Klute_1
|
|
« Отговор #15 -: Юни 01, 2019, 19:08:05 » |
|
Давайте да настояваме за такъв турнир, а да не обясняваме как няма или не може да стане
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #16 -: Юни 01, 2019, 21:37:53 » |
|
Продължаваш да пишеш пост след пост без да си прочел какво е написал автора на темата."Нека да има някаква входна такса от 50-100 лв., срещу която да се дадат стартови пакети диаманти и предмети. И повече да не може да се купуват или прехвърлят такива от други светове." Как разбирателю ще ползваш акаунтите пръснати по световете когато не може да прехвърляш диаманти и предмети от тях.Пишеш от тема в тема с недомлъвки и загадъчност в опит да покажеш колко много разбираш играта.Мислиш си че пазиш тайни.А те са известни на 99% от играещите.Тук човека предлага нещо и желае подкрепа от играчите.Щом си против си го кажи и се обоснови.Но да представиш замазания си брътвеж за дълбокомислена обосновка те прави единствено поредния форумен палячо.Не се напъвай.Почти никой не влиза вече тук.
регваш три до 5 акаунта, като ползваш всички без един за палежи и точене, какво му е тайнственото на това? колко от вас ще дадат 5х на входната такса от 100 кинта да се пазят?
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
GARIO
|
|
« Отговор #17 -: Юни 02, 2019, 01:41:30 » |
|
регваш три до 5 акаунта, като ползваш всички без един за палежи и точене, какво му е тайнственото на това? колко от вас ще дадат 5х на входната такса от 100 кинта да се пазят?
Защо ме караш да спамя.Вече съм отговорил на това " Има разлика дали ще налееш 2000 евра в един акаунт или в 20 по 100.Игра с повече от 1 акаунт изисква много време.Точно това си спестяват хората играеши с много пари.Не им се отделя повече от 1-2ч за игра на ден.Другия минус за играещия с много пари е че развитието с подобен вид игра е много по-бавно от това с което са свикнали.Ще има мултиакаунт.Но не и от тия с големите евраци.И не в мащаба в който го има в нормалните светове." А сега и ще допълня.-Няма да си ти.Ти сам и с един акаунт не може да играеш без чужда помощ.Ние от друга страна сме майстори на играта с изоставени акаунти.Това е предимството на бавен свят .Ама ти откъде да знаеш.Кога си завършвал 1годишна ера в 4ката майсторе на късия разказ за богове,полубогове и пришълци
|
|
« Последна редакция: Юни 02, 2019, 01:44:47 от GARIO »
|
Активен
|
Моля!Играйте спазвайки правилата на играта.Така ще я направите по-привлекателна както за вас,така и за другите участници в нея.Никой не обича да си играе сам.
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #18 -: Юни 02, 2019, 03:47:29 » |
|
Успех с румънците и бразилците. Поляците нема да ги има. Той, тоя "величественият" акаунт играе сам самин - нещо като "300 души сами в гората" , беше квот беше, кака се омъжи. Мноу ги чувате с Алекс, ама на него първо ше му омръзне, оти има само 75 атаки към независими за 24 часа, а той ги прави макс за 3 часа. На какъв език требе да ви обясня, че в свят с таван на бонус ресурса и платен вход ше ви шибат и в ушите. Да не отварям тема, че българите, които могат да копат и играят, вече се броят на пръстите на кьорав касапин
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Klute_1
|
|
« Отговор #19 -: Юни 02, 2019, 08:46:50 » |
|
Стефо, какви 75 атаки само към независими, кви 5 лева? Пак си пуснал турбото, май.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mahimus
|
|
« Отговор #20 -: Юни 03, 2019, 01:36:36 » |
|
Абе вие още ли играете? лелее
|
|
|
Активен
|
|
|
|
GARIO
|
|
« Отговор #21 -: Юни 03, 2019, 13:55:10 » |
|
Стефо, какви 75 атаки само към независими, кви 5 лева? Пак си пуснал турбото, май. Има ограничение в броя атаки по независими и варвари.50 по варвари ,75 по независими.Процента за силата на варварска атака е ограничен до 500.Стефан смята че варваризма отпада като вариант за управление.Не трябва да му се сърдим.Той никога не е бил боец.Няма представа че заплаха се вдига и от атаки по играчи.А понеже не знае как се играе без бонуси е решил че и другите не знаят.
|
|
« Последна редакция: Юни 03, 2019, 17:54:18 от GARIO »
|
Активен
|
Моля!Играйте спазвайки правилата на играта.Така ще я направите по-привлекателна както за вас,така и за другите участници в нея.Никой не обича да си играе сам.
