Imperia Online България  
Октомври 28, 2020, 21:22:15 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ваканционен мод при обход?  (Прочетена 870 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
night_ranger
Лейтенант
***

Karma: +22/-75
Неактивен Неактивен

Публикации: 123


Профил
« -: Април 07, 2017, 15:29:34 »

Искам да попитам откога е така че може да се активира ваканционен мод докато армията ви пътува и е на обход без да се е върнала?
И къде е описана тази промяна.

"Ваканционният мод, веднъж активиран, не може да бъде спрян през първите 48 часа. За да използвате тази услуга, се нуждаете от 1700 диаманта.

* Може да активирате Ваканционен мод или Празнична защита, само ако армията Ви не е на мисия."

Обхода не е ли един вид мисия и не би трябвало да може да се пусне ваканционен мод преди армията да се в върнала в провинцията?

Благодаря за отговора.
« Последна редакция: Април 07, 2017, 17:01:27 от night_ranger » Активен
donnegro82
Капитан
****

Karma: +102/-52
Неактивен Неактивен

Публикации: 451



Профил
« Отговор #1 -: Април 07, 2017, 16:03:20 »

Искам да попитам откога е така че може да се активира ваканционен мод докато армията ви пътува и е на обход без да се върнала?
И къде е описана тази промяна.

"Ваканционният мод, веднъж активиран, не може да бъде спрян през първите 48 часа. За да използвате тази услуга, се нуждаете от 1700 диаманта.

* Може да активирате Ваканционен мод или Празнична защита, само ако армията Ви не е на мисия."

Обхода не е ли един вид мисия и не би трябвало да може да се пусне ваканционен мод преди армията да се в върнала в провинцията?

Благодаря за отговора.


и аз съм пускал 2 пъти мод по време на обход и останах доста очуден че стана
Активен

по добре на хората в устата,отколкото на хората в краката
night_ranger
Лейтенант
***

Karma: +22/-75
Неактивен Неактивен

Публикации: 123


Профил
« Отговор #2 -: Април 07, 2017, 16:57:23 »

Аз все още чакам някой от екипа на играта да отговори откога е въведена тази промяна?
И обхода какво е като не е мисия?
И щом не е мисия тогава защо взима армията злато като за пътуваща армия?

И се надявам да получа отговор....
Активен
blues
Community Manager
*

Karma: +36/-3
Неактивен Неактивен

Публикации: 128


Профил
« Отговор #3 -: Април 07, 2017, 17:12:11 »

Не броим обхода за мисия, защото няма цел. Взема се издръжка, защото все пак тя се движи, извън крепостта е.
Винаги е било възможно да активирате ваканционен мод по време на обход. Не е нововъведение.
Активен
night_ranger
Лейтенант
***

Karma: +22/-75
Неактивен Неактивен

Публикации: 123


Профил
« Отговор #4 -: Април 07, 2017, 18:32:53 »

Не броим обхода за мисия, защото няма цел. Взема се издръжка, защото все пак тя се движи, извън крепостта е.
Винаги е било възможно да активирате ваканционен мод по време на обход. Не е нововъведение.

Да ясно. Аз досега съм играл друга игра като фермата в фейсбука....
Аз сигурно и още дузина играчи поне ни се е привиждало съобщението не може да пуснете ваканционен мод докато армията ви е на мисия....докато е била на обход.

И то на тои принцип какво се получава следиш някой кога пуска обхода, после блокираш с атаки да не може да върне с диаманти и всичко за какво.... да си пусне човека мода докато е на обход.....

Нещо не съм много убеден ама хич даже че е било винаги така.....
Това е една от поредните промени и т.н. без никой да каже или напише нещо...

Ако малко разбирате за какво говоря това трябва да се промени и да не може да се пуска мод докато армията е на обход....(както си беше преди)

Благодаря
« Последна редакция: Април 07, 2017, 18:35:54 от night_ranger » Активен
Veso
Сержант
**

Karma: +19/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 67


Профил
« Отговор #5 -: Април 07, 2017, 21:21:11 »

Не броим обхода за мисия, защото няма цел. Взема се издръжка, защото все пак тя се движи, извън крепостта е.
Винаги е било възможно да активирате ваканционен мод по време на обход. Не е нововъведение.
Многоуважаеми колега, подхождайте по-сериозно към работата си! Карате ни да се чудим дали играем същата игра, за която Вие говорите! Никога не е можело да се пусне обход докато армията е в движение...независимо дали Вие му викате мисия, разходка, поход или отиване да чукнеш нещо чуждо. Така че или има необявена промяна или има технически проблем!
Активен
Изгубеният
Як съм като бик и почти толкова умен
Полковник
******

Karma: +770/-644
Неактивен Неактивен

Публикации: 2043


там тревата винаги е по-зелена от тук, и е чук!


