mega_alien
Гост
|
|
« Отговор #150 -: Февруари 22, 2016, 03:13:19 » |
|
На мен ми е мъка наемането ... Докато си заредя казармите на всякъде с тоя лаг първите випуски който съм пуснал са готови и трябва да мобилизирам и наемам пак ... Мъка ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 160
Wild & Random
|
|
« Отговор #151 -: Февруари 22, 2016, 03:21:28 » |
|
Що си мислиш , че пробелемът с випуските е нов? Просто не си стигал до него в нормалните светове, но ревем от него от месеци, просто тук е масово и се надявам да се реши е интересно ти кога си стигал в нормален