Imperia Online България  
Март 29, 2020, 19:30:35 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: проблем с издръжката на армията  (Прочетена 2334 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Dionitz
Редник
*

Karma: +0/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 29



Профил
« -: Август 23, 2011, 09:55:29 »

някой ще ми обясни ли как става така ......тръгва се на мисия с издръжка на армията 1,1М.......сутринта е 2.1М  Shocked........и минусът е космически....това е в блиц15
Активен
house83
Global Moderator
*

Karma: +648/-1164
Неактивен Неактивен

Публикации: 3069



Профил
« Отговор #1 -: Август 23, 2011, 09:59:29 »

А акаунта ?
Активен

Dionitz
Редник
*

Karma: +0/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 29



Профил
« Отговор #2 -: Август 23, 2011, 10:03:16 »

BapBapuH
Активен
Dionitz
Редник
*

Karma: +0/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 29



Профил
« Отговор #3 -: Август 23, 2011, 10:08:49 »

точно сега се прибра армията и е пред крепостта.....издръжката е 850к...........
Активен
Dionitz
Редник
*

Karma: +0/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 29



Профил
« Отговор #4 -: Август 23, 2011, 10:15:47 »

сега пусна мисия.........
Разходи
Издръжка на армия на цялата Империя   2,1M Shocked
Активен
yovanna
Community Manager
*

Karma: +19175/-321
Неактивен Неактивен

Публикации: 2558



Профил
« Отговор #5 -: Август 23, 2011, 10:19:59 »

Принципно, няма как да ти се мени издръжката на една мисия хаотично. Тръгва армията и, докато се върне, е все една и съща издръжката. Ако в подсказката на златото гледаш изръжките, раздробени на на текущата провинция, на цялата империя, пътуваща, обща и прочие, тя може да се мени, ако не си пратил всичко на път и пускаш остатъка по друга империя, пращаш в колония и т.н. Ако става въпрос със сигурност за пращане на всичко на едно място, ще ми трябва името на касичката и да не си влизаш малко в акаунта.
Активен

Dionitz
Редник
*

Karma: +0/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 29



Профил
« Отговор #6 -: Август 23, 2011, 10:28:26 »

прблемът се появява когато се пусне армията към колония...към каса е нормално 865к....но сега към колонията е:

Разходи
Издръжка на армия на цялата Империя   2,1M
Активен
yovanna
Community Manager
*

Karma: +19175/-321
Неактивен Неактивен

Публикации: 2558



Профил
« Отговор #7 -: Август 23, 2011, 10:34:24 »

Конкретно за случая, къде е била пусната армията, когато издръжката се е меняла в хода на мисията.

ПП: В колониите издръжката е х1.5, нормално е да е по-висока.
Активен

Dionitz
Редник
*

Karma: +0/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 29



Профил
« Отговор #8 -: Август 23, 2011, 10:40:20 »

атаката е пусната от столицата към колонията
Активен
Dionitz
Редник
*

Karma: +0/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 29



Профил
« Отговор #9 -: Август 23, 2011, 10:42:16 »

няма значение наша колония за подкрепление или противникова......издръжката е 2,1М....при покой 865к
Активен
yovanna
Community Manager
*

Karma: +19175/-321
Неактивен Неактивен

Публикации: 2558



Профил
« Отговор #10 -: Август 23, 2011, 10:42:44 »

Не си влизай малко в акаунта.
Активен

yovanna
Community Manager
*

Karma: +19175/-321
Неактивен Неактивен

Публикации: 2558



Профил
« Отговор #11 -: Август 23, 2011, 10:57:08 »

Има проблем при издръжката на армия, пътуваща от/към колония на съюзник. Ще търсим проблема и ще бъде отстранен. 
Активен

yovanna
Community Manager
*

Karma: +19175/-321
Неактивен Неактивен

Публикации: 2558



Профил
« Отговор #12 -: Август 23, 2011, 12:08:10 »

Проблемът е остранен. Промяната ще бъде качено днес.

Чисто визуално е, реално не ти е взимало по -1.5М на час, но си минал на минус, защото така или иначе издръжката е била доста повече от добива на час.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!