Izzidaa
Сержант
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« -: Август 16, 2019, 06:55:30 » |
|
Колко време профила на eulsivex ще стои заключен? Липсва ми, а и не само на мен предполагам
|
|
|
Активен
|
За да бъдеш уважаван от идиоти, трябва да се държиш според техните очаквания. За да бъдеш уважаван от това болно човечество, ти трябва да си по-болен от тях. Тогава те ще те уважават, но защо ти е? - ОШО
|
|
|
MiraWasilewa
|
|
« Отговор #1 -: Август 16, 2019, 14:36:18 » |
|
Само на теб май липсва
|
|
|
Активен
|
- Как искате да Ви запомнят? - А, много ми е зор! Както искат, така да ме запомнят! ~ Стоянка Мутафова ~
Давай, пълен минус ми пиши, щом характерът ми е проблем. Да те светна само за едно - гледай колко лесно става плюс, като минуса погледнеш го през ср3дния ми пръс1.
" Ако свободата изобщо означава нещо, то това е правото да можеш да кажеш на хората онова, което не искат да чуят. " - Джордж Оруел,
|
|
|
Izzidaa
Сержант
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Август 16, 2019, 15:26:33 » |
|
Само на теб май липсва Точно ти в тая тема не пиши, ако обичаш Явно е, че си обичаш да се заяждаш, а и щом с напълно непознати като мен хора си показваш потрбностите от конфликти чрез интрижки, то какво остава с някой, който макар и малко ти е познат Достатъчно ясно и възпитано показах, че не ми се занимава с теб, но ти явно не разбираш от тези неща. Леко само, че да не оправдаеш изпростяването на Юри в него момент, че ще стане забавно Все пак никой не е длъжен да търпи лиготийте ти
|
|
« Последна редакция: Август 16, 2019, 15:28:24 от Izzidaa »
|
Активен
|
За да бъдеш уважаван от идиоти, трябва да се държиш според техните очаквания. За да бъдеш уважаван от това болно човечество, ти трябва да си по-болен от тях. Тогава те ще те уважават, но защо ти е? - ОШО
|
|
|
tester_1
Skeletan
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 127
|
|
« Отговор #3 -: Август 16, 2019, 17:06:17 » |
|
|
|
|
Активен
|
Аз умирам и светло се раждам - разнолика, нестройна душа, през деня неуморно изграждам, през нощта без пощада руша.
|
|
|
karlos
|
|
« Отговор #4 -: Август 17, 2019, 01:26:09 » |
|
Колко време профила на eulsivex ще стои заключен? Липсва ми, а и не само на мен предполагам Искаме Юри стикача на патета много ни липса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Izzidaa
Сержант
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Август 17, 2019, 07:03:57 » |
|
Когато си провокиран от 100 места е норамлно да ти гръмне бушона е един момент, нека бъдем обективни все пак Надявам се на включване от страна на модератор, а защо не и на администратор във форума защото не е честно да ти сменят насила сексуалната ориентация и др. некрасиви неща без последствя за тях, а да го играят обидени, че са постигнали каквото искат някой от фомците тук, че наказват Юри, а не провокаторите на свинщини в този форум. Нека бъдем ОБЕКТИВНИ!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
karlos
|
|
« Отговор #6 -: Август 17, 2019, 18:18:40 » |
|
Когато си провокиран от 100 места е норамлно да ти гръмне бушона е един момент, нека бъдем обективни все пак Надявам се на включване от страна на модератор, а защо не и на администратор във форума защото не е честно да ти сменят насила сексуалната ориентация и др. некрасиви неща без последствя за тях, а да го играят обидени, че са постигнали каквото искат някой от фомците тук, че наказват Юри, а не провокаторите на свинщини в този форум. Нека бъдем ОБЕКТИВНИ! Стига с този юрган аман от него само стиска патета стига глупости май на теб ти е идол щом толкова писане направи
|
|
« Последна редакция: Август 17, 2019, 18:24:30 от karlos »
|
Активен
|
|
|
|
karlos
|
|
« Отговор #7 -: Август 17, 2019, 18:20:15 » |
|
Тъп налъм и жалкар ако си мълчеше повечко можеше и повече да постигне в тази игра айде да бяга в ляво
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 3394
|
|
« Отговор #8 -: Септември 03, 2019, 22:44:37 » |
|
Добър ден и от мен, Причините за банна на Юри, са много. Не е една, не са две. Бяха ежедневно и по няколко. Реално, това провокираше доста хора тук беснеят и то без смисъл. Липсвя Ви сеир, което е обидно за самия него.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Izzidaa
Сержант
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Септември 04, 2019, 22:35:58 » |
|
Добър ден и от мен, Причините за банна на Юри, са много. Не е една, не са две. Бяха ежедневно и по няколко. Реално, това провокираше доста хора тук беснеят и то без смисъл. Липсвя Ви сеир, което е обидно за самия него. Нещо бъркаш- не сеир, а е свинщина и не ми липсва, но в този форум има модератори, които да следят за хигиената нали?! Липсват ми темите му тук и съюзника ми липсва, но това отделно. И какво му е обидното на това, че си търся приятчето? Нечии нелепи коментари-те са си за тях, ако ще са обидни за някой пак ще е за тях и не е ли доста инфантилно да мислиш, че с твоето поведение ще покажеш някой друг освен себе си
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Септември 04, 2019, 23:53:59 » |
|
Нещо бъркаш- не сеир, а е свинщина и не ми липсва, но в този форум има модератори, които да следят за хигиената нали?! Липсват ми темите му тук и съюзника ми липсва, но това отделно. И какво му е обидното на това, че си търся приятчето? Нечии нелепи коментари-те са си за тях, ако ще са обидни за някой пак ще е за тях и не е ли доста инфантилно да мислиш, че с твоето поведение ще покажеш някой друг освен себе си Нищо не бъркам за поведението на Юри, за съжаление.. Самият той потвърди няколко пъти в темите си, че не желае да играе ИО повече. Така че, ще ти липсва за съюзник, предвид това.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Izzidaa
Сержант
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Септември 05, 2019, 21:12:27 » |
|
Нищо не бъркам за поведението на Юри, за съжаление.. Самият той потвърди няколко пъти в темите си, че не желае да играе ИО повече. Така че, ще ти липсва за съюзник, предвид това. Прав си и не си! Форума няма нужда от смислени теми и хроники, каквито пускаше Юрий и каквито явно липсват само на мен в момента тук. Форума няма нужда и от eulsivex, освен за някои юзери, които чувстват и имат необходимост да изливат помията си! Профила може и да е блокиран, но човекът, който стои зад него- едва ли, а дали ще ми липсва дълго в играта...
|
|
« Последна редакция: Септември 05, 2019, 21:14:05 от Izzidaa »
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #12 -: Септември 06, 2019, 00:36:49 » |
|
Марти, да ме баннеш, кат се появи Мечето.
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Септември 07, 2019, 15:40:53 » |
|
Марти, да ме баннеш, кат се появи Мечето. Зоологическата градина е затворена, има епидемия..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|