Imperia Online България  
Октомври 28, 2020, 21:05:06 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: искане за робот  (Прочетена 537 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
basi_tupataigra
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3


Профил
« -: Април 11, 2017, 16:16:02 »

Каква е тази нова глупост през 5 мин да ме пита дали не съм робот, съответно и съм под атака и нямам време да реагирам , свят 257 играч pursival2017 . ЗАЩО не спрете атаките докато си оправите проблема ? И и какво обезщетение ще дадете  за причинените вреди ?

Явно днес няма да получа отговор или най много Извинявайте за неудобството *hahaha*

Да не говорим че и други колеги от съюза имат този проблем , а и понякога внезапно решава страницата да се рефрешне от само себе си .
Докога господа ще търпим такива "дребни" неудобства ?

Мен ме атакуват и ми излиза това http://prntscr.com/ev608d какво правим вече събориха една колония и търговски пост ?

И при това като цъкаш бързо за да оправиш крепостта пак излиза за робот http://prntscr.com/ev6eli кога ще ми отговорите на въпроса ?
« Последна редакция: Април 11, 2017, 20:11:00 от basi_tupataigra » Активен
Inochko
Редник
*

Karma: +2/-12
Неактивен Неактивен

Публикации: 28


Профил
« Отговор #1 -: Април 12, 2017, 00:13:32 »

Преглъщаш  и   спираш играта   или  продължаваш на    пред,  не  чакай   някой  да ти  отговори Grin
Активен
donnegro82
Капитан
****

Karma: +102/-52
Неактивен Неактивен

Публикации: 451



Профил
« Отговор #2 -: Април 12, 2017, 01:09:13 »

има и 3-ти вариант- бачкаш като охлюв  Grin
няма да щракаш бързо по менютата и нямаш ядове  Grin *hahaha*
Активен

по добре на хората в устата,отколкото на хората в краката
no_merCyBg
Няма такова животно
Майор
*****

Karma: +457/-250
Неактивен Неактивен

Публикации: 779



Профил
« Отговор #3 -: Април 12, 2017, 16:31:57 »

http://prnt.sc/evjt5j
ВОдим   война  и  нападам  и  от   5  мин   това чудо  се  немаха
КО   ПРАВИМ  АКО  СЕ РАЗБИЯ *scratch* ;D
Активен

Авторското Право  Grin
no_merCyBg
Няма такова животно
Майор
*****

Karma: +457/-250
Неактивен Неактивен

Публикации: 779



Профил
« Отговор #4 -: Април 12, 2017, 16:36:04 »

Прекалявате  вече
То  който  си   плаша си  ги  позлва   *WALL*http://prnt.sc/evjv6n *xxx*
Активен

Авторското Право  Grin
qsenmh
Сержант
**

Karma: +4/-10
Неактивен Неактивен

Публикации: 62


Профил
« Отговор #5 -: Април 12, 2017, 20:40:00 »

само се питам,къде е опцията,че съм робот Grin
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!