Imperia Online България  
Март 29, 2020, 18:16:26 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: смяна на свят  (Прочетена 535 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
inf3rnal
Редник
*

Karma: +1/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 33


Профил
« -: Март 14, 2018, 16:02:47 »

Здравейте искам да сменя света в който играя, но не ми се появява опция за това ... въпросът ми е защо?
Активен
donnegro82
Капитан
****

Karma: +99/-48
Неактивен Неактивен

Публикации: 415



Профил
« Отговор #1 -: Март 14, 2018, 17:00:09 »

Здравейте искам да сменя света в който играя, но не ми се появява опция за това ... въпросът ми е защо?

за да ти се отворят другите светове трябва да си 20 ниво на акаунта
Активен

по добре на хората в устата,отколкото на хората в краката
inf3rnal
Редник
*

Karma: +1/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 33


Профил
« Отговор #2 -: Март 17, 2018, 18:45:32 »

Забравих да пиша, че играя версия 5. Значи трябва да играя версия 6 и да вдигна нивото преди да мога да играя в5 в друг свят така ли?
Активен
donnegro82
Капитан
****

Karma: +99/-48
Неактивен Неактивен

Публикации: 415



Профил
« Отговор #3 -: Март 17, 2018, 18:49:59 »

Забравих да пиша, че играя версия 5. Значи трябва да играя версия 6 и да вдигна нивото преди да мога да играя в5 в друг свят така ли?

за версия 5 мисля че не е нужно да имаш 20-ниво понеже там нива няма
Активен

по добре на хората в устата,отколкото на хората в краката
elena
Trusted Member
*

Karma: +183/-183
Неактивен Неактивен

Публикации: 1269



Профил
« Отговор #4 -: Март 17, 2018, 19:22:05 »

Здравейте искам да сменя света в който играя, но не ми се появява опция за това ... въпросът ми е защо?
В кой свят искате да играете?
Ако имате приятел в новия свят, може да Ви изпрати линк.
Активен
inf3rnal
Редник
*

Karma: +1/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 33


Профил
« Отговор #5 -: Март 18, 2018, 03:27:01 »

Благодаря вече го направих, но мисля, че все пак не би трябвало да се получава така.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!