Chingiz
|
|
« Отговор #45 -: Юни 21, 2008, 19:52:53 » |
|
mda xaresva6e mi Kristal i tam sam pil mnogo pati.a na Stankov na krastopatya sedi li mu o6te borsata i magazina na tsentara?
да седят си )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nefto
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 133
Capt_Blood
|
|
« Отговор #46 -: Юни 21, 2008, 19:55:07 » |
|
Я направо, който иска да бъде запален да пише на Capt_Blood в свят 25. Ще помоля и един руснак и един сърбин да се включи в палежите.
|
|
|
Активен
|
Онзи ден влизам в един международен свят да ползвам калкулатора ,ами то какво да видя - баници,кифли,торти,бутилки,писма,призовки,всичко в изобилие.Значи на хората това им е интересно и там се е съсредоточил фирмения мениджмънт.Утре ще празнуваме 8-ми март - ще има сутиени,бодита,тампони,гримове и все нужни неща дори и за притежателите на акаунти от мъжки пол.
|
|
|
vinetu_bg
|
|
« Отговор #47 -: Юни 21, 2008, 19:56:28 » |
|
да седят си ) 100% sam te vijdal i ti men i to mnogo pati nyakoi den 6te se vidim na jivo i 6te se natruaskame jestoko
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Chingiz
|
|
« Отговор #48 -: Юни 21, 2008, 20:13:55 » |
|
е кажи как се казваш де и кой набор ...може наистина да се познаваме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
naftex
|
|
« Отговор #49 -: Юни 21, 2008, 20:15:43 » |
|
е кажи как се казваш де и кой набор ...може наистина да се познаваме Според мен за казва Винтету от някакво индианско племе,което живее край връх Мусала.Затова не му се сърдете на човека,че пиша на латиница.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vinetu_bg
|
|
« Отговор #50 -: Юни 21, 2008, 20:20:07 » |
|
Според мен за казва Винтету от някакво индианско племе,което живее край връх Мусала.Затова не му се сърдете на човека,че пиша на латиница.
6te se opitam da spazya dobriyat ton i nyama da ti otgovorya kakto bi truabvalo.ako ima6 nyakakvi problemi s men ne po tozi na4in yasen li sam
|
|
|
Активен
|
|
|
|
naftex
|
|
« Отговор #51 -: Юни 21, 2008, 20:29:30 » |
|
6te se opitam da spazya dobriyat ton i nyama da ti otgovorya kakto bi truabvalo.ako ima6 nyakakvi problemi s men ne po tozi na4in yasen li sam Ех колко жалко е,че някой хора нямат чувство за хумор и все пак ще ти бъда благодарен,ако прпишеш на кирилица.мисля,че някъде имаше кирилизатор,но не съм сигурен..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vinetu_bg
|
|
« Отговор #52 -: Юни 21, 2008, 20:32:50 » |
|
Ех колко жалко е,че някой хора нямат чувство за хумор и все пак ще ти бъда благодарен,ако прпишеш на кирилица.мисля,че някъде имаше кирилизатор,но не съм сигурен..
naprotiv imam straxotno 4uvstvo za xumor no kogato se nameri nyakoi v reditsa postove da mi go razvali.......kakvo mi ostava.opitax se da instaliram injinera.ne uspuax opitax da instaliram vsyakakav tip kirilizatori ne uspuax.ne uspuax da instaliram kalkulator na bulgarski.kakvo mi ostava da se maxna ot foruma li???
|
|
|
Активен
|
|
|
|
osama
Гост
|
|
« Отговор #53 -: Юни 21, 2008, 20:59:41 » |
|
в повечето форуми мнения на латиница директно се трият!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
whiteshark
Редник
Неактивен
Публикации: 20
|
|
« Отговор #54 -: Юни 21, 2008, 23:26:56 » |
|
Ферми... хм не знам какви ферми сме ние от Zealots , за повече инфо може да питаш укко, когато нямахме и един войник как се води война с играчи, които имаха тогава по 150к армия . Може и да ги питаш защо от тогава въпреки армииките им не са ни обявили война след тази Днес половината от Молдова се изредиха да се молят да не сме ги палели, други, че не искат тази война с нас, сега през ноща очаквам продължение Мога да кажа, че света си е доста интересен и хубави битчици има, просто нещата стават малко по-бавно отколкото в другите светове. Хайде да ходиме да търсиме жертви сега и палете, при желание
|
|
« Последна редакция: Юни 22, 2008, 00:19:36 от whiteshark »
|
Активен
|
|
|
|
nase772
|
|
« Отговор #55 -: Юни 21, 2008, 23:28:36 » |
|
в повечето форуми мнения на латиница директно се трият!
а в някой светове участници с такъв ник непрокопсват дълго
|
|
|
Активен
|
|
|
|
v.valantine
Гост
|
|
« Отговор #56 -: Юни 21, 2008, 23:39:09 » |
|
хм не знам какви ферми сме ние от Zealots , за повече инфо може да питаш укко, когато нямахме и един войник как се води война с играчи, които имаха тогава по 150к армия . Може и да ги питаш защо от тогава въпреки армииките им не са ни обявили война след тази Днес половината от Молдова се изредиха да се молят да сме ги палели, други, че не искат тази война с нас, сега през ноща очаквам продължение Мога да кажа, че света си е доста интересен и хубави битчици има, просто нещата стават малко по-бавно отколкото в другите светове. Хайде да ходиме да търсиме жертви сега и палете, при желание Аз съм ферма....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
v.valantine
Гост
|
|