Профил WWW
« Отговор #6 -: Април 10, 2017, 23:50:01 »

това или е бъг или отново са пропуснали да ни информират. дори празнична защита не можеше да се пусне няклога с армия на обход. Вече явно може. В случая, отговорът на Екипа е назадоволителен
Активен

На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак


ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
Галахад
Вестоносец
*

Karma: +1083/-1010
Неактивен Неактивен

Публикации: 1486



Профил
« Отговор #7 -: Април 11, 2017, 10:50:02 »

Пробал съм поне 5-6 пъти да пусна мод при обход! Един път ме пусна когато армията ми се връщаше от обход! През останалите опити не стана! За мен това е бъг, а отговора на админа е резонен и традиционен, за което има моите аплодисменти! [:-}
« Последна редакция: Април 11, 2017, 10:53:48 от Галахад » Активен

Слава на Иисуса Христа - Бога наш!
"...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и, ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..


С кремъклийка пушка, с проста сопа,
със камък и стрели от бучиниш,
дедите ни завардиха Европа
и турците не стигнаха Париж!
blues
Community Manager
*

Karma: +36/-3
Неактивен Неактивен

Публикации: 128


Профил
« Отговор #8 -: Април 11, 2017, 11:30:50 »

Здравейте,

След повторна консултация с колегите ми, получих поредно потвърждение, че по време на обход винаги е било възможно да се активира ваканционен мод. Ако можете да представите доказателство за противното, освен убежденията в правотата си, моля, представете ги. Ситуацията в момента е вашата дума срещу нашата, тъй като боравим единствено с твърдения, като в моя случай те са подкрепени от разработчици, дизайнери и тестери на играта, като най-вече последните са добре запознати с евентуални пропуски в играта - текущи и предишни. Затова по мое мнение казусът се превръща по-скоро в предложение от ваша страна, тоест по време на обход да не може да се активира ваканционен мод. Ако това не е така, значи сте получили отговор на въпросите си, заложени в първия коментар от темата, а именно:

Винаги е било възможно да активирате ваканционен мод по време на обход. Не е нововъведение.
Не броим обхода за мисия, защото няма цел. Взема се издръжка, защото все пак тя се движи, извън крепостта е.

Smiley
Активен
night_ranger
Лейтенант
***

Karma: +22/-75
Неактивен Неактивен

Публикации: 123


Профил
« Отговор #9 -: Април 11, 2017, 11:53:44 »

Здравейте,

След повторна консултация с колегите ми, получих поредно потвърждение, че по време на обход винаги е било възможно да се активира ваканционен мод. Ако можете да представите доказателство за противното, освен убежденията в правотата си, моля, представете ги. Ситуацията в момента е вашата дума срещу нашата, тъй като боравим единствено с твърдения, като в моя случай те са подкрепени от разработчици, дизайнери и тестери на играта, като най-вече последните са добре запознати с евентуални пропуски в играта - текущи и предишни. Затова по мое мнение казусът се превръща по-скоро в предложение от ваша страна, тоест по време на обход да не може да се активира ваканционен мод. Ако това не е така, значи сте получили отговор на въпросите си, заложени в първия коментар от темата, а именно:

Винаги е било възможно да активирате ваканционен мод по време на обход. Не е нововъведение.
Не броим обхода за мисия, защото няма цел. Взема се издръжка, защото все пак тя се движи, извън крепостта е.

Smiley


Вашата срещу нашата .... с вас и радио и телевизия е безмислено да се спори.

Според мен, а както и спред много други играчи предполагам това трябва веднага и незабавно да се премахне. Армията не е ли в провинция, колони или се движи някъде независмо къде да не може да се пуска ваканционен мод и празнична.....

Обяснявам и защо.

Следите някой виждате го кога пуска обхода. Блокирате го да не може да върне с диаманти и на всеки час или половин час го атакувате..... Ако той иска може да капитулира това е решение за този... но да може да пуска мод излиза че срещу 1700 диаманта той си спасява армия още докато се движи,а ние загубеното време усилия и т.н. остават напразно заради това че обхода не е мисия която нямала цел. Смешно е това има цел отива и се връща за определено време. Предполагам много от играчите ще ме подкрепят и ще промените това.

