Imperia Online Croatia
Listopad 19, 2020, 06:01:47 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
 
   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: prebacivanje ressa  (Posjeta: 773 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
amiks
Private
*

Karma: +0/-1
Offline Offline

Postova: 40


Profil Email
« na: Svibanj 10, 2009, 12:59:57 »

kako mogu prebacit resse iz jedne provincije u drugu?
Evidentirano
Tiger
Community Manager
*

Karma: +386/-356
Offline Offline

Postova: 2856


Profil
« Odgovor #1 na: Svibanj 10, 2009, 01:15:15 »

moraš izgraditi transportnu stanicu u provinciji iz koje oćeš prenijeti resurse. i onda ideš na trgovina - micanje resursa.
Evidentirano

amiks
Private
*

Karma: +0/-1
Offline Offline

Postova: 40


Profil Email
« Odgovor #2 na: Svibanj 10, 2009, 01:38:14 »

ty
Evidentirano
vjekoh
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Postova: 48


Profil
« Odgovor #3 na: Svibanj 17, 2009, 06:22:15 »

jel se može napraviti zaliha carstva u drugoj provinciji ili se baš moraju resursi prebacivati u centralnu provinciju jer i tamo mi mogu otimati resurse.?
Evidentirano
Tiger
Community Manager
*

Karma: +386/-356
Offline Offline

Postova: 2856


Profil
« Odgovor #4 na: Svibanj 17, 2009, 06:35:25 »

jel se može napraviti zaliha carstva u drugoj provinciji ili se baš moraju resursi prebacivati u centralnu provinciju jer i tamo mi mogu otimati resurse.?
rezerva carstva postoji samo u provinciji 8.
Evidentirano

vjekoh
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Postova: 48


Profil
« Odgovor #5 na: Svibanj 20, 2009, 08:21:32 »

a kako se podiže slobodna ekonomija jer nema oznaćena visina livela
Evidentirano
Tiger
Community Manager
*

Karma: +386/-356
Offline Offline

Postova: 2856


Profil
« Odgovor #6 na: Svibanj 20, 2009, 11:54:47 »

slobodna ekonomija je jednaka zbroju svih drugih građevina za zapošljavanje radnika.
Evidentirano

germanijak
Private
*

Karma: +2/-1
Offline Offline

Postova: 28


Profil
« Odgovor #7 na: Svibanj 23, 2009, 10:15:49 »

dali je moguce prebacivai ressove saveznicima?
Evidentirano
bosanac19
Trusted Member
*

Karma: +56/-76
Offline Offline

Postova: 753



Profil
« Odgovor #8 na: Svibanj 23, 2009, 01:36:39 »

dali je moguce prebacivai ressove saveznicima?
nažalost ne....
Evidentirano

nijedna cura nemoze bit ruzna onoliko koliko ja mogu bit pijan..... Smiley))))
germanijak
Private
*

Karma: +2/-1
Offline Offline

Postova: 28


Profil
« Odgovor #9 na: Svibanj 25, 2009, 02:42:39 »

pokusao sam dat smijesnu cijenu na trziste da mi saveznik kupi ressors, ali vidim da su to izblokirali, sto mislim da je prejadno.

stvarno ne postoji nacin da se podpomazu saveznici a da nije tehnologijom saveza?
Evidentirano
Tiger
Community Manager
*

Karma: +386/-356
Offline Offline

Postova: 2856


Profil
« Odgovor #10 na: Svibanj 25, 2009, 02:50:42 »

pokusao sam dat smijesnu cijenu na trziste da mi saveznik kupi ressors, ali vidim da su to izblokirali, sto mislim da je prejadno.

stvarno ne postoji nacin da se podpomazu saveznici a da nije tehnologijom saveza?
Nije jadno, tako funkcionira ova igra. I ponuda ti nije zblokirana već je očito bio netko brži od tebe. na tvoju sreću jer jako često te jeftine ponude završe sa banom igrača. I prodavanje resursa jeftino saveznicima je zabranjeno.
Evidentirano

 Str: [1]   Gore
  Ispis  
 
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!