proslu eru 2x bann za iste stvari,ajde pa sto to nije pametnom dosta da shvati vas stil igranja?ova era nije ni pocela kad ono bannovi...govorite sami o sebi
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zmajo
Sergeant

|
 |
« Odgovor #46 na: Listopad 08, 2011, 12:07:56 » |
|
ja vjerujem da bi - zato hoću vidjeti bitke svojim očima, jer mi je dosta prodavanja  pod bubrege... i tvrdnje da je dokaz krivnje ban... jer ne, nije dokaz... na brdovitom Balkanu kazna nikad nije bila valjan dokaz krivice, gdje se problemi rijetko rješavaju po zakonu, a puno češće po barbi, tetki i stričevima, dakle prestani napadati i iznositi tvrdnje bez dokaza jer nisi vidio ništa osim da su banirani - a što se prošle ere tiče, isto tako nismo vidjeli prosječne cijene na tržištu tih resursa, pa se nismo mogli svojim očima uvjeriti da li su drva prodavana ispod cijene ili nisu ( a znam da nisu jer sam tad igrala i znala sam koje su prosječne cijene i raspon cijena u tom razdoblju) zmajo je vidio bitke, pa valjda zna što govori, ti ko i obično pričaš napamet jer ti je u interesu i valjda se osjećaš nadmoćno kad misliš da ti samo postojanje bana daje za pravo i da je to krunski dokaz ( ko zna zašto imaš tu potrebu, no to nije moja struka, al pravo zato jest), a ja vidiš, nemam interes jer ne igram i ne vjerujem nikakvim pričama pa želim to vidjeti svojim očima da sama donesem svoj sud. Svatko normalan (da ne govorim pošten) bi želio to isto, a ne se uhvatiti priče ne znajući o čemu se točno radi samo zato što ima neki stranački interes. A na Imperiji nema razdiobe vlasti, na zakonodavnu, sudbenu i izvršnu, nego je vlast samo vlast i radi što hoće te nikome ne mora polagati račune i može im se. Srećom, to nitko ne mora trpiti, može jednostavno otići i ne davati im lovu  (a može i nešto drugo, znam i takve - igrati bez para ali zato kršiti pravila tako krupno da je to smiješno... međutim biti oprezan u smislu da se ne stane krivim osobama na žulj - vjerujte, nema nikakvog bana ni provjere, iako nema nikakvog skrivanja, sve je vidljivo golim okom iz aviona - a pri tom ima puno zabave  ) I ono sa špijunima... svašta... lijepo vam je dunkan rekel... kaj će mu to  I  slika nekad veli 1000 rijeći... hvala
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zokyy
|
 |
« Odgovor #47 na: Listopad 08, 2011, 12:13:05 » |
|
emili utvrda moze bez brige slikat bitke i staviti ako nije napao te duplice zar ne?ako je napdao svoje prove neradi stetu nikome,pa ccak mislim da to i nije kaznjivo ako posta.ja sam gore naveo da nemam pojma tko je napadao koga,ali ima ljudi koji su skuzili sto se desava,i ucinili su jedino sto je dobro za realm a to je prijava,dalje znamo kako je to zavrsilo
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zmajo
Sergeant

|
 |
« Odgovor #48 na: Listopad 08, 2011, 12:18:37 » |
|
ako administratori dozvoljavaju ja slikam UTVRDINE bitke i sad ih stavljam... evo budimo tu i vidimo... neprigovaram nikome dečki, želim biti transparentan... nisam banan, ali mi je žao bananog čovijeka...
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zokyy
|
 |
« Odgovor #49 na: Listopad 08, 2011, 12:26:00 » |
|
meni nemozete zamjeriti sto nevjerujem u to dok nevidim,jer sam poucen sa njihovom igrom iz prosle ere,i isti taj utvrda je bio bannan.zvuci mi nepojmljivo da bi mu priljepili bann jeto jer se nasao tamo
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zmajo
Sergeant

