Imperia Online Croatia
Studeni 01, 2024, 12:54:16 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Varalice  (Posjeta: 1380 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
repac15
Private
*

Profil Email
« Odgovor #15 na: Travanj 06, 2012, 11:50:45 »

Huh?
Tongue
[/quot]

nekenjaj mnogo i nepametuj..lepo ste nas za Lips Sealed ali i s Lips Sealed ali vojske ali nemogu da shavtim koji degen iz vaseg saveza bi promenio password na  mom nalogu  tako da nemogu da se logujes na imperiju.... srecom kreten nije toliko pametan pa mi nije promenio i email pa sam uspeo da resetujem pass.. sad ste nas lepo za Lips Sealed ali ali vidimo se uskoro , ko se zadnji smeje najsladje se smeje Wink
Evidentirano
bungabangare
Private
*

Profil Email
« Odgovor #16 na: Travanj 06, 2012, 05:51:21 »

za malu_tinu

hoces da pitam ko od vas igra na bela_92. hoces da ti dam print screen razgovora ?

ko je koristio bela_92 za kontre...(ista osoba koja je i napadala sa tog accounta).....ciji je nalog u Kraljevina Wing (ubacen) hoces da ti javno dam IP tog naloga i IP naloga iz Balkana ?

hoces da ti kazem da sam dobio nazad dijamante koje ste mi maznuli (svaka cast postenjacini koja je iste uzela)....hoces i za to dokaz da ti dam ? JAVNO!

smesno tinice jako smesno .....i obija vam se u glavu polako to sto ste izveli ....
Evidentirano
mala_tina
Captain

« Odgovor #17 na: Travanj 08, 2012, 04:42:11 »

sory..ja samo kazem...da ste imali kodnas ajme racuna u nasem savezu.....kad nas je bilo 35....barem je vasih 5 racuna bilo kodnas u savezu..a sto se tice bele..neznam....nema me bas na imperiji....kao sto i vidis...nije me bilo ni u ratu....i jos da...racun sa 25k bodova...mi rusi koloniju...mhmhmmh..malo smjesno..al neka vam....
Evidentirano
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!