И в тази връзка със тези капитулации пак е недомислено.... капитулира и губи 10 % военни точки и купува си спокойствие два дена. Това е твърде малко само 10 % от военните точки, трябва му намаля прихода или нещо такова или да има нещо за този от който е капитулирал(макар че могат да се правят много спекулации с това). Може примерно да му се намаля добива и прихода на злато с определен процент за да си помисли хубаво даден играч дали ще капитулира и колко ще му струва това.
Лек ден

Smiley
« Последна редакция: Април 11, 2017, 12:00:13 от night_ranger » Активен
Max_1
Редник
*

Karma: +1/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 28


Профил
« Отговор #10 -: Април 11, 2017, 12:28:23 »

Не искам да се заяждам,щото спрях да играя тая боза.
Ама имам писма на пощата от декември месец как съпорта ми обяснява,че немога да пусна мод докато съм на обход!!!Това е ФАКТ!! !12.12.2016 година!
След като им пратих снимка как го правя това,обърнаха палачинката!!!Но те и там не знаят всичко за играта ЗАЩОТО НЕ Я ИГРАЯТ!!!
Активен
lazo313
Капитан
****

Karma: +131/-106
Неактивен Неактивен

Публикации: 363



Профил
« Отговор #11 -: Април 11, 2017, 18:20:36 »

От доста време вече не играя и чета и се чудя и се мая ...( римата беше неумишлена )
Защо бе хора продължавате да си го причинявате?

Докато съм играл никога не е можело да си пуснеш мод докато армията ти е в движение.

Постоянните недоизкусурени промени в играта, неадекватното отношение на екипа както и масовото използване на скриптове докараха ИО до никъде.
Повечето хора с които съм играл през годините вече също не играят.Не ви знам приходите и разходите знам че от ИО в момента не става нищо.
От една игра с подобен ранг се иска да е :
 
 1. балансирана
 2. да има ясно написани и достъпни за всички правила
 3. да има 24 часов съпорт

Точка едно и две са задължителни.Точка три е ако е възможно.
Изводите може да си ги направи всеки които играе все още.

Поздрави на целия екип.

 





Активен
Inochko
Редник
*

Karma: +2/-12
Неактивен Неактивен

Публикации: 28


Профил
« Отговор #12 -: Април 12, 2017, 00:26:34 »

Еле   евала   каза си го   и всички  знаем ,че    е  така   ама тени  обеждават че черното не е черно.Играем толкова  години няма  случай    в който    да  се пусне мод   по  време на мисия на  армията    пише  си  едно  там криво разбрано съобщение  че  не можеш   щото  еди си  кво си  .Кво сега   обясняват   господата    шушулки    е друга  тема   така им е   угодно така   плямпат срамота е  таз  игра   ,  че  е   интересна е   ама   тесе  самозабравиха ,като чичко  скруч    станаха   и не  им пука   ,....Какво  ми  обяснява  тоя    питал  колеги   и   кой ли не    катосе  изказваш    и не знаеш  ко  питаш бе    лайньо .НИКОГА  НЕ Е   МОГЛО ДА СЕ ПУСКА МОД ПО ВРЕМЕ НА  МИСИЯ  НЕ  ЗАВИСИМО  ОБХОД ИЛИ  АТАКА  КЪМ  АКТИВЕН ИЛИ МЕСТЕНЕ МЕЖДУ ПРОВКИТЕ   .сЕГА   СТЕ  ГО   ПРОМЕНИЛИ  ИЛИ ИМАТЕ БЪГ  ПРИЗНАЙТЕ    СИ   ДЖАНАМ   ЧЕ МИ  ПИСНА  ОТ ВАШИТЕ    ЛАЙНАРЩИНИ
 

Поздрави на целия екип. Grin Grin :DСрам  и позор

Активен
no_merCyBg
Няма такова животно
Майор
*****

Karma: +457/-250
Неактивен Неактивен

Публикации: 779



Профил
« Отговор #13 -: Април 12, 2017, 08:09:54 »

Момци  който  плаща  може  сичко   
Така че  не  се  чудете
Преди  в  другите  верси  получаваше    нещо  ако  играч  капитулира   от  теб  а тука     дръжки    нещо  недомислено   *scratch*
Активен

Авторското Право  Grin
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!