|
v140
|
 |
« Отговор #1 -: Януари 14, 2017, 22:08:10 » |
|
и как 10 командира пускат 12 атаки в една секунда
|
|
|
Активен
|
|
|
|
v140
|
 |
« Отговор #2 -: Януари 14, 2017, 22:51:29 » |
|
http://prnt.sc/dvml8w 12 човека пускат в една и съща секунда? не знам какви тренировки трябват. да не говорим, че пуснаха 3-4 такива поредни атаки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
battle_brawler
|
 |
« Отговор #3 -: Януари 14, 2017, 23:08:13 » |
|
Възможно е стига хората да са с хубав нет, и с добри рефлекси 
|
|
|
Активен
|
Пием като смок, еб*м като бог, и удрям като трифазен ток!!!
|
|
|
Изгубеният
|
 |
« Отговор #4 -: Януари 14, 2017, 23:14:53 » |
|
Възможно е стига хората да са с хубав нет, и с добри рефлекси  Не е възможно физически. прави се по друг начин.
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак  ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
battle_brawler
|
 |
« Отговор #5 -: Януари 14, 2017, 23:45:19 » |
|
Не е възможно физически. прави се по друг начин.
 Как?
|
|
|
Активен
|
Пием като смок, еб*м като бог, и удрям като трифазен ток!!!
|
|
|
Изгубеният
|
 |
« Отговор #6 -: Януари 14, 2017, 23:57:07 » |
|
 Как? много бърз нет и скрипт, на ръка от първи път е невъзможно
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак  ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Inochko
Редник
Неактивен
Публикации: 28
|
 |
« Отговор #7 -: Януари 15, 2017, 00:12:19 » |
|
Пускахме и връщахме доста пъти докато се нагласим опитахте да ни бъгнете като пускахте атаки по определен акаунт , сменихме времето за пускане и пак не стана и пак и пак ... Не говори глупости покажи колко пъти пускахме и връщахме .Но да винаги можеш да оплюеш един добър екип.Не дей да търсиш под вола теле ,а помогни на съюза си !!! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
 |
« Отговор #8 -: Януари 15, 2017, 00:14:13 » |
|
Пускахме и връщахме доста пъти докато се нагласим опитахте да ни бъгнете като пускахте атаки по определен акаунт , сменихме времето за пускане и пак не стана и пак и пак ... Не говори глупости покажи колко пъти пускахме и връщахме .Но да винаги можеш да оплюеш един добър екип.Не дей да търсиш под вола теле ,а помогни на съюза си !!!  писах, че от сефте е невъзможно, с повечко опити става, стига да имаш нерви ипротивника да не се засили към сборните 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Inochko
Редник
Неактивен
Публикации: 28
|
 |
« Отговор #9 -: Януари 15, 2017, 00:17:30 » |
|
Не се засили напарвиха си сепуко 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HSinclair
|
 |
« Отговор #10 -: Януари 15, 2017, 00:39:25 » |
|
Това няма как да стане ръчно,може си говорите колкото искате. Многоръкият Шива,пак няма помогне,без скрипта.Лека нощ.
|
|
|
Активен
|
За добрите древни владетели хората са знаели само че съществуват. По късно са ги обичали и възхвалявали. След това се страхували от тях. Още по - късно ги презирали. Лао Дзъ http://prntscr.com/cz7i9m
|
|
|
v140
|
 |
« Отговор #11 -: Януари 15, 2017, 02:10:30 » |
|
ако сте го направили без скрипт - ЕВАЛА
но мисля, че и на малките деца им е ясно, че няма как да стане без скрипт. и на рагабум му писах да не се правите на ощипани булки. нека админите да кажат от колко IP-та са пратени атаките.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lazo313
|
 |
« Отговор #12 -: Януари 15, 2017, 03:46:52 » |
|
Айде моля ви с глупостите другаде а. Това може да стане само със скрипт.Евала друг път.Не знам кой е е какви са съюзите ама са пълни небивалици .Нали точно за тия скриптове казвам че развалят играта. Съюзна работа друг път.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Serpentarium
|
 |
« Отговор #13 -: Януари 15, 2017, 07:10:03 » |
|
Може да стане чрез измама, скрипта е измама, а екипа си затваря очите, защото печели от диамантените играчи. Чудя се КЗП в случая дали, не нашето българското разбира се, дали не може да обрули собствениците на играта с някоя крупна сума, която е доста по-голяма от тези корумпирани спонсорирания? Което, разбира се, ще доведе до сериозни съкращения в същият екип, който уж работел тук ей така за едното благодаря, между другото.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
v140
|
 |
« Отговор #14 -: Януари 15, 2017, 08:28:47 » |
|
Това е добрият екип http://prntscr.com/dvswwg . Нещо повече - всички командири(или почти всички) в съюза имаме активирана капча в профилите вече шести ден. Скрит аз никога не съм имал в профила, колкото и да твърдят, че съм бил имал. Но ок - дори и да имам, наказанието не беше ли 24 часа, а не 6 дни? И съвсем случайно капчата съвпада с тяхните атаки по замъците. Жалка, жалка история.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|