varvarina
|
 |
« -: Юли 10, 2018, 21:00:32 » |
|
къде изчезнаха битките на деня
|
|
|
Активен
|
|
|
|
roshkoto
Редник
Неактивен
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #1 -: Юли 11, 2018, 10:34:12 » |
|
Премахване на медали и награди за битки на деня11.07.2018 09:58:00 Уважаеми воини, медали и награди в диаманти за битка на деня в атака и защита вече няма да се раздават. Промяната е валидна за уеб и мобилните светове във версия 6.
Ай, честито!
|
|
|
Активен
|
Always look on the bright side of life
|
|
|
Serpentarium
|
 |
« Отговор #2 -: Юли 11, 2018, 10:56:57 » |
|
Ми така е, като показаха всичко освен васалите заради скриптаджиите, улесниха намирането на армиите и вече е по-мързеливо и недостойно да се намери някой, който не се е сейвнал на обход...Не че обхода вече е толкова безопасен както преди. Щото като се виждат постовете, просто и лесно е да се бутнат, играча да се ограби и запали, до положение да излезе на минус и да се чака само да му се прибере армията.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jelko7
Редник
Неактивен
Публикации: 6
|
 |
« Отговор #3 -: Юли 11, 2018, 11:16:06 » |
|
Скоро ще кажат и диамантите от книгата  и щели да си играят сами админите 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
donnegro82
|
 |
« Отговор #4 -: Юли 11, 2018, 11:41:31 » |
|
|
|
« Последна редакция: Юли 11, 2018, 11:47:53 от donnegro82 »
|
Активен
|
по добре на хората в устата,отколкото на хората в краката
|
|
|
MiraWasilewa
|
 |
« Отговор #5 -: Юли 11, 2018, 11:46:23 » |
|
Сега кой ще има стимул за голяма армия,всеки ще се пази с минимална и ще си копа 
|
|
|
Активен
|
- Как искате да Ви запомнят? - А, много ми е зор! Както искат, така да ме запомнят! ~ Стоянка Мутафова ~
Давай, пълен минус ми пиши, щом характерът ми е проблем. Да те светна само за едно - гледай колко лесно става плюс, като минуса погледнеш го през ср3дния ми пръс1.
" Ако свободата изобщо означава нещо, то това е правото да можеш да кажеш на хората онова, което не искат да чуят. " - Джордж Оруел,
|
|
|
donnegro82
|
 |
« Отговор #6 -: Юли 11, 2018, 11:48:20 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Apuyc1912
Trusted Member
Неактивен
Публикации: 767
|
 |
« Отговор #7 -: Юли 11, 2018, 11:57:16 » |
|
А да е честито.Довършвам си ерата и пак излизам в почивка няма кво да ме стимулира вече за да играя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
GARIO
|
 |
« Отговор #8 -: Юли 11, 2018, 12:01:03 » |
|
През изминалия месец се направиха много промени.Разбирам от какво са продиктувани и макар че не ми харесват ги приемам.Битките на деня и медалите давани за тях са нещо съвсем различно.В основата на чара и успеха на изначалната първа игра ИО/която вече не съществува/ са битките между играчите.Това да може да победиш в директен сблъсък и в реално време своя противник.Естествено е че ако само двамата участници в сбъсака знаят за него блясъка му избледнява.Всеки иска да сподели с колкото може повече приятели че и неприятели своята победа.Битките на деня и медалите давани за тях са един вид всеобщо признаване за постижението на един играч и най-голяма награда за положените от него усилия в играта.За много от играчите те са и основна цел като за върхово постижение в играта.След въвеждането на замъците битките между играчите в голяма степен се обезмислиха и едиствено битките на деня и медалите за тях движеха играчите към единоборства.Премахването на битките на деня ще сведе до минимум единоборствата,които пък от своя страна са в основата на успеха на ИО.Верно че и сега играта много се различава от първообраза си.Но без битките между играчите няма да остане нищо от първоначалният и вариант.Ще имате една напълно различна игра.И не мисля че това ще е по-добрия вариант.Върнете битките на деня и медалите давани за тях.
|
|
|
Активен
|
Моля!Играйте спазвайки правилата на играта.Така ще я направите по-привлекателна както за вас,така и за другите участници в нея.Никой не обича да си играе сам.
|
|
|
bullitttttttttt
Редник
Неактивен
Публикации: 44
|
 |
« Отговор #9 -: Юли 11, 2018, 12:37:17 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Serpentarium
|
 |
« Отговор #10 -: Юли 11, 2018, 13:15:03 » |
|
Що не вземете да бойкотирате по друг начин освен само с плямапане из форумите. Престанете да купувате диаманти и като им отънеят джобовете рязко, ще се усетят че са сгазили лука.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
donnegro82
|
 |
« Отговор #11 -: Юли 11, 2018, 15:45:14 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 1487
|
 |
« Отговор #12 -: Юли 11, 2018, 16:22:12 » |
|
Пичове, таа игра се изкелефирчи до немакъде. Разбирам че много играят заради приятели, ма нали все пак като късаш от времето за семейство и разни дейности, то трябва да ти носи удовлетворение някакво! За мен това се превърна в мазохизъм и просто прекратих играта! С приятелите подържам връзка и без тази игра! Чара и изчезна и се стопи преди две три години! Нема какво да бойкотирате, щото хората си гледат печалбата, а и това е фирма! Дали ще се вслушва в гласа на играча или не - нейна си политика! Но ако не ви кефи даден продукт, кое ви кара да го ползвате! Махате се и обрисувате продукта във фейса, ю тюб, туитър, изразявате мнение! Това е!
|
|
« Последна редакция: Юли 11, 2018, 16:30:03 от Галахад »
|
Активен
|
Слава на Иисуса Христа - Бога наш! "...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и, ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..
С кремъклийка пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!
|
|
|
roshkoto
Редник
Неактивен
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #13 -: Юли 11, 2018, 16:33:09 » |
|
|