Serpentarium
|
 |
« -: Юли 19, 2018, 11:06:34 » |
|
http://prntscr.com/k8b60a Градът е на 172 видимо на картата, голямата дистанция обаче е в действие, когато се налага да пътуват шпионите до него. С времето за път на армията няма проблем.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
elena
Trusted Member
Неактивен
Публикации: 1269
|
 |
« Отговор #1 -: Юли 19, 2018, 13:51:44 » |
|
Може ли да дадете координатите на владението, както и вашия акаунт.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
 |
« Отговор #2 -: Юли 20, 2018, 18:24:44 » |
|
намерил си така наречената "черна дупка" - задължително е на неутрален терен и там с дистанцията стават чудеса. Преди 3-4 години бяха обичайно явление
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак  ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Serpentarium
|
 |
« Отговор #3 -: Юли 21, 2018, 19:12:39 » |
|
Може ли да дадете координатите на владението, както и вашия акаунт.
Моме, аз съм си с еднакво име и тук и там и няма друг със същото. Респективно, не виждам нужда да се дават координати, но все пак http://prntscr.com/k99qsj това ми е столицата, градът би трябвало да си го намерите по номера, има го на снимката във въвеждащият коментар.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
elena
Trusted Member
Неактивен
Публикации: 1269
|
 |
« Отговор #4 -: Юли 21, 2018, 19:45:00 » |
|
Моме, аз съм си с еднакво име и тук и там и няма друг със същото. Респективно, не виждам нужда да се дават координати, но все пак http://prntscr.com/k99qsj това ми е столицата, градът би трябвало да си го намерите по номера, има го на снимката във въвеждащият коментар. Момко, аз нямам достъп до данните, това право имат само админите и те поискаха тази информация. Относно името на акаунта Ви, не е задължително да бъде същото във форума както и е в играта. Днес е петък, работното време на съпорта е приключило. Ще предам Вашия отговор.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Serpentarium
|
 |
« Отговор #5 -: Юли 21, 2018, 21:07:29 » |
|
 Харесвам дами с характер! Благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
 |
« Отговор #6 -: Юли 21, 2018, 23:19:46 » |
|
Момко, аз нямам достъп до данните, това право имат само админите и те поискаха тази информация. Относно името на акаунта Ви, не е задължително да бъде същото във форума както и е в играта. Днес е петък, работното време на съпорта е приключило. Ще предам Вашия отговор.
петък срещу понеделник, евала 
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак  ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Syringe
Редник
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #7 -: Юли 21, 2018, 23:25:19 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MiraWasilewa
|
 |
« Отговор #8 -: Юли 22, 2018, 08:54:27 » |
|
 Харесвам дами с характер! Благодаря! Душо,само те скастриха, а накрая да те и не набият 
|
|
« Последна редакция: Юли 22, 2018, 15:59:24 от MiraWasilewa »
|
Активен
|
- Как искате да Ви запомнят? - А, много ми е зор! Както искат, така да ме запомнят! ~ Стоянка Мутафова ~
Давай, пълен минус ми пиши, щом характерът ми е проблем. Да те светна само за едно - гледай колко лесно става плюс, като минуса погледнеш го през ср3дния ми пръс1.
" Ако свободата изобщо означава нещо, то това е правото да можеш да кажеш на хората онова, което не искат да чуят. " - Джордж Оруел,
|
|
|
donnegro82
|
 |
« Отговор #9 -: Юли 23, 2018, 09:24:37 » |
|
Душо,само те скастриха, а накрая да те и не набият  ще дига фортификация 
|
|
|