Изгубеният
|
|
« Отговор #390 -: Април 07, 2016, 01:59:47 » |
|
Скука! Ровичкам си из картата да видя кой да плесна от Матриархата и хоп, с орловия си поглед съзирам армията на некой си Хенри незнам си къв от същия клан и понеже знам че е дама, според изявленията на лидерот им, пращам в атака само най-големите жентълмени от армията си! Тя тръгва устремено а аз влизам в тубата и си пускам балада за да се настроя романтично. REDNEX и Hold Me For A While. Цъкам на плеъра и тръгва клипа. Предварително съм изпаднал в 9 нюанса романтика и погледа ми блуждае любовно когато изведнъж се спира върху рекламата излизаща на плеъра - Излекувайте гъбичките и бацилите по краката си!!! И втора се появи - С този препарат няма да изпитате дискомфорта на бялото течение!!! Резко и изведнъж секва романтика се изпари и освирепел от светкавичната амплитуда на романтика-реалност, аз пребих и запалих поредния от копелдаците"нали така им се казва съюза" Тия в тая туба разбиха сичко детско в мен! И при мен беше големо бране на лалета, ама хак да мие, кат се напъвам за служба
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 1487
|
|
« Отговор #391 -: Април 07, 2016, 02:01:14 » |
|
Я тиа лалета ги брах преди тебе и също пръв и пръснах градинката с огромния си суорд, пращайки я в хеван, абе направо в нирвана!
|
|
« Последна редакция: Април 07, 2016, 02:39:54 от Галахад »
|
Активен
|
Слава на Иисуса Христа - Бога наш! "...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и, ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..
С кремъклийка пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #392 -: Април 07, 2016, 02:10:28 » |
|
Я тиа лалета ги брах преди тебе! Я пръв и пръснах градинката! е на мен ми писна секса със Станчосекса ..ииии..където е текло, пак ше тече
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Apuyc1912
Trusted Member
Неактивен
Публикации: 767
|
|
« Отговор #393 -: Април 07, 2016, 19:21:19 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mega_alien
Гост
|
|
« Отговор #394 -: Април 07, 2016, 19:47:34 » |
|
Няма време за ядене ... Нали има пиене друго за какво ти е ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
|
|
« Отговор #395 -: Април 07, 2016, 19:49:41 » |
|
Аз ще вечерям с лалета на масата от прясно обрана цветна леха! Това разбира се е трофейна аранжировка на варватска маса!
|
|
|
Активен
|
Слава на Иисуса Христа - Бога наш! "...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и, ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..
С кремъклийка пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!
|
|
|
Apuyc1912
Trusted Member
Неактивен
|
|
« Отговор #396 -: Април 07, 2016, 19:59:31 » |
|
Аз ще вечерям с лалета на масата от прясно обрана цветна леха! Това разбира се е трофейна аранжировка на варватска маса! Треви...га си нема месо не ми се говори,сиреч пие
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
|
|
« Отговор #397 -: Април 07, 2016, 20:01:49 » |
|
Треви...га си нема месо не ми се говори,сиреч пие Лалетата са за аранжировка, иначе задушен заек, домашна погача и после пребиваме Матриархата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mega_alien
Гост
|
|
« Отговор #398 -: Април 07, 2016, 20:05:34 » |
|
Тия от Матриархата какво стана с тях, че докато съм в мод не мога да видя ... Обраха ли всички 40 замъка докато се мъчите да ги шпионирате ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
|
|
« Отговор #399 -: Април 07, 2016, 20:37:02 » |
|
Май са взели някаква зграда, но е толкова невзрачна че не мога да я определя като архитектурен стил Мяза нещо на Чичотомовата колиба!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 3394
|
|
« Отговор #400 -: Април 07, 2016, 20:39:46 » |
|
Няма да се вечеря- време е за диета, че сте станали всички като чичковци.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
|
|
« Отговор #401 -: Април 07, 2016, 20:39:49 » |
|
Тия от Матриархата какво стана с тях, че докато съм в мод не мога да видя ... Обраха ли всички 40 замъка докато се мъчите да ги шпионирате ?
Не се мъча да ги шпионирам а прониквам във всички тях!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Apuyc1912
Trusted Member
Неактивен
|
|
« Отговор #402 -: Април 07, 2016, 21:16:12 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 3394
|
|
« Отговор #403 -: Април 07, 2016, 21:17:44 » |
|
Не ме карай да дойда утре до Пловдив, за да видя какъв си ми Аполон.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Apuyc1912
Trusted Member
Неактивен