Tyte
Гост
|
|
« Отговор #210 -: Март 23, 2016, 00:18:39 » |
|
Виж ся да те светна - смяхме са на симулациите които ни прати, ама много се смяхме Искрено се забавлявахме, като ни обясняваше че жизнените точки на крепостта от 2,703 млн са форт 40 +10% гранит, забавно е също толкова колкото и превзетите от теб 10 от 10 замъка Да ти го напиша ако още не си разбрал, заливахме се от смях и като писа да се мазниш , и като ни кара да ти шпионираме, и като атакува, и като ни прати симулациите , капиш, безгласна букво ? И сега се смеем като те четем
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tyte
Гост
|
|
« Отговор #211 -: Март 23, 2016, 00:20:25 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TO
Редник
Неактивен
Публикации: 32
|
|
« Отговор #212 -: Март 23, 2016, 00:44:02 » |
|
Лично аз ако съм на ваше място , ще спра да се излагам по форума като пишете глупости и измислици , а ще седна и ще се замисля Wink . Кой, каквото и колкото да напише в този форум... никога няма да се изложи повече от теб
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #213 -: Март 23, 2016, 00:44:41 » |
|
Виж ся да те светна - смяхме са на симулациите които ни прати, ама много се смяхме Искрено се забавлявахме, като ни обясняваше че жизнените точки на крепостта от 2,703 млн са форт 40 +10% гранит, забавно е също толкова колкото и превзетите от теб 10 от 10 замъка Да ти го напиша ако още не си разбрал, заливахме се от смях и като писа да се мазниш , и като ни кара да ти шпионираме, и като атакува, и като ни прати симулациите , капиш, безгласна букво ? И сега се смеем като те четем Елементарно , но с финес ... НЯкой друг да не е разбрал , че не съм бил ИГНОРИРАН ? И че това игнориране е само плод на нечии въжделения ? П.П. - този потрибител е един от многото мулти форумни акаунти на този , онзи и фонзи . Но пък се включи точно на време за да докажи , ИГНОРИРАНЕТО ми
|
|
|
Активен
|
http://i.imgur.com/gfY5ABR.gif Если Бог с меня , то какая разница кто против меня ? Где вера - там нет страха и уныния, там - мужество и твердость неодолимые... Напълно уважавам правото ти да не си съгласн/а с мен, дотолкова дълго, доколкото е нужно да разбереш, че аз съм прав, а ти грешиш.
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #214 -: Март 23, 2016, 00:48:40 » |
|
Кой, каквото и колкото да напише в този форум... никога няма да се изложи повече от теб Още един Мулти Форумен Профил .... Страно тези 2-3 ма чоека колко профила ще направите за да се опитате да пишете вицове . НО това не променя ФАКТА , за игнорирането . Хайде със здраве сега си го носете игнора и поредният форумен виц дето сътворихте
|
|
|
Активен
|
http://i.imgur.com/gfY5ABR.gif Если Бог с меня , то какая разница кто против меня ? Где вера - там нет страха и уныния, там - мужество и твердость неодолимые... Напълно уважавам правото ти да не си съгласн/а с мен, дотолкова дълго, доколкото е нужно да разбереш, че аз съм прав, а ти грешиш.
|
|
|
TO
Редник
Неактивен
Публикации: 32
|
|
« Отговор #215 -: Март 23, 2016, 00:53:34 » |
|
Още един Мулти Форумен Профил .... Страно тези 2-3 ма чоека колко профила ще направите за да се опитате да пишете вицове . НО това не променя ФАКТА , за игнорирането . Хайде със здраве сега си го носете игнора и поредният форумен виц дето сътворихте Ооооо тук не позна момче. За пореден път не си подготвен за урока, но това не е нещо ново за теб.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 1487
|
|
« Отговор #216 -: Март 23, 2016, 00:56:11 » |
|
Още един Мулти Форумен Профил .... Страно тези 2-3 ма чоека колко профила ще направите за да се опитате да пишете вицове . НО това не променя ФАКТА , за игнорирането . Хайде със здраве сега си го носете игнора и поредният форумен виц дето сътворихте А какво стана с 10 от 10 замъка, които си щял да отнемешот суордовете? Има ли развитие по секвестирането им? Скажи пажалуста?
|
|
|
Активен
|
Слава на Иисуса Христа - Бога наш! "...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и, ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..
С кремъклийка пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #217 -: Март 23, 2016, 00:57:08 » |
|
Що си изтри коментра а ? Ама хайде ще ти дам бонус малко нали съм готин Та как може да получиш името на човека и разгорат му с мен и снимка на това какво ми е пращано Стъпка 1 : Стъпка 2 : След това ти обещавам тук пред всички че ще ти дам това което ти казах . Хайде сега пробвай ме да видим дали съм лъжец или съм пич
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #218 -: Март 23, 2016, 01:16:19 » |
|
И понеже ми стана забавно с изказването на Горният Мулти профил - Искам да излезе някой и ясно да каже - МЕЧОВЕТЕ ИЛИ ТЕХЕН ЧЛЕН - ШПИОНИРАЛ ЛИ Е ЗА МЕН ИЛИ НЕ ? ( Забележете , за мен , не за моят лидер или моят съюз , не за някой член на моят съюз , а по мое искане за услуга ? ) След това ако това е така - всеки може да си направи сам сметка - дали споделянето на Шпионси доклади ( забележете не е еднократно шпиониране ) може да се дефинира като игнориране и у лево или си е нормална кореспонденция . А ако това си е нормална кореспонденция , нека всеки сам да си направи сметка дали човека твърдящ че съм бил игнориран , казва истината ? Така , че не бягайде от темата , ами вземете и си изтриите постовете със смешките и си го набиите в глвата - 10-12 човека от цялата БГ общтност дето играе И.О. може да са настроени против мен , но и аз не държа да им се харсвам . Другите просто ме приемат и се збавляваме заедно - Между другото ясно се вижда от хората които играят в мастера , че не само БГ та играят с мен . Сега отивам игнориран у лево да спинкам . А вие седнете и измеслете поредният си ВИЦ за форума ..... Игнориран , чрез споделяне на Шпионски доклади .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
милен
|
|
« Отговор #219 -: Март 23, 2016, 01:28:38 » |
|
И понеже ми стана забавно с изказването на Горният Мулти профил - Искам да излезе някой и ясно да каже - МЕЧОВЕТЕ ИЛИ ТЕХЕН ЧЛЕН - ШПИОНИРАЛ ЛИ Е ЗА МЕН ИЛИ НЕ ? ( Забележете , за мен , не за моят лидер или моят съюз , не за някой член на моят съюз , а по мое искане за услуга ? ) След това ако това е така - всеки може да си направи сам сметка - дали споделянето на Шпионси доклади ( забележете не е еднократно шпиониране ) може да се дефинира като игнориране и у лево или си е нормална кореспонденция . А ако това си е нормална кореспонденция , нека всеки сам да си направи сметка дали човека твърдящ че съм бил игнориран , казва истината ? Така , че не бягайде от темата , ами вземете и си изтриите постовете със смешките и си го набиите в глвата - 10-12 човека от цялата БГ общтност дето играе И.О. може да са настроени против мен , но и аз не държа да им се харсвам . Другите просто ме приемат и се збавляваме заедно - Между другото ясно се вижда от хората които играят в мастера , че не само БГ та играят с мен . Сега отивам игнориран у лево да спинкам . А вие седнете и измеслете поредният си ВИЦ за форума ..... Игнориран , чрез споделяне на Шпионски доклади . чурка не ги ли изби тез комплекси ,всички те обичат само аз не
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mega_alien
Гост
|
|
« Отговор #220 -: Март 23, 2016, 02:03:06 » |
|
Юри с коментарите си само циментираш мнението ми, че стъпкваш плюеш и унижаваш всеки който някога се е опитвал да проведе нормален разговор с теб. Хора моят съвет е да последвате примера на мечовете и да игнорирате. Иначе ще съжалявате жестоко за всяка разменена дума. От тук на татък аз ще се вслушвам в мъдростите на мечовете и ще започна игнорирането. Съжалявам Юри, че дори със съдействие във формата на осигурени шпионажи не можа да направиш нищо. Най-голямото ти постижение е, че една от атаките ти успя да стигне крепостта... Изумително. Другия път може да са две стискам палци.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #221 -: Март 23, 2016, 08:32:41 » |
|
Както казах , не само ти си водил комуникация с мен през ерата . Идеята ми да не говоря по време на ерата нищо свързано с мечовете е , че Знаех , че някой хора сами ще настъпат котката по упашката и че големите им писаници рано или късно ще избият .... Ако не беше дошъл един писател да се прави на велик и да се опитва да очерни моята игра дали щтеше накой да го разбере това ? Не търсете вината в мен , аз няма как да търпя някой да говори явни лъжи и провокации . Този който го прави нека да се види от всички , че наистина е човек който неможе да му се вярва . А и не забрявайте че в мечовете имаше доста играчи с които съм играл по други светове и с други условия и , че хората изобщо не им пука за това какво мислят - този и онзи . Те просто играят и се забавляват . Това е . И е добре да спрте да обвниявате хората . Хайде сега лек ви ден и приятна тема , но се получи Много як виц - Игнор чрез ДОКАДИ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #222 -: Март 23, 2016, 09:06:18 » |
|
Що си изтри коментра а ? Ама хайде ще ти дам бонус малко нали съм готин Та как може да получиш името на човека и разгорат му с мен и снимка на това какво ми е пращано Стъпка 1 : Стъпка 2 : След това ти обещавам тук пред всички че ще ти дам това което ти казах . Хайде сега пробвай ме да видим дали съм лъжец или съм пич Що ти требеше да се издаваш колко си подпалил, Мече? Голям пакет ше зареждаш заради нас... Йосамата вкара 20к евро и ги раздаде на много хора за да извадят армии - стигнаха им само да ни видят жизнените точки на крепостта..ако все още се чудиш как го е осенила тази гениална идея да дига форт. Теб втора ера Големият Админ те пази - свещ да му запалиш , че пак те метна на другия край на картата. Ся ше ти зидам една малка тайна - тази ера ни е за релакс и гаргара с народонаселението, демек няма да се дарява армия в съюза , а ше се пердаши на общо основание
|
|
« Последна редакция: Март 23, 2016, 09:26:13 от Изгубеният »
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 3394
|
|
« Отговор #223 -: Март 23, 2016, 13:22:52 » |
|
Спрете да се заяждате в темата, защото тя е с хранително -вкусов предлог, а вие го обърнахте направо за след десерта. Време е да наблегнем на кефа отново, започвайте къщите, фермите и така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 3394