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #22 -: Юни 04, 2019, 10:07:59 » |
|
Кашпировски пасти да яде За какво ми е варваризъм при таван на разходите в началото бре, джанъм? Варваризмът тогава е нужен накрая,при развит акаунт. Продължавай да ме анализираш и да точиш лиги да се дойде и тук ситуацията с 4-ката накрая, барем ти върже
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 3394
|
|
« Отговор #23 -: Юни 04, 2019, 12:40:20 » |
|
Аз играя с Варваризъм лежерно, до 87млн нето го докарах, копаейки с тези ограничения... молех се становете да идват, по 2 на ден, иначе се боксува доста с издръжката. В крайна сметка не успях да фалирам, наложи се 24млн армия да изкарам заради замъците и да си я дондуркам известно време. /свят х4/... мъка си е с ограничението, но зависи и за какво играеш и как играеш и къде играеш. В моя свят няма хора. Нормално е да ми е още по -трудно. Разбира се, това е в свят, в който може да се отваря всичко по всякакъв начин, но сме 30 човека и някакси не си заслужава да се инвенстира толкова...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #24 -: Юни 04, 2019, 12:45:28 » |
|
всичко може, може и да се пробва в този имагинерен свят, но ще са плачевни последиците ПП. ай ся си представи и 100 гладни варварина около теб да дебнат за станове... Гарио явно има мисия да докаже , че съм квази диамантен играч и хабер си нямам от версията, относно забележката към Алекс за 75-те независими. Предавам се - искайте и евентуално след стаерта на версия 7 (ако въобще я има) , ще ви се даде
|
|
« Последна редакция: Юни 04, 2019, 12:55:54 от Изгубеният »
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Юни 04, 2019, 13:53:20 » |
|
.аз съм го правил и в свят х10 това, когато напуснах бившата си фирма... става. Трябва много време. Вече и такова нямам... Впрочем, в момента си развиваме добре теории и вероятности, но не знаем ако има такъв турнир, то какви ще са правилата му. Именно там е отговорът на всичко. На високото нето ми трябват 200+ атаки на провка и за игра "без време", изглежда много сложно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #26 -: Юни 04, 2019, 14:00:29 » |
|
.аз съм го правил и в свят х10 това, когато напуснах бившата си фирма... става. Трябва много време. Вече и такова нямам... Впрочем, в момента си развиваме добре теории и вероятности, но не знаем ако има такъв турнир, то какви ще са правилата му. Именно там е отговорът на всичко. На високото нето ми трябват 200+ атаки на провка и за игра "без време", изглежда много сложно. e, то високото нето се играе от 1 в акаунт, не си ли чул за новите тенденции?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Юни 04, 2019, 15:42:23 » |
|
Всички сме играли турнири, каквито й да е било и знаем, че винаги е имало подпирачки на Големите профили. Това няма и да се премахне в играта, било то приемливо от нас или не. Все пак да не забравяме нещо много важно - ИО е бизнес индустрия (казвам го най-разбираемо).
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #28 -: Юни 04, 2019, 15:51:14 » |
|
Всички сме играли турнири, каквито й да е било и знаем, че винаги е имало подпирачки на Големите профили. Това няма и да се премахне в играта, било то приемливо от нас или не. Все пак да не забравяме нещо много важно - ИО е бизнес индустрия (казвам го най-разбираемо). не винаги преди време нямаше, но тогава големите профили не бяха най-големите платци( говоря преди 2012-та)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Юни 04, 2019, 18:03:18 » |
|
По -скоро смятам, че преди 2012-та, както ти казваш, нещата са правени малко по -интелигентно. Аз съм играл и във версия 5, където бая акаунти - подпирачки имаше. В момента е пародия и за това бие толкова на очи. Аз спирам до тук, давам поле на изява на останалите. Дано се реализира такъв проект, макар и малко да ми се вярва.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|