Imperia Online България  
Ноември 01, 2024, 06:36:16 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Blitz Masters !  (Прочетена 31394 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
mega_alien
Гост
« Отговор #150 -: Февруари 22, 2016, 03:13:19 »

На мен ми е мъка наемането ... Докато си заредя казармите на всякъде с тоя лаг първите випуски който съм пуснал са готови и трябва да мобилизирам и наемам пак ... Мъка ...
Активен
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Публикации: 160

Wild & Random

Профил
« Отговор #151 -: Февруари 22, 2016, 03:21:28 »

Що си мислиш , че пробелемът с випуските е нов? Просто не си стигал до него в нормалните светове, но ревем от него от месеци, просто тук е масово и се надявам да се реши  Grin

е интересно ти кога си стигал в нормален свят 20 випуска на казарма да кажем Wink и преди е имало тежки моменти в стандарния мега блиц, но в този е екстремно Smiley нещо ме взе за парашутист май Smiley
а заради лага днес не наемах просто нямах нерви  *hihi* но сега е идеално в интерес на истината

отделно нямаме ли право на ъпдейт какво прави джонзила?  *tired*
« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 03:26:15 от Leila » Активен

try before try again!
Изгубеният
Як съм като бик и почти толкова умен
Полковник

Неактивен Неактивен

Публикации: 2045

там тревата винаги е по-зелена от тук, и е чук!

Профил WWW
« Отговор #152 -: Февруари 22, 2016, 03:35:19 »

е интересно ти кога си стигал в нормален свят 20 випуска на казарма да кажем Wink и преди е имало тежки моменти в стандарния мега блиц, но в този е екстремно Smiley нещо ме взе за парашутист май Smiley
а заради лага днес не наемах просто нямах нерви  *hihi* но сега е идеално в интерес на истината

отделно нямаме ли право на ъпдейт какво прави джонзила?  *tired*
32 владеения - по 11 випуска за стрели , 22 за пехота и още 11 за конница във всяко. Смятай си сам колко са, с опция з аминимална загуба на щастие, щот хамалската всеки може да наема

Както писах преди време на някои хора - монография мога д анапиша как и за колко време се наема и мобилизира  армия във версия 6

http://forum.imperiaonline.org/bg/index.php?topic=78196.0
« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 03:42:06 от Изгубеният » Активен

На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак

ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Wild & Random

Профил
« Отговор #153 -: Февруари 22, 2016, 04:09:24 »

ще ми е интересно да я прочета тази монография Wink

а освен джони Smiley нещо за турската лейди няма ли да се каже Smiley
Активен

try before try again!
eulsivex
Полковник

Неактивен Неактивен

Публикации: 1027

Профил WWW
« Отговор #154 -: Февруари 22, 2016, 12:02:06 »

и така по-инетерсното което се е случило .

1-во - както вече казах - Маршалстовто направо го обезмислиха - 100 човека вече са с това звание ... нещо което обезценя изобщо всякакав военен авторитет на голямата звезда Sad . Тъжно .
2-ро - Отбора на Хърватите се пробуди и взе 2 замъка от Руснаците . Сега въпосът който остава е дали ще се преборят с Румънците .

Извода за сега е , че наистина тези 2 отбора са може би най-добрите в момента в И.О. версия 6 . Доказаха го на Световното , доказват го и сега .
Активен

http://i.imgur.com/gfY5ABR.gif

Если Бог с меня ,  то какая разница кто против меня ?

Где вера - там нет страха и уныния, там - мужество и твердость неодолимые...

Напълно уважавам правото ти да не си съгласн/а с мен, дотолкова дълго, доколкото е нужно да разбереш, че аз съм прав, а ти грешиш.
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Wild & Random

Профил
« Отговор #155 -: Февруари 22, 2016, 12:06:46 »

товарните станции - капацитет х10
военните рангове да се стигат с х10 военните точки
екранът с текущите тренировки да не цикли така зверски
общият лаг в много моменти да бъде премахнат или намален до ниво годно за игра

това би било добре да се случи в следващата ера Smiley иначе определено е забавна тази версия на играта, а и мисля във втората ера много повече хора ще се "развият" като свикнат да не пълнят опашките като невидели  Tongue

а аз ще внимавам повече на кого даваме федки Sad че не ми е яко да ги развалям само защото е станало скучно... дано пиксито реши да кацне и на моете цветенце скоро , че изкуквам от атаки извън 2х Cry
« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 12:28:46 от Leila » Активен

try before try again!
HSinclair
Полковник

Неактивен Неактивен

Публикации: 1229

Профил
« Отговор #156 -: Февруари 22, 2016, 12:46:41 »

