Martin
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 3394
|
|
« -: Септември 25, 2019, 15:43:05 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
donnegro82
|
|
« Отговор #1 -: Септември 27, 2019, 14:36:44 » |
|
Марто,да ти дам моя акаунт да разъкаш малко на световното
|
|
|
Активен
|
по добре на хората в устата,отколкото на хората в краката
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Септември 27, 2019, 14:41:48 » |
|
Марто,да ти дам моя акаунт да разъкаш малко на световното Нямам време за моя си акаунт, ти за твоя говориш...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MiraWasilewa
|
|
« Отговор #3 -: Септември 27, 2019, 20:27:09 » |
|
|
|
|
Активен
|
- Как искате да Ви запомнят? - А, много ми е зор! Както искат, така да ме запомнят! ~ Стоянка Мутафова ~
Давай, пълен минус ми пиши, щом характерът ми е проблем. Да те светна само за едно - гледай колко лесно става плюс, като минуса погледнеш го през ср3дния ми пръс1.
" Ако свободата изобщо означава нещо, то това е правото да можеш да кажеш на хората онова, което не искат да чуят. " - Джордж Оруел,
|
|
|
karlos
|
|
« Отговор #4 -: Септември 28, 2019, 03:46:30 » |
|
Мире мина времето на е-пиновете
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MiraWasilewa
|
|
« Отговор #5 -: Септември 28, 2019, 08:18:42 » |
|
Мире мина времето на е-пиновете то паке е-пин,ама с временни
|
|
|
Активен
|
- Как искате да Ви запомнят? - А, много ми е зор! Както искат, така да ме запомнят! ~ Стоянка Мутафова ~
Давай, пълен минус ми пиши, щом характерът ми е проблем. Да те светна само за едно - гледай колко лесно става плюс, като минуса погледнеш го през ср3дния ми пръс1.
" Ако свободата изобщо означава нещо, то това е правото да можеш да кажеш на хората онова, което не искат да чуят. " - Джордж Оруел,
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Септември 28, 2019, 12:43:58 » |
|
Ако не е пин, за да си избереш къде да ги използваш, няма как да ги използвате диамантите след края на Световното в самото "Световно", практически. Ще стигнат за едно мастърче....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MiraWasilewa
|
|
« Отговор #7 -: Септември 28, 2019, 16:56:03 » |
|
Ако не е пин, за да си избереш къде да ги използваш, няма как да ги използвате диамантите след края на Световното в самото "Световно", практически. Ще стигнат за едно мастърче.... Валидността им е една седмица
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Септември 28, 2019, 19:28:13 » |
|
Валидността им е една седмица Тамън, вадиш елита за 1 ден и те ще свършат.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Септември 28, 2019, 21:14:37 » |
|
Чудно ми е тази година дали ще се събере отбор. Аз категорично няма да играя. Вече съм дърт за такива емоционални събития...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #10 -: Септември 29, 2019, 00:06:08 » |
|
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Apuyc1912
Trusted Member
Неактивен
Публикации: 767
|
|
« Отговор #11 -: Септември 29, 2019, 21:12:33 » |
|
Чудно ми е тази година дали ще се събере отбор. Аз категорично няма да играя. Вече съм дърт за такива емоционални събития... Хаха тоа па моем,ама не искаме тва е разликата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MiraWasilewa
|
|
« Отговор #12 -: Септември 29, 2019, 22:21:55 » |
|
Хаха тоа па моем,ама не искаме тва е разликата
И сте дърти
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Септември 29, 2019, 22:57:59 » |
|
И сте дърти Ама Лачени и вървежни, все още...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MiraWasilewa
|
|
« Отговор #14 -: Септември 29, 2019, 23:28:40 » |
|
Ама Лачени и вървежни, все още... Добре де ,добре ,от мен да мине
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|