Imperia Online България  
Септември 26, 2022, 15:08:47 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Време за поръчване на шпиони.....  (Прочетена 1500 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ipifcho
Лейтенант
***

Karma: +6/-4
Неактивен Неактивен

Публикации: 165


Профил
« -: Май 10, 2016, 17:37:23 »

Шпиони

• Поръчват се за обучение като всяка друга военна единица. Обучението им се извършва в Казарма Коне. Време за обучение – 60 минути.
• Издръжка по време на мисия - x1,2.
• Скорост – 3600 им/ч

ти да видиш, хи хи хи
Време за обучение – 60 минути  Shocked
иначе издръжката някой си е направил труда да я промени.....
при тази скорост на света, към края на ерата може да са ми готови шпионите  *freak*
Активен

Умният човек не прави всички грешки сам; той дава шанс и на другите.
zuvuover
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 16


Профил
« Отговор #1 -: Май 10, 2016, 19:30:53 »

Иво , тия добри хора да те вземат за съветник толкова грешки им откри  *rose*
Активен
elena
Trusted Member
*

Karma: +183/-183
Неактивен Неактивен

Публикации: 1269



Профил
« Отговор #2 -: Май 10, 2016, 19:45:16 »

Шпиони

• Поръчват се за обучение като всяка друга военна единица. Обучението им се извършва в Казарма Коне. Време за обучение – 60 минути.
• Издръжка по време на мисия - x1,2.
• Скорост – 3600 им/ч

ти да видиш, хи хи хи
Време за обучение – 60 минути  Shocked
иначе издръжката някой си е направил труда да я промени.....
при тази скорост на света, към края на ерата може да са ми готови шпионите  *freak*

http://prntscr.com/b2fumt
Ще предам тази съществена забележка.
Благодаря.
Активен
ipifcho
Лейтенант
***

Karma: +6/-4
Неактивен Неактивен

Публикации: 165


Профил
« Отговор #3 -: Май 23, 2016, 17:02:16 »

Чудесно....съжалявам, че толкова късно погледнах за да забележа промяната.....Еврика.
Но !!!
Сега за да не отварям нова тема в свят 140 мега блиц, да пооправяме едно по едно....
Дано поне една боза ме черпи някой.... Wink

Време за основаване на колония :
http://prntscr.com/b7fvtq
Хайде да пооправим и това Smiley
че вземе да свърши ерата Smiley
Активен

Умният човек не прави всички грешки сам; той дава шанс и на другите.
ipifcho
Лейтенант
***

Karma: +6/-4
Неактивен Неактивен

Публикации: 165


Профил
« Отговор #4 -: Май 23, 2016, 17:21:57 »

Иво , тия добри хора да те вземат за съветник толкова грешки им откри  *rose*


Киро, ако знаеш сина колко бой е ял за подобни грешки, ма стана човек...хи хи хи

Тука има стена от неразбиране и комплекси Sad
Активен

Умният човек не прави всички грешки сам; той дава шанс и на другите.
elena
Trusted Member
*

Karma: +183/-183
Неактивен Неактивен

Публикации: 1269



Профил
« Отговор #5 -: Май 23, 2016, 19:10:51 »

Чудесно....съжалявам, че толкова късно погледнах за да забележа промяната.....Еврика.
Няма никаква промяна. Снимката която показах е веднага след Вашата забележка.
Предала съм, ще бъде премахнат текста, посочен със стрелката, но когато дойде ред за него.
http://prntscr.com/b7hhuu
Активен
elena
Trusted Member
*

Karma: +183/-183
Неактивен Неактивен

Публикации: 1269



Профил
« Отговор #6 -: Май 23, 2016, 19:17:41 »

Сега за да не отварям нова тема в свят 140 мега блиц, да пооправяме едно по едно....

Време за основаване на колония :
http://prntscr.com/b7fvtq
Хайде да пооправим и това Smiley
че вземе да свърши ерата Smiley
Нямам толкова развит акаунт във версия 5, за да проверя къде точно дава посочената от Вас информация за строежа на колония. Бихте ли дали малко по-подробна информация при каква ситуация дава тази справка и наистина ли строежът продължава 12 часа или реално е 1 час.
Активен
ipifcho
Лейтенант
***

Karma: +6/-4
Неактивен Неактивен

Публикации: 165


Профил
« Отговор #7 -: Май 23, 2016, 23:07:53 »

Колонията се прави за нормалното за света време, а инфото 12 часа е при основаването на колонията.
http://prntscr.com/b7l3ii
А иначе текста в свят х4 е поправен .....относно шпионите.
Но сега забелязах, че пък в свят х10 е пак старото  Grin
« Последна редакция: Май 23, 2016, 23:10:37 от ipifcho » Активен

Умният човек не прави всички грешки сам; той дава шанс и на другите.
fanatic89
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 2


Профил
« Отговор #8 -: Юни 14, 2016, 11:13:43 »

абе мн сте слаби вие доковете от отиваите в бг 14 да си играе те д
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!