Imperia Online България  
Май 08, 2021, 11:01:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Колония с крепост 0  (Прочетена 1379 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
palen_mrak
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


Профил
« -: Ноември 16, 2017, 11:05:18 »

Искам да попитам как е възможно по време на война играча marlboro20 да е с колония с крепост 0. Моля да се провери това и ако играа ползва нещо забранено да бъде премахнат от играта.  Давам и доказателство   http://prntscr.com/ha7rhv
Активен
elena
Trusted Member
*

Karma: +183/-183
Неактивен Неактивен

Публикации: 1269



Профил
« Отговор #1 -: Ноември 16, 2017, 11:18:56 »

Това вече е обсъждано със съпорта.
Активен
Duff
Капитан
****

Karma: +17/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 426


DementorDuff


Профил
« Отговор #2 -: Ноември 17, 2017, 10:31:23 »

И?
Активен

Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
palen_mrak
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


Профил
« Отговор #3 -: Ноември 17, 2017, 10:36:54 »

Как се получава? Ще бъде ли премахнат този играч или нещо друго
Активен
palen_mrak
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


Профил
« Отговор #4 -: Ноември 21, 2017, 11:47:38 »

не можахме да разберем целия ни съюз как протече проверката?
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!