Темата е много яка ....
Ако махнете обидите , ще е голям кикот .
Райкоф понеже съм играл с теб и те познвам като играч и човек и понеже съм играл срещу генерала ( няколко пъти ) . Само ще ти дам съвет , Генерала е много готин като човек . Забавен е и винаги е навит за битка . Винаги можеш да разчиташ на него да се направи едно меле . Дали ще загуби или ще спечели за него е важно въргал да има , което го прави много , ама много готин опонент , а също така и много хубав събеседник докъто се преследвате . Бих казал че Ники е един от малкото опоненти които съм имал в играта и ми е доставял удоволстиве да играя срещу него . Но просто трбва да го опознаеш . Другото което искам да ти кажа , генерла е и приятел . Спомянм си преди време единствен той в личен разговор ме накара да видя веселата страна на тъпотията да играя за национален отбор ...
Другото което искам да ти кажа е . Генерала го бива и със съюзните армии и не се плаши да поема рискове и да прави експерименти . Нещо много рядко срещано изобщо в И.О.
За финал , понеже знам че си интелигентен човек . не го приемай лично , а се забавлявай
.
Генерале радвам се че си в Розите . Прати много поздрави на Гергина от мен и от Ели . Поздрави на всички