eulsivex
|
|
« Отговор #165 -: Март 15, 2016, 23:26:12 » |
|
Пичове сега за не че ми дреме , но за да сме наясно ... Лично аз съм все още в Мод . Влезнах - поиграй и пак се модирах . Само едно ще попитам понеже така и така ме въвлекохте . Каталунка не ми отговаряй на мен , но си дай сметка , дали говори добре ако нещо написано в трибуната на един отбор се постне във Форума . Нека и всеки от вас да се абстрахира от детайлите и да си даде отговор на въпроса . Как би реагирал ако види разговор от съюза изтипосан пред целият форум . Спокойна вечер и се извинявам , че ви се намесих в темата .
|
|
|
Активен
|
http://i.imgur.com/gfY5ABR.gif Если Бог с меня , то какая разница кто против меня ? Где вера - там нет страха и уныния, там - мужество и твердость неодолимые... Напълно уважавам правото ти да не си съгласн/а с мен, дотолкова дълго, доколкото е нужно да разбереш, че аз съм прав, а ти грешиш.
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #166 -: Март 16, 2016, 01:22:41 » |
|
Пичове сега за не че ми дреме , но за да сме наясно ... Лично аз съм все още в Мод . Влезнах - поиграй и пак се модирах . Само едно ще попитам понеже така и така ме въвлекохте . Каталунка не ми отговаряй на мен , но си дай сметка , дали говори добре ако нещо написано в трибуната на един отбор се постне във Форума . Нека и всеки от вас да се абстрахира от детайлите и да си даде отговор на въпроса . Как би реагирал ако види разговор от съюза изтипосан пред целият форум . Спокойна вечер и се извинявам , че ви се намесих в темата . Малко акъл, ама на време да ти дойде, Мече. Я си спомни в изтритата тема за световното на какъв мармалад ме прави, спомни си и и как обиждаше цял съюз, от които си говорил само с двама човека. Спомни си и спри да ревеш. Спомни си и бойкота на световното, който направи, аре с тия къси памети. Аз пък понеже съм злпаметен си спомням някой неща след световното..интересни неща
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
mega_alien
Гост
|
|
« Отговор #167 -: Март 16, 2016, 01:38:28 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 3394
|
|
« Отговор #168 -: Март 16, 2016, 01:54:43 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 160
Wild & Random
|
|
« Отговор #169 -: Март 16, 2016, 02:47:41 » |
|
много оферта този шпионаж добре, че не вдига нещо по-полезно хахаха
|
|
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #170 -: Март 16, 2016, 03:45:44 » |
|
много оферта този шпионаж добре, че не вдига нещо по-полезно хахаха Съюзпреди 11 минути Съюзът Ви отне владението върху Съюзен замък 11 от explosion_time. http://prntscr.com/afsj1eайде у лево
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #171 -: Март 16, 2016, 12:29:53 » |
|
Съюзпреди 15 минути Съюзът Ви отне владението върху Съюзен замък 12 от explosion_time.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #172 -: Март 16, 2016, 13:06:21 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
battle_brawler
|
|
« Отговор #173 -: Март 16, 2016, 19:12:38 » |
|
При мен мрът от пиене, от наглеждачи не се е случвало
|
|
|
Активен
|
Пием като смок, еб*м като бог, и удрям като трифазен ток!!!
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #174 -: Март 16, 2016, 19:43:05 » |
|
Много забива играта, не мога да се логна, ебаси...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 1487
|
|
« Отговор #175 -: Март 16, 2016, 19:48:43 » |
|
Съюзпреди 11 минути Съюзът Ви отне владението върху Съюзен замък 11 от explosion_time. Съюзпреди 15 минути Съюзът Ви отне владението върху Съюзен замък 12 от explosion_time. Га се задейства лавината, замъците следват ефекта на доминото Пичове сега за не че ми дреме , но за да сме наясно ...
Лично аз съм все още в Мод . Влезнах - поиграй и пак се модирах . Шарик, четеш ли поезия? Ето ти малко, а именно втория куплет на Пеньо Пеневото стихотворение - Когато цъфнат теменугите!
|
|
« Последна редакция: Март 17, 2016, 12:06:11 от Vania »
|
Активен
|
Слава на Иисуса Христа - Бога наш! "...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и, ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..
С кремъклийка пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 1487
|
|
« Отговор #176 -: Март 17, 2016, 00:47:38 » |
|
Четейки това ми идват само едно нещо на ум и то е БРАВО !!! Майка ти и бащатати трбва да са горди с това какъв поет са отгледали , а децата ти имат ужасно добър пример за човек от средната калса , който обича да псува всичко поради факта , че обществото му е отредило да е леко у лево . А сега въпрос към модератора : Мартие в ролята ти на модератор според теб , мислиш ли че това е коментар който изобщо е допустим за форум да не говорим с какво отговаря на коментар за раздел Хроника ? Знам , че едва ли ти е приятно да четеш и ти такива алкални изблици на социална несправедливост . Желая ви приятна игра и успех със замъците на хората които играят > Шарко, стихът не е мой, ма не четеш! Несе възторгвай толкова а са не лизнеш по мокета да си начупиш фанелката.Ето: http://www.itarmedia.bg/novini/detail/182_penyo_penev_–_zavinagi_v_sartsata_s_epichnite_si_tvorbi.html
|
|
« Последна редакция: Март 17, 2016, 01:12:16 от Галахад »
|
Активен
|
Слава на Иисуса Христа - Бога наш! "...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и, ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..
С кремъклийка пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #177 -: Март 17, 2016, 22:59:41 » |
|
Много сте тихи днес, вечерята готова ли е ? http://prntscr.com/agjwz7 :
|
|
« Последна редакция: Март 17, 2016, 23:22:53 от Th3l3g3nD »
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #178 -: Март 18, 2016, 09:05:14 » |
|
Имаше имамба'алдъ и баклава за вечеря и всичко си изпапахме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
|
|
« Отговор #179 -: Март 18, 2016, 13:32:33 » |
|
Имаше имамба'алдъ и баклава за вечеря и всичко си изпапахме