Imperia Online България  
Декември 22, 2024, 20:21:28 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Свят 25 .... MoldovaVin vs ZEALOTS или войната на световете  (Прочетена 54259 пъти)
0 Членове и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
whiteshark
Редник
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 20

Профил
« Отговор #210 -: Юли 28, 2008, 12:35:43 »

ние сме ламери и не можем да играем тази игра, а и която и да е друга. Ганьовците са номер едно, да живее ганьовщината  *bravo*
Активен
v.valantine
Гост
« Отговор #211 -: Юли 28, 2008, 12:59:28 »

ние сме ламери и не можем да играем тази игра, а и която и да е друга. Ганьовците са номер едно, да живее ганьовщината  *bravo*

Какво ти пука... Cool   аз оревах форума за тази дума /за принципа,независимо дали се отнася до мен или до който и да е било играч определен по този начин/, но в крайна сметка играта си е наша...ще играя ,както мога ,важното е желанието за игра..и да не се отказваш,например както  взе да ми писва на мен.... *scratch*
Никъде не съм чела в правилата на империя ,че ламери не могат да участват в играта..... Huh?   Grin Grin
Ако беше така  е малко дискриминационно ,но  пък от друга страна ,ако се замисли някой,колко от всички тези най добри в играта биха се превърнали от добри в ламери на свой ред... *scratch* *pardon*
Винаги има и по добър...
А и не разбирам,защо някой вместо да си играе щастливо,зяпа все у чуждата паница...аз ако съм толкова добра ,хич ни биха ме интересували останалите...и вместо да се пъча и обиждам слабаците,бих им помогнала да се усъвършенстват...
или просто някой се чувстват по този начин- В царството на слепите - едноокият е цар...  *freak* *freak*
Активен
whiteshark
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #212 -: Юли 28, 2008, 15:01:42 »

Ани на мен този ми е през ****,  но това си е точно така Ганьовци под път и над път и в играта и в живота. А що се отнася до нас и ламерщината ни, то играта ни си говори сама за себе си  *write*
Активен
BaiGanio
Гост
« Отговор #213 -: Юли 29, 2008, 23:08:36 »

Ami zashtoto tyk ste po-golemi profesori ot Vychkov.whiteshark dryg pat kato si igraesh s kibrita vnimavai da ne se oparish pak.  Grin
Активен
BaiGanio
Гост
« Отговор #214 -: Юли 29, 2008, 23:19:09 »

Kade beshe trugnal da me palish be alankoly?Pri polojenie,che sam online i ne mi znaesh kartografiqta kolko e.Armiqta mi se pribra 10 minyti predi opojarqvaneto koeto mi beshe pysnal + tova bqh s obsadni.Pratih q na razhodka do 8-a provka za da ne q vidish i posle q varnah za da se nanijesh.I kvo stana na finala hem ti zeh pari bez jertvi(zashtoto si premesti armiqta v posledniqt moment) ot parvata bitka hem ti sam si razbi armiqta.Kak nqma da se drazni chovek kato chete pisaniqta na hora kato teb,koito daje davat i saveti na drygite  Shocked .Ti si slab igrach ne znaesh elementarni neshta.Stava vapros za svqt 1 i za hybaveca whiteshark,forymniqt boec. Grin Moqt nick e Otmastitel.
Активен
whiteshark
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #215 -: Юли 30, 2008, 00:54:30 »

*hahaha* *hahaha* *hahaha*
говориш за свят в който влизам един път на ден. Ела в свят където играя, а това е 25-цата. Какво знам и какво не други ще кажат, а това за което говориш не го прави с отмъстител, а с Ревенджер и май си мултаче та дрънка  Wink

Ганьо научи как се пише на кирилица или ти е трудно. Маймуницата повече ти приляга.

П.П. Може да започна да поигравам по серизоно и в единицата да видим кой кого ти с кредитчета аз без  *freak*
« Последна редакция: Юли 30, 2008, 02:51:29 от whiteshark » Активен
Hidalgo
Гост
« Отговор #216 -: Юли 30, 2008, 00:58:53 »

За коя единица става въпрос Huh? Бг-то или класическата единица ?
Активен
Chingiz
Генерал

Неактивен Неактивен

Публикации: 2888

ZEALOT

Профил
« Отговор #217 -: Юли 30, 2008, 10:45:49 »

класиката Smiley)) ...ма то ще вземе да ми стане интересно там:)
Активен

Hidalgo
Гост
« Отговор #218 -: Юли 30, 2008, 10:50:21 »

класиката Smiley)) ...ма то ще вземе да ми стане интересно там:)
От днес става много даже  Grin Tongue Grin
Вече Не  Lips Sealed
« Последна редакция: Юли 30, 2008, 17:51:24 от Hidalgo » Активен
whiteshark
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #219 -: Юли 31, 2008, 16:01:02 »

От днес става много даже  Grin Tongue Grin
Вече Не  Lips Sealed

*scratch*
Активен
Hidalgo
Гост
« Отговор #220 -: Юли 31, 2008, 16:04:49 »

*scratch*
Какво се чудиш  Grin.
Активен
schnitzer
Гост
« Отговор #221 -: Юли 31, 2008, 16:05:59 »

То тази война не свърши ли вече ?  *scratch*
Активен
Hidalgo
Гост
« Отговор #222 -: Юли 31, 2008, 16:07:43 »

Свърши , свърши - един час след като бе активна  *hahaha* .

едит:Говоря за война в свят 1  Lips Sealed .
Активен
whiteshark
Редник
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #223 -: Юли 31, 2008, 16:53:16 »

нямам идея за каква война говориш в свят едно, там се подвизавам много малко. тути само ми спомена за някакви работи в челото и това е.

Що се отнася до 25-цата там войната си я спечелихме и са си чакам доходчето  *pardon*
Активен
schnitzer
Гост
« Отговор #224 -: Юли 31, 2008, 16:55:39 »

нямам идея за каква война говориш в свят едно, там се подвизавам много малко. тути само ми спомена за някакви работи в челото и това е.

Що се отнася до 25-цата там войната си я спечелихме и са си чакам доходчето  *pardon*

Просто се чудех тази тема, защо още съществува, след като войната май отдавна е свършила. Благодаря за отговорите.  Smiley
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: