Pcelar
|
 |
« Odgovor #45 na: Lipanj 02, 2011, 07:33:30 » |
|
btw, samo da kažem, ja idem u blitz samo radi zezancije, nemam nikakav cilj tamo.... u cro2 ću malo lexiće gazit, i ostale farmeriće, ali blitz mi je samo razonoda.... @pcelar- daj šuti molim te, imam sliku tvoje bitke, nemoj da je okačim, pa da ti se svi smiju  ispravak imas slike al kak me love dok me nema a ne dok se zabijam 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kikiriki
Global Moderator
|
 |
« Odgovor #46 na: Lipanj 02, 2011, 09:56:44 » |
|
khm.... malo smo off topic...
|
|
|
Evidentirano
|
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch? 
|
|
|
uncutica
|
 |
« Odgovor #47 na: Lipanj 02, 2011, 10:20:21 » |
|
nakaon vise od 6 ponuda za savez odlucio sam otic u savez koji se zove savez. Svi su Hrvati dobrodosli. Voda:vmandura Ajmo da pokusamo napravit jak savez javite mu se ili meni na isti nick Dioklecijan!
ja sam za ..al se bojim...
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mrki88
|
 |
« Odgovor #48 na: Lipanj 02, 2011, 10:38:56 » |
|
ja sam za ..al se bojim...
normalno, ti si rođena u strahu....  @pcelar- pa sa tom vojskom se ni nemožeš zabit ni u početnika:P no dobro, dosta o tome, otišli smo predaleko u off... sutra dođem u blitz, da malo napravim reda.... tinice, čuvaj me se!!!! 
|
|
|
Evidentirano
|
"ukoliko trčite goli oko drveta brzinom 87 km/h, postoji šansa da po  ete sami sebe."
|
|
|
Dioklecijan
Private
|
 |
« Odgovor #49 na: Lipanj 03, 2011, 01:03:53 » |
|
ccc to to mrki sve od reda  hahahahah!
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mala_tina
|
 |
« Odgovor #50 na: Lipanj 03, 2011, 07:37:44 » |
|
mrki..prvo se prijetis..pa zelis u moj savez..hehehhehehe 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mrki88
|
 |
« Odgovor #51 na: Lipanj 03, 2011, 08:38:50 » |
|
mrki..prvo se prijetis..pa zelis u moj savez..hehehhehehe  ma znaš da ja tebe nebi, ustvari bi, ali ako si ono ti na profilu u cro2...  sam ti mene dodaj u savez.... 
|
|
|
Evidentirano
|
"ukoliko trčite goli oko drveta brzinom 87 km/h, postoji šansa da po  ete sami sebe."
|
|
|
vmandura
|
 |
« Odgovor #52 na: Lipanj 03, 2011, 08:59:35 » |
|
kako se stvari razvijaju mogao bih na br 1 večeras 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mrki88
|
 |
« Odgovor #53 na: Lipanj 04, 2011, 10:49:38 » |
|
a jesmo mi hrvati cigani, majku mu.... mislim, nije da nas ima tamo milion, ima nas 20-ak, bar ova imena koja su mi poznata sam vidio oko 20-ak, možda malo više.... zašto mi nebi napravili naš savez, da smo svi skupa?? znam da je nekima teško prepustiti vodstvo i svoje ime saveza, ali ajmo se malo žrtvovat, napravit savez imena croatia ili nešto, svi unutra, i rokaona... ovako, bit ćemo svi u nekom srednjem prosjeku, a skupa bi bili jači i veći, i među prvima...  jeste li za?
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Pcelar
|
 |
« Odgovor #54 na: Lipanj 04, 2011, 02:14:08 » |
|
a jesmo mi hrvati cigani, majku mu.... mislim, nije da nas ima tamo milion, ima nas 20-ak, bar ova imena koja su mi poznata sam vidio oko 20-ak, možda malo više.... zašto mi nebi napravili naš savez, da smo svi skupa?? znam da je nekima teško prepustiti vodstvo i svoje ime saveza, ali ajmo se malo žrtvovat, napravit savez imena croatia ili nešto, svi unutra, i rokaona... ovako, bit ćemo svi u nekom srednjem prosjeku, a skupa bi bili jači i veći, i među prvima...  jeste li za? jednostavan odgovor kud svi turci tu i mali mujo 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
vmandura
|
 |
« Odgovor #55 na: Lipanj 04, 2011, 04:13:52 » |
|
syrys moguće je da je taj igrač kuche
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mrki88
|
 |
« Odgovor #56 na: Lipanj 04, 2011, 04:22:08 » |
|
syrys moguće je da je taj igrač kuche
ima još jedna opcija.... da nismo hrvati... 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
AArseNal
|
 |
« Odgovor #57 na: Lipanj 04, 2011, 07:37:22 » |
|
ja ionako nevolim bit vođa samo mi ja vežno da sam u aktivnom savezu 
|
|
|
Evidentirano
|
Porobljena populacija / broj porobljavanja 14 362 366 / 239
|
|
|
dacmih
|
 |
« Odgovor #58 na: Lipanj 04, 2011, 07:53:56 » |
|
ajde organizirajte se već jednom 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mrki88
|
 |
« Odgovor #59 na: Lipanj 04, 2011, 08:05:36 » |
|
da,da,da,da.... budemo se organizirali.... pa vidiš da svi izbjegavaju temu, i svatko gleda svoju rit samo, čini mi se....
neznam jeste vidli savez HARDCORE.... ja koliko znam, to je čisti bugarski savez.....
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|