Klute_1
|
|
« Отговор #30 -: Юни 06, 2019, 08:24:01 » |
|
И сега не разбрах последно - Мартин и Стефан за нов турнир ли сте или сте против?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MiraWasilewa
|
|
« Отговор #31 -: Юни 06, 2019, 11:11:40 » |
|
И сега не разбрах последно - Мартин и Стефан за нов турнир ли сте или сте против? Душко те и да са за,ако ИО са против- все тая
|
|
|
Активен
|
- Как искате да Ви запомнят? - А, много ми е зор! Както искат, така да ме запомнят! ~ Стоянка Мутафова ~
Давай, пълен минус ми пиши, щом характерът ми е проблем. Да те светна само за едно - гледай колко лесно става плюс, като минуса погледнеш го през ср3дния ми пръс1.
" Ако свободата изобщо означава нещо, то това е правото да можеш да кажеш на хората онова, което не искат да чуят. " - Джордж Оруел,
|
|
|
Klute_1
|
|
« Отговор #32 -: Юни 06, 2019, 15:04:21 » |
|
Душко те и да са за,ако ИО са против- все тая Тъй, де Ама нали идеята е който иска такъв турнир - да пише тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #33 -: Юни 06, 2019, 18:19:45 » |
|
"за" въпреки че едва ли ще се логна в тази вакханалия
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 3394
|
|
« Отговор #34 -: Юни 06, 2019, 22:43:47 » |
|
Клуте, « Отговор #8 -: Май 29, 2019, 21:17:27 »
--> В него пиша, че ще го играя и Аз, следователно съм За. Идеята на всичко написано, е друга. Сигурно си я разбрал вече. Края на годината когато се прибера, ще съм радостен този проект да е достояние.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Klute_1
|
|
« Отговор #35 -: Юни 08, 2019, 02:51:58 » |
|
"за" въпреки че едва ли ще се логна в тази вакханалия
Ей за това става въпрос - да поискаме такъв турнир с равен старт. Подробностите какъв точно ще е не са наша работа - има кой да ги измисли.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MrCrow
Редник
Неактивен
Публикации: 5
|
|
« Отговор #36 -: Юни 24, 2019, 20:20:48 » |
|
Aххххххххххххх
Алекс, Алекс Все така наивно оптимистичен тип. Кажи ми стари бойне друже от преди колко ери сме го мечтали този свят? Кажи ми стари друже кому е нужно изобщо играта да стига до толкова безсмислени показатели, като 150К тежки коне всяваха повече ужас от милиони армии днес? Да знам че дълбоко вътре в себе си знаеш отговорът на тези и безброй други въпрости.
А той отговорът е един : на собствениците на играта. За жалост колкото и време да мине ИО така и не намериха начин да направят една наистина балансирана и смислена игра. Нещо повече, дори и да разполгат с всичко нужно, няма и да поискат да направят един турнир в който победител тозо който може да отделя онлайн пред средства.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #37 -: Септември 06, 2019, 00:38:29 » |
|
искате ли нов турнир с новите правила,а?
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
donnegro82
|
|
« Отговор #38 -: Септември 27, 2019, 14:31:40 » |
|
|
|
|
Активен
|
по добре на хората в устата,отколкото на хората в краката
|
|
|
madneron23
|
|
« Отговор #39 -: Октомври 01, 2019, 10:24:07 » |
|
Тя рикията ще е за кураж, стига да пуснат турнира. А, дано, ама надали.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|