|
 |
« Odgovor #50 na: Listopad 08, 2011, 01:09:29 » |
|
da razumijem sumljičavost, i ako čemo kao ljudi jedni druge čuti u polemici, mislim da čemo shvatiti neke situacije u nekim trenucima... ja da sam van saveza i da namam uvid isto bi kao mnogi bio sumljičav... ali ljudi stavite ruku na srce i recite mi tko je sa dokazima u rukama, tko ima uvid u bitke, IP adrese i sve???
i još jedna stavka... samo da napomenem UTVRDA je bio sankcioniran prošlu eru, jelda? dobio je ban na god. dana... početkom nove ere on i neračuna na taj acc. čak nema namjeru igrati, ali onako kroz uključivanje na chat uvidi da ima poruku, otvori ju i vidi da mu bugari pišu da je ban maknut pošto nema podudaranja računa...
znači nikog neželim kriviti, samo želim shvatiti gdje je kvaka, i čiji su to interesi? u jednom trenutku je kriv, a onda nije pa opet je... što da mu za mj dana napišu opet ispriku i kažu da nije... frende šteta je učinjena, on stagnira i više nama smisla igrati, smješno je da su bugari kao ispriku mu dali gro premiuma heh pirove li isprike...
MALI PRIJEDLOG: u v4 svijetu banani igrač je bio kažnjen na neko vrijeme što je ok, ali tog igrača nitko isto tako nije mogao napadati, možda kazna nije ispravno postavljena... znači npr tebe kazne, dok ti sastaviš žalbu protivnik te razvali, žalba se uvaži ali onda je več kasno. Ako je raćun zbog nekog razloga zaključan neka je zaključan za sve, kao i nekad što je bilo, kažnjenog igrača nisi mogao napadati, a težina kazne se određivala samim njenim vremenom....
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
jasmina
Gost
|
 |
« Odgovor #51 na: Listopad 08, 2011, 01:14:29 » |
|
nije točno........u v4 ako si baniran isto te mogu napadati ali ako si izbaćen iz igre onda ne
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
stefansss
|
 |
« Odgovor #52 na: Listopad 08, 2011, 01:16:16 » |
|
malo si kontam i pade mi napamet nosato cudoviste il ti nosnja iz zadnje ere v4 koji je on kralj bio kad vidim sad igrace njegovog kalibra koje su.......... :  :  on je bio king zato su ga i bamali  izgleda sta god vrijedi bude bamano sad mi je zao sto i ja nisam bio nikad baman
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zmajo
Sergeant

|
 |
« Odgovor #53 na: Listopad 08, 2011, 01:21:18 » |
|
nije točno........u v4 ako si baniran isto te mogu napadati ali ako si izbaćen iz igre onda ne
moguče je da sam polupao lončiće  ... više neznam ni gdje mi je pamet, al dobro današnja večer će popraviti i opustiti malo stvari , jelda štef 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
stefansss
|
 |
« Odgovor #54 na: Listopad 08, 2011, 01:30:26 » |
|
moguče je da sam polupao lončiće  ... više neznam ni gdje mi je pamet, al dobro današnja večer će popraviti i opustiti malo stvari , jelda štef  http://www.youtube.com/watch?v=88bduXb7PYs neke je kuca castila prije 2-3 dana hhhhheeeeeeeeee
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zmajo
Sergeant

|
 |
« Odgovor #56 na: Listopad 08, 2011, 01:43:55 » |
|
jodla ihoo javi se na pp.... 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zokyy
|
 |
« Odgovor #57 na: Listopad 10, 2011, 01:06:13 » |
|
tamo vas ljud neprate pa mozete varat,reci tako da te ljudi bolje skuze
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zokyy
|
 |
« Odgovor #58 na: Listopad 10, 2011, 07:05:55 » |
|
zar smo mi dogovarali vase bitke?pa stalno spominjes podmetanja.sto smo mi to podmetnuli?ako mislis na prijavu ocito je opravdana ,kad su kaznili "postene igrace"
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ANUBIS
Gost
|
 |