Imperia Online Croatia
Listopad 18, 2019, 10:59:16 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
 
   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Simulacija bitke u kalkulatoru  (Posjeta: 490 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Proxy
Global Moderator
*

Karma: +93/-263
Offline Offline

Postova: 1154


I'm watching you!

proxymus@live.com
Profil
« na: Studeni 11, 2010, 01:14:22 »

Neki igrači koji špijuniraju druge igrače u špijunskom izvještaju imaju na dnu napadač branitelj i odma, automatski, unesu svoje i njegove podatke u simulator bitke. a neki, poput mene, to nemaju pa svoje mogu učitat automatski a protivničke ( od branitelja ) podatke moram posebno upisivati jedan po jedan.
Pitanje je:
  Zašto ja to nemam?
Evidentirano

Marsy888
Sergeant
**

Karma: +5/-25
Offline Offline

Postova: 67


http://www.youtube.com/watch?v=TzILfR3P-Lk


Profil
« Odgovor #1 na: Studeni 11, 2010, 01:15:14 »

nemas premium
Evidentirano
Proxy
Global Moderator
*

Karma: +93/-263
Offline Offline

Postova: 1154


I'm watching you!

proxymus@live.com
Profil
« Odgovor #2 na: Studeni 11, 2010, 01:21:44 »

samo premium trebam? uff, sad ču ga imat  Cool
Evidentirano

zipe
Lieutenant
***

Karma: +12/-15
Offline Offline

Postova: 218


Profil Email
« Odgovor #3 na: Studeni 11, 2010, 06:27:26 »

Je uzmeš premijum i kao dobiješ neke opcije koje drugi nemaju a te opcije onda ne rade. Na primjer: hoćeš iz izvještaja špijuna pokrenuti napad na neovisnu provinciju kad ono ništaaaaa. Otvori se opcija za napad , uneseš vojsku i klikneš ali napada nema. Moraš otići na carsku mapu i s nje pokrenuti napad. Bitno da imaš premijum... Grin Grin Grin Barem bi mogli ubaciti pored naziva igrača zastavicu da znam odakle je da mi se ne dogodi da greškom napadnem našeg čovjeka... (a dogodilo mi se).
Evidentirano
UTVRDA
Gost
« Odgovor #4 na: Studeni 11, 2010, 07:19:19 »

Je uzmeš premijum i kao dobiješ neke opcije koje drugi nemaju a te opcije onda ne rade. Na primjer: hoćeš iz izvještaja špijuna pokrenuti napad na neovisnu provinciju kad ono ništaaaaa. Otvori se opcija za napad , uneseš vojsku i klikneš ali napada nema. Moraš otići na carsku mapu i s nje pokrenuti napad. Bitno da imaš premijum... Grin Grin Grin Barem bi mogli ubaciti pored naziva igrača zastavicu da znam odakle je da mi se ne dogodi da greškom napadnem našeg čovjeka... (a dogodilo mi se).

jesi upisao koju provinciju napadas iz izvjestaja spijuna kada napadas....ako to ne ubacis nema niti napada
Evidentirano
zipe
Lieutenant
***

Karma: +12/-15
Offline Offline

Postova: 218


Profil Email
« Odgovor #5 na: Studeni 13, 2010, 02:55:22 »

Naravno da sam upisao i svoje ime i broj provincije koju napadam ali iz te opcije ne mogu napadati vlastite provincije samo druge igrače. Kao što sam rekao vlastitu provu mogu napasti samo s carske mape. Iako se otvara ista opcija onda napad kreće. Nije mi jasno ali nema veze. Navikao sam se kao i na mnoge druge nebuloze u ovoj novoj verziji.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  
 
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!