Тук проблемът си е лично твой.Ако не си развил акаунтът си за замъци(понеже си Лидер),а си го напукал само с армия(което предполагам),защо се оплакваш,че няма кой да биеш.Като почнете да летите с нетото и да ревете,че няма хора в х2 сте ми мн странни.Повярвай,над 50%от играчите в ИО могат да бълват нето-безсмислено,но само около 10%(според мен)знаят защо им е.
Та,ако си военен играч,можеш да показваш умения и без да си винаги с нето и армия над всички.....
....но какво ли разбирам аз,една пуста ферма Cool
Активен

За добрите древни владетели хората са знаели само че съществуват. По късно са ги обичали и възхвалявали. След това се страхували от тях. Още по - късно ги презирали.     Лао Дзъ

http://prntscr.com/cz7i9m
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Wild & Random

Профил
« Отговор #157 -: Февруари 22, 2016, 15:09:09 »

не разбирам каква е логиката да стоиш с мизерна империя Smiley колко може да дари тази империя ? говоря за това, което може да се наеме, не за неща от храма/колелото/премиум пакети

« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 15:13:14 от Leila » Активен

try before try again!
HSinclair
Полковник

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #158 -: Февруари 22, 2016, 15:13:53 »

Не те разбрах.Кое да се наеме?
Активен

За добрите древни владетели хората са знаели само че съществуват. По късно са ги обичали и възхвалявали. След това се страхували от тях. Още по - късно ги презирали.     Лао Дзъ

Leila
Acid Cinderella
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Wild & Random

Профил
« Отговор #159 -: Февруари 22, 2016, 15:17:24 »

тези с 25х модификатор каква им е офертата ? повече армии ли правят от мен например или друг профил на 25-30м

ако беше оферта тогава нямаше кро и ро да водят , а някой съюз с 50 профила с 25х модификатор;) но не е така, нали Wink
« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 15:39:13 от Leila » Активен

try before try again!
HSinclair
Полковник

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #160 -: Февруари 22, 2016, 15:40:27 »

ами примерно...пълнят казармите до откат...наемат..даряват..и пак се връщат на х25...примерно....ич не е малко...с брилянтна икономика,може си седиш на х25 и да си донор на армия за съюза си...елитна де Wink
Активен

Leila
Acid Cinderella
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Wild & Random

Профил
« Отговор #161 -: Февруари 22, 2016, 15:42:39 »

това и аз мога да го правя Smiley но вероятно в по-големи мащаби
в смисъл мога да си пълня, дарявам и без да ме касае този модификатор, стоя си на 2, 2.1, 2.2 нз колко време и грам не ме бърка
« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 15:47:46 от Leila » Активен

try before try again!
HSinclair
Полковник

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #162 -: Февруари 22, 2016, 16:03:40 »

Ми питаш защо седят на х25-давам ти пример...Знам,че всеки го може,но х25 има доста НЕ  мизерни империи,както се изрази Wink
Активен

Leila
Acid Cinderella
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Wild & Random

Профил
« Отговор #163 -: Февруари 22, 2016, 16:57:04 »

просто не разбирам защо се изтъква като голямо постижение Smiley според мен това е "отстъпване" на предимство... но ще видим Smiley
Активен

try before try again!
eulsivex
Полковник

Неактивен Неактивен

Публикации: 1027

Профил WWW
« Отговор #164 -: Февруари 22, 2016, 17:16:09 »

Лейла за мен идеята на Този Блиц лично не е за доказване на ниво Играч . Или по скоро големите играчи тук не търсят персонално доказване . За мен лично този свят е създаден за да играете като отдоб . Тук за пръв път от доста време ще кажа , с оглед на реалноста , че донякъде съм съгласен с ХСинкелр . Тук ако няма да взимаш замък е напълно излишно да минаваш 10М нето  ... прсото няма за какво . А ако направиш профил като твоят ... е направо чиста загуба на време и ресурс и на енергия , да не си човек със замък Smiley . Тук също ще кажа , че ако Мечовете решът да играят , наистина ще покажат достойнствата си като отбор , защото това е изцяло свят който би ги облагодетелствал . Същото се отнася и за Кееп . Дори и да няма много диаманти тук е добре да се обиграват отборите като цяло Wink
Активен

http://i.imgur.com/gfY5ABR.gif

Если Бог с меня ,  то какая разница кто против меня ?

Где вера - там нет страха и уныния, там - мужество и твердость неодолимые...

Напълно уважавам правото ти да не си съгласн/а с мен, дотолкова дълго, доколкото е нужно да разбереш, че аз съм прав, а ти грешиш.
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: