Imperia Online България  
Декември 22, 2024, 15:15:35 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Свят 25 .... MoldovaVin vs ZEALOTS или войната на световете  (Прочетена 54245 пъти)
0 Членове и 7 Гости преглежда(т) тази тема.
whiteshark
Редник
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 20

Профил
« Отговор #165 -: Юли 15, 2008, 15:33:18 »

а мерси  Embarrassed и съм станал  Wink /опази да съм станала  *xxx*/
Активен
v.valantine
Гост
« Отговор #166 -: Юли 15, 2008, 15:49:39 »

а мерси  Embarrassed и съм станал  Wink /опази да съм станала  *xxx*/

*scratch*
Активен
Sunway
Редник
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 10

Профил
« Отговор #167 -: Юли 16, 2008, 09:38:17 »

Искам да попитам, кога ще почваме да колиме  *freak* *freak* *freak*
Активен
whiteshark
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #168 -: Юли 16, 2008, 12:01:11 »

Искам да попитам, кога ще почваме да колиме  *freak* *freak* *freak*

много скоро, но ти вземи натрупай още малко армиика  Wink
Активен
Sunway
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #169 -: Юли 20, 2008, 08:07:19 »

За да не правя още теми, ще пиша в тази за всичко, което мисля и виждам в 25-тото измерение  Smiley Притеснява ме леко факта, че има хора с по 13 провки в топ 10 по нетни точки.Дотук нищо обезпокоително ще си кажете фермери некви, нека си фермерстват.Това добре, но ме съмнява, че някой от тези ферми ако реши да изкара войска и аз знам, че един човек със сигурност ще вади войска, ще стане страшно.Друго пиленце ми каза  Wink, че скоро един човек ще пусне и за 14-та провка да колонизира проучване  Grin Въпросът ми е много прост: Какво мислим ние(българите) да правим срещу тези хиени и копачи  Grin Grin Grin
« Последна редакция: Юли 20, 2008, 08:09:07 от Sunway » Активен
v.valantine
Гост
« Отговор #170 -: Юли 20, 2008, 12:19:21 »

За да не правя още теми, ще пиша в тази за всичко, което мисля и виждам в 25-тото измерение  Smiley Притеснява ме леко факта, че има хора с по 13 провки в топ 10 по нетни точки.Дотук нищо обезпокоително ще си кажете фермери некви, нека си фермерстват.Това добре, но ме съмнява, че някой от тези ферми ако реши да изкара войска и аз знам, че един човек със сигурност ще вади войска, ще стане страшно.Друго пиленце ми каза  Wink, че скоро един човек ще пусне и за 14-та провка да колонизира проучване  Grin Въпросът ми е много прост: Какво мислим ние(българите) да правим срещу тези хиени и копачи  Grin Grin Grin

А като си помисля,колко несправедливо съм обвинена във фермерстване.... *scratch* с мойте 11 провки и едвам подържан положителен баланс на акаунта,мога само да отида и да си разходя кончето.... Undecided Cry Cry
после ходи обяснявай ,защо там ти се налага до копаеш ,като луд.... Cool
Ми какво ще правим... *scratch* ,палежи и саботаж.... Grin Grin Grin това ,което направиха с мен ,ще гледам да си го върна до край.... *pardon* >Grin wassup
Активен
Chingiz
Генерал

Неактивен Неактивен

Публикации: 2888

ZEALOT

Профил
« Отговор #171 -: Юли 20, 2008, 13:11:17 »

това не бе ли темата за великите килоти...........кой ми изтри битката с модиращия лъв
това не е твоята тема Smiley)) ...направил съм ти ...пиши в нея велики мултако:)
Активен

whiteshark
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #172 -: Юли 20, 2008, 13:32:37 »

два пъти ще им ковнеме армиите и ще ги палнеме и да ходят да си събират ресурс тогава. Тия двамата са ми тръпка особено този точно под мен. Хич не ми харесват и тия провки от по 301 000 население  Cool
Активен
Sunway
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #173 -: Юли 20, 2008, 22:14:45 »

два пъти ще им ковнеме армиите и ще ги палнеме и да ходят да си събират ресурс тогава. Тия двамата са ми тръпка особено този точно под мен. Хич не ми харесват и тия провки от по 301 000 население  Cool

Ако говориш за канадеца, аз с него редовно си пиша  Smiley да съм наясно, какво точно прави  Grin Наскоро ми каза, че след около 2 седмици ще пуска централна за 14-та провка  Shocked.Леко го попитах с какво ще ме изненада скоро  *pardon* *pardon* *pardon*.В началото на ерата се беше напънал към мен да ме граби Grin и аз му казах: Ей момко къде си тръгнал срещу батко си  *hahaha* *hahaha* и той излезна умно момчето и върна след като ми обясних за какво иде реч  *freak*
« Последна редакция: Юли 20, 2008, 22:24:39 от Sunway » Активен
whiteshark
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #174 -: Юли 20, 2008, 23:16:37 »

на мен ми е интерсно с кое ниво вуз е и медицина. хайде медицината е 20-то, но вуза ми е много интересен и като сте в такива добри отношения я подпитай лекичко  Wink
Активен
Sunway
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #175 -: Юли 21, 2008, 00:05:30 »

Чудя се какво е вуз Huh?*scratch*
Активен
whiteshark
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #176 -: Юли 21, 2008, 03:38:09 »

университет  Smiley
Активен
Sunway
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #177 -: Юли 21, 2008, 06:25:10 »

Grin Помислих, че са три неща, които си ги съкратил за по-удобно, то нали така все пишете  Wink Ами не знам, но това има ли някакво значение  *scratch*
Активен
whiteshark
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #178 -: Юли 21, 2008, 13:22:04 »

е аз не съкращавам грам или поне така си мисля  *scratch*
има при това голямо, питай ако можеш, че ми е много интересно  Wink
Активен
Sunway
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #179 -: Юли 24, 2008, 08:17:05 »

е аз не съкращавам грам или поне така си мисля  *scratch*
има при това голямо, питай ако можеш, че ми е много интересно  Wink

Интересно кой удари канадчето  Grin Grin Grin.Еййй големи хиени сте, някой да не ви каже нещо и айде заяли сте го  *freak*.Между другото той има население още, но при едно опожаряване тотално ще рухне с това население  *write*.Аз му казах и преди, че чак такова фермерстване води до голяма загуба  *pardon*
« Последна редакция: Юли 24, 2008, 08:22:43 от Sunway » Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: