Imperia Online България  
Декември 04, 2020, 02:47:37 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Съюзно влияние  (Прочетена 1258 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
bat_deso
Лейтенант
***

Karma: +8/-12
Неактивен Неактивен

Публикации: 224


Профил
« -: Април 04, 2017, 10:38:16 »

Здравейте, може ли някой да ми отговори на следните въпроси....става въпрос за Блиц Мастърс 2:
1. Вярно ли е че съюзното влияние се натрупва и запазва и ако сме имали примерно 20 замъка с максимални храмове, но накрая останем с 1 пак можем да станем 1-ви?
2.Вярно ли е, че върху точките, които дава съюзното влияние оказват ефект играчите, които попадат в него?
3.Възможно ли е един съюз с 16 замъка да стане първи при положение, че другия съюз е с другите 20 т.е. има ли значение как са разположени замъците и всичките са с максимални храмове?
« Последна редакция: Април 04, 2017, 10:52:31 от bat_deso » Активен
Изгубеният
Як съм като бик и почти толкова умен
Полковник
******

Karma: +770/-644
Неактивен Неактивен

Публикации: 2043


там тревата винаги е по-зелена от тук, и е чук!


Профил WWW
« Отговор #1 -: Април 04, 2017, 11:13:46 »

1.  в блица никога не е било така - гледат се финалните замъци
2. да, винаги е било така
3. Възможно е , но е трудно. Ако не е оправен бъгас местенето на империя е напълно ввъзможно центъра да доминира
« Последна редакция: Април 10, 2017, 23:23:01 от Изгубеният » Активен

На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак


ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
mahimus
Майор
*****

Karma: +150/-132
Неактивен Неактивен

Публикации: 631



Профил WWW
« Отговор #2 -: Април 05, 2017, 07:06:20 »

това момче не го слушай той отдавна се е изгубил  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

гледа се влиянието не броя замъци  Wink Wink даже и да ти отнемат замък влиянието не се губи http://prntscr.com/eslb11
« Последна редакция: Април 05, 2017, 07:08:38 от mahimus » Активен

Максимус /командир на северните армии и генерал на CREATORSските легиони/
bat_deso
Лейтенант
***

Karma: +8/-12
Неактивен Неактивен

Публикации: 224


Профил
« Отговор #3 -: Април 05, 2017, 11:17:12 »

това момче не го слушай той отдавна се е изгубил  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

гледа се влиянието не броя замъци  Wink Wink даже и да ти отнемат замък влиянието не се губи http://prntscr.com/eslb11

Абе и аз така разбрах и затова чаках някой друг да се изкаже. Това на снимката дето си го показал на края на ерата ли е и всички замъци ли са с макс влияние?
Активен
Tyte
Гост
« Отговор #4 -: Април 05, 2017, 12:41:55 »

Отговор 3 на Стефан, ясно показва че в отговор 1 има грешка при писането и е на влияние върху империи, това за "всезнайкото" от Айтос ...  за питащия е нормално, човека за това пита ....

Бат Десо, в архива с новини , има всички особености на блиц мастърите като светове  *rose*


« Последна редакция: Април 05, 2017, 13:21:34 от Tyte » Активен
mahimus
Майор
*****

Karma: +150/-132
Неактивен Неактивен

Публикации: 631



Профил WWW
« Отговор #5 -: Април 05, 2017, 19:15:48 »

ясно ясно колко да е ясно  Grin Grin Grin Grin Grin  само е ясно че нищо не знае  *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha*

въпрос 1 няма нищо общо с въпрос 3  Wink

Има значение не как са разположени замъците а колко акаунта попадат под влиянието им. Варианти много затова отговора е ДА

И ако слушат тези изгубелите се рискуваш и ти да се изгубиш  *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha* 
« Последна редакция: Април 05, 2017, 19:26:39 от mahimus » Активен

Максимус /командир на северните армии и генерал на CREATORSските легиони/
Tyte
Гост
« Отговор #6 -: Април 05, 2017, 22:47:53 »

3. Възможно е , но е трудно. Ако не е оправен бъгас местенето на империя е напълно ввъзможно центъра да доминира

Максиме, ма верно не те слуша главата, как бе пиле шарено ще доминира центъра, ако не е на точки влияние, ай напъни тая куха кратуна  и ми обясни това, преди да пишеш умнотиите си  ... може пък и да родиш неква мисъл .... ай дано

извинявам се на Бат Десо за спама.... 

Активен
bat_deso
Лейтенант
***

Karma: +8/-12
Неактивен Неактивен

Публикации: 224


Профил
« Отговор #7 -: Април 06, 2017, 11:46:07 »

Явно има спор по-въпроса...моля някой от ръководството да се произнесе и да приключи спора
Активен
mahimus
Майор
*****

Karma: +150/-132
Неактивен Неактивен

Публикации: 631



Профил WWW
« Отговор #8 -: Април 06, 2017, 19:59:16 »

Максиме, ма верно не те слуша главата, как бе пиле шарено ще доминира центъра, ако не е на точки влияние, ай напъни тая куха кратуна  и ми обясни това, преди да пишеш умнотиите си  ... може пък и да родиш неква мисъл .... ай дано

извинявам се на Бат Десо за спама....  


ха ха не само сте се изгубели ами сте се и вдлъбнали. това е блиц новобранци  четете ги тези правила  Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed

па и точно ти с тази пияна кратуна можеш да доминираш само пред бутилката  Grin Grin Grin Grin Grin човека не иска отговори от новобранци
 


- Замъците развиват влияние чрез строежа на Велик храм и увеличаване на обсега, но влиянието не е под формата на % задържана площ от картата, а под формата на натрупани точки Влияние.
- 1 акаунт/ексклузивна зона/столица в обсега на влияние на замък = 1 точка Влияние.

напълно възможно е с 16 замъка да спечелиш ерата срещу 20 замъка. факторите за това са много затова няма ги обсъждам
« Последна редакция: Април 06, 2017, 22:21:30 от mahimus » Активен

Максимус /командир на северните армии и генерал на CREATORSските легиони/
bat_deso
Лейтенант
***

Karma: +8/-12
Неактивен Неактивен

Публикации: 224


Профил
« Отговор #9 -: Април 06, 2017, 22:23:08 »

ха ха не само сте се изгубели ами сте се и вдлъбнали. това е блиц новобранци  четете ги тези правила  Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed

па и точно ти с тази пияна кратуна можеш да доминираш само пред бутилката  Grin Grin Grin Grin Grin човека не иска отговори от новобранци


- Замъците развиват влияние чрез строежа на Велик храм и увеличаване на обсега, но влиянието не е под формата на % задържана площ от картата, а под формата на натрупани точки Влияние.
- 1 акаунт/ексклузивна зона/столица в обсега на влияние на замък = 1 точка Влияние.


Браво  *bravo* това се казва обяснение. Сега ако ми намериш и къде пише за това дали влиянието се запазва ако ти вземат замък и ще съм ти много благодарен  *FRIEND*
Активен
mahimus
Майор
*****

Karma: +150/-132
Неактивен Неактивен

Публикации: 631



Профил WWW
« Отговор #10 -: Април 06, 2017, 22:30:36 »

 заповядай  Wink
- При загуба на Замък от даден Съюз - натрупаните до момента точки Влияние се запазват.
Пример: Ако в момента на отчитане Съюзът Х има 4 замъка и в обсега на единия влизат 30 акаунта, а в обсега на другите 3 - по 10, то Съюзът Х ще получи 60 точки Влияние, които ще се добавят към текущо наличните. Ако на следващото отчитане след час, Съюзът е загубил 3-те си замъка с по 10 акаунта в обсег, тогава ще му се прибавят едва 30 точки Влияние, но натрупаните му до този момент точки няма да бъдат премахнати.
Активен

Максимус /командир на северните армии и генерал на CREATORSските легиони/
bat_deso
Лейтенант
***

Karma: +8/-12
Неактивен Неактивен

Публикации: 224


Профил
« Отговор #11 -: Април 07, 2017, 03:27:11 »

заповядай  Wink
- При загуба на Замък от даден Съюз - натрупаните до момента точки Влияние се запазват.
Пример: Ако в момента на отчитане Съюзът Х има 4 замъка и в обсега на единия влизат 30 акаунта, а в обсега на другите 3 - по 10, то Съюзът Х ще получи 60 точки Влияние, които ще се добавят към текущо наличните. Ако на следващото отчитане след час, Съюзът е загубил 3-те си замъка с по 10 акаунта в обсег, тогава ще му се прибавят едва 30 точки Влияние, но натрупаните му до този момент точки няма да бъдат премахнати.

Евала...имаш една бира от мен  *beer*
Активен
Изгубеният
Як съм като бик и почти толкова умен
Полковник
******

Karma: +770/-644
Неактивен Неактивен

Публикации: 2043


там тревата винаги е по-зелена от тук, и е чук!


Профил WWW
« Отговор #12 -: Април 10, 2017, 23:08:19 »

заповядай  Wink
- При загуба на Замък от даден Съюз - натрупаните до момента точки Влияние се запазват.
Пример: Ако в момента на отчитане Съюзът Х има 4 замъка и в обсега на единия влизат 30 акаунта, а в обсега на другите 3 - по 10, то Съюзът Х ще получи 60 точки Влияние, които ще се добавят към текущо наличните. Ако на следващото отчитане след час, Съюзът е загубил 3-те си замъка с по 10 акаунта в обсег, тогава ще му се прибавят едва 30 точки Влияние, но натрупаните му до този момент точки няма да бъдат премахнати.
това  са писаните правилата от пускането на мастърсите,  но   никога не са били такива в реалната игра. Последно Януари поиграх 2-3 дни в мастърса и тези писани правила нямаха нищо общо с реалността. Гледаха се точките влияние на финалните замъци.
Явно никога не си играл за рийлм в мастърсите за да отговаряш така. Как 16 замъка могат да имат повече влияние от 20 също го написах относно т.3 - имаше бъг с опцията "местене на империя" и мяташе империята директно в центъра и няма махане от там. Населяването на картата не е по стария метод на спирала с център 1000/0 , а праща всеки следващ активиран акаунт в едни от следващите 8 квадранта, т.е в началното населяване на картата е равномерно.
Активен

На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак


ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
Изгубеният
Як съм като бик и почти толкова умен
Полковник
******

Karma: +770/-644
Неактивен Неактивен

Публикации: 2043


там тревата винаги е по-зелена от тук, и е чук!


Профил WWW
« Отговор #13 -: Април 10, 2017, 23:36:11 »

ха ха не само сте се изгубели ами сте се и вдлъбнали. това е блиц новобранци  четете ги тези правила  Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed

па и точно ти с тази пияна кратуна можеш да доминираш само пред бутилката  Grin Grin Grin Grin Grin човека не иска отговори от новобранци
 


- Замъците развиват влияние чрез строежа на Велик храм и увеличаване на обсега, но влиянието не е под формата на % задържана площ от картата, а под формата на натрупани точки Влияние.
- 1 акаунт/ексклузивна зона/столица в обсега на влияние на замък = 1 точка Влияние.

напълно възможно е с 16 замъка да спечелиш ерата срещу 20 замъка. факторите за това са много затова няма ги обсъждам

щом с пияната кратуна съм по-добре информиран от теб, представи си, ако реша да се занимавам на трезво с рисувани войничета.  Grin
Активен

На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак


ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
Изгубеният
Як съм като бик и почти толкова умен
Полковник
******

Karma: +770/-644
Неактивен Неактивен

Публикации: 2043


там тревата винаги е по-зелена от тук, и е чук!


Профил WWW
« Отговор #14 -: Април 12, 2017, 21:58:41 »

Някой правоимащ да се признесе ;D
Активен

На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак


ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!