Imperia Online България  
Юни 04, 2020, 15:19:26 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем  (Прочетена 1930 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Duff
Капитан
****

Karma: +17/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 426


DementorDuff


Профил
« -: Юни 03, 2016, 11:28:09 »

не знам от какво е - браузъра ли, играта ли, но не мога да копирам, по картата като посоча с маркера не ми излиза инфото, бутоните спират да работят(тия от дясно, ляво и долу) - трябва постоянно да рефрешвам и пак не става - от 2-3 дена ми е така
Активен

Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
Martin
Global Moderator
*

Karma: +850/-368
Неактивен Неактивен

Публикации: 3356



Профил
« Отговор #1 -: Юни 03, 2016, 11:31:36 »

Моля за снимка за кои бутони иде реч ? Какво точно не може да се копира ?
Активен

Duff
Капитан
****

Karma: +17/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 426


DementorDuff


Профил
« Отговор #2 -: Юни 03, 2016, 11:56:25 »

Моля за снимка за кои бутони иде реч ? Какво точно не може да се копира ?
http://prntscr.com/bbs6fn
това са отдясно .... и по картата като потърся 3-4 мин. и спира да ми излиза ачитинфото-например варварите не ми показва нивото и на играчите инфото също
п.с. - надявам се виждаш конника между казармите Grin
Активен

Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
Martin
Global Moderator
*

Karma: +850/-368
Неактивен Неактивен

Публикации: 3356



Профил
« Отговор #3 -: Юни 03, 2016, 12:10:05 »

А с друг браузър пробва ли дали се получава същото ? Изчисти кеша на настоящия и направи ре-лог. Проблемът ще е в браузъра, като гледам. Smiley
Активен

Duff
Капитан
****

Karma: +17/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 426


DementorDuff


Профил
« Отговор #4 -: Юни 03, 2016, 12:13:44 »

А с друг браузър пробва ли дали се получава същото ? Изчисти кеша на настоящия и направи ре-лог. Проблемът ще е в браузъра, като гледам. Smiley
ще пробвам това дето казваш, но това го прави на настолния комп. и на лаптопа - с хроме-то съм
Активен

Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
Duff
Капитан
****

Karma: +17/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 426


DementorDuff


Профил
« Отговор #5 -: Юни 03, 2016, 14:23:55 »

ще пробвам това дето казваш, но това го прави на настолния комп. и на лаптопа - с хроме-то съм
Изчистих кеша, изчистих данните от сърфирането, нулирах настройките на браузъра, ре-логнах се-проблема си остава
http://prntscr.com/bbtp7j
Активен

Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
Martin
Global Moderator
*

Karma: +850/-368
Неактивен Неактивен

Публикации: 3356



Профил
« Отговор #6 -: Юни 03, 2016, 15:59:38 »

А с друг браузър проблем има ли ? Аз играя с хром от 5 години и проблеми нямам..влиза администратор при теб и проблем не открива.
Търси проблем в самия браузър, ако трябва го изтрий и инсталирай отново.
Активен

Duff
Капитан
****

Karma: +17/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 426


DementorDuff


Профил
« Отговор #7 -: Юни 03, 2016, 16:10:15 »

А с друг браузър проблем има ли ? Аз играя с хром от 5 години и проблеми нямам..влиза администратор при теб и проблем не открива.
Търси проблем в самия браузър, ако трябва го изтрий и инсталирай отново.
добре-то само това остана да се направи Wink
Активен

Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
Duff
Капитан
****

Karma: +17/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 426


DementorDuff


Профил
« Отговор #8 -: Юни 08, 2016, 16:51:18 »

По проблема какво направих -Изчистих кеша, изчистих данните от сърфирането, нулирах настройките на браузъра, ре-логнах се и на 2-те PC-та деинсталирах и инсталирах наново хроме-то - проблема си остава...
http://prntscr.com/bdv9x5 - "подсветка" няма
http://prntscr.com/bdva40 - подсветка има
След рефреш или релог нещата временно се оправят - излизат си всички "подсветки", излиза инфото за играч или стан на картата, но след определено време тези неща се "губят" както и тактическата карта-не се отваря...
Сега заради тези неща ако трябва и браузъра да сменям....довършвам ерите и сбогом от мене на играта.... Wink
Активен

Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
Duff
Капитан
****

Karma: +17/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 426


DementorDuff


Профил
« Отговор #9 -: Юни 08, 2016, 17:13:54 »

А сега и това започна Shocked
http://prntscr.com/bdvn4n
Активен

Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
coco-doco
Гост
« Отговор #10 -: Юни 08, 2016, 17:14:04 »

При мен е същото  Grin Grin

От съпорта ми казаха "това е локален проблем. нямаме други оплаквания''. С Мозила е по-добре, но не след дълго и там става миш-маш  *pardon*

Активен
Duff
Капитан
****

Karma: +17/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 426


DementorDuff


Профил
« Отговор #11 -: Юни 08, 2016, 17:16:54 »

Па значи "локален" си е проблема - в сървара на ИО и около него - задклавиатурните им устройства
Активен

Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
coco-doco
Гост
« Отговор #12 -: Юни 08, 2016, 18:33:45 »

Ха сега да ми обясняват ,,локален'' или глобален Wink

Цитат
Здравейте,имам проблем с глобалната карта.Когато се разходя няколко минути по картата и сложа мишката върху даден играч не ми излиза балонче с инфото за играча,след рефреш се оправя за няколко минути и пак същото!Моля проверете,името ми в играта е kal83. Мерси!


Активен
varvarina
Лейтенант
***

Karma: +8/-18
Неактивен Неактивен

Публикации: 228


Профил
« Отговор #13 -: Юни 08, 2016, 18:48:39 »

и при мен е същата работа картата замръзва на последния кой то съм чукнал да го видя замръзва ми времето и през 20-30 минути треба да излизам и па да влизам в играта и много други
Активен
elena
Trusted Member
*

Karma: +183/-183
Неактивен Неактивен

Публикации: 1269



Профил
« Отговор #14 -: Юни 08, 2016, 19:04:36 »

и при мен е същата работа картата замръзва на последния кой то съм чукнал да го видя замръзва ми времето и през 20-30 минути треба да излизам и па да влизам в играта и много други
От известно време има промяна, картата остава на последното място което сте гледали, на тактическата карта на това място има флагче - преди време такова искане имаше тук във форума и това е направено.
Ето за това става въпрос http://prntscr.com/bdxdkj
За да Ви покаже Вашата империя, натиснете къщичката, няма нужда да излизате от играта или да рефрешвате.

За подсказката не ми се е случвало, но вчера имаше известно време в което времето спираше да се променя.
« Последна редакция: Юни 08, 2016, 19:34:08 от elena » Активен
Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!