Imperia Online Croatia
Listopad 20, 2020, 11:06:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
 
   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ne mogu da posaljem napad  (Posjeta: 1248 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bajaatan
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Postova: 3


Profil
« na: Siječanj 24, 2011, 06:02:43 »

Ne mogu da posaljem napad sa svog naloga vec nedelju dana.
I odmah da napomenem da nisam novajlija i da nisam slao 40 vojnika ili premalo vojske za opsadu i sl.
Sa tudjeg racunara sve funkcionise dobro. Taj racunar ima drugog ISP.
Sa racunara na poslu (par racunara isprobano) takodje ne idu napadi pa pretpostavljam da je do (istog) provajdera. Provajder je kladovonet.com i svi njegov korisnici (manje-vise cela opstina) ima istu izlaznu IP adresu 212.200.113.190.

Bug (ili sta vec drugo) se se sastoji od toga da ja odredim vojsku, ciljanog igraca, njegovu provinciju i kliknem na opsadu tvrdjave. Forma se onda resetuje, a napad ne bude poslat.

Nadam se da sam dovoljno jasno opisao problem.
Da li se radi o bug-u? Da li je provajder blokiran? Ili nesto trece?

Pomagajte.
« Zadnja izmjena: Siječanj 24, 2011, 08:06:04 od bajaatan » Evidentirano
Soldat
Lieutenant
***

Karma: +4/-12
Offline Offline

Postova: 120


Profil
« Odgovor #1 na: Siječanj 25, 2011, 10:38:16 »

da je blokiran ip nebi se ni logiro. vjerojatno je problem u browseru ili firewallu na poslu. probaj sa firefox portable, imo sam slicnih problema na faksu.
Evidentirano
vmandura
Captain
****

Karma: +17/-63
Offline Offline

Postova: 348


Profil Email
« Odgovor #2 na: Siječanj 26, 2011, 01:54:01 »

Ne mogu da posaljem napad sa svog naloga vec nedelju dana.
I odmah da napomenem da nisam novajlija i da nisam slao 40 vojnika ili premalo vojske za opsadu i sl.
Sa tudjeg racunara sve funkcionise dobro. Taj racunar ima drugog ISP.
Sa racunara na poslu (par racunara isprobano) takodje ne idu napadi pa pretpostavljam da je do (istog) provajdera. Provajder je kladovonet.com i svi njegov korisnici (manje-vise cela opstina) ima istu izlaznu IP adresu 212.200.113.190.

Bug (ili sta vec drugo) se se sastoji od toga da ja odredim vojsku, ciljanog igraca, njegovu provinciju i kliknem na opsadu tvrdjave. Forma se onda resetuje, a napad ne bude poslat.

Nadam se da sam dovoljno jasno opisao problem.
Da li se radi o bug-u? Da li je provajder blokiran? Ili nesto trece?

Pomagajte.
aj da si i ti krenuo nekog napadati. zaleti se do mene da mi vratiš medalju Cool
Evidentirano
bajaatan
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Postova: 3


Profil
« Odgovor #3 na: Siječanj 26, 2011, 10:30:04 »

@soldat
probao sam vise portablinih browsera i ne pomaze.
Napominjem da sa vise racunara ne radi koji su svi kod istog provajdera.
Firewall isto nije (pouzdano znam - ja sam administrator  Grin)
Znaci ostaje da je do provajdera, samo neznam sta da ga pitam ili da mu kazem. Zato mitreba pomoc nekog iz podrske za IO.

@vmandura
budi strpljiv i cekaj da se opustim kao sto se tebi desilo Wink. A to se desi pre ili kasnije, niko nije robot.
Evidentirano
Soldat
Lieutenant
***

Karma: +4/-12
Offline Offline

Postova: 120


Profil
« Odgovor #4 na: Siječanj 26, 2011, 11:06:01 »

a  Lips Sealed i ga. ethereal(program za snimanje mreznog prometa) iskoristi i vidi koji ti protokol zapne u tom momentu kad posaljes napad. mozda ide preko nekog blesavog porta koji je na firewallu zatvoren. a ako sve ide preko tcp/ip i kroz isti port znaci da je problem na racunalima.
Evidentirano
vmandura
Captain
****

Karma: +17/-63
Offline Offline

Postova: 348


Profil Email
« Odgovor #5 na: Siječanj 26, 2011, 12:14:59 »

to sam baš i ja mislio...XD
Evidentirano
Tiger
Community Manager
*

Karma: +386/-356
Offline Offline

Postova: 2856


Profil
« Odgovor #6 na: Siječanj 26, 2011, 12:55:18 »

Koliko sam shvatio, problem nije u IO, već očito u mreži. Pretpostavljam da si probao s nekim laptopom putem druge veze i onda putem te... Na taj način možeš isključiti računalo iz igre i onda ostaje samo mreža. Pogotovo ako sve radi normalno osim napada. IP je statički? Jer ponekad dns zna zezati i meni je tada reset routera pomagao.
Evidentirano

bajaatan
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Postova: 3


Profil
« Odgovor #7 na: Siječanj 26, 2011, 02:08:10 »

Nije racunar definitivno.
Kad sa prijateljicinog lap topa probam onda preko 3G modema radi a preko problematicne mreze nece.

Kad budem stigao kuci probacu soldatov savet pa cu da napisem sta se desava.

Inace, provajder voli da blokira razne stvari: dozvoli ti torrente (na zahtev) a blokira tracker-e pa i ne mozes da skidas torrente. Na zalost jedina alternativa je 3G internet.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  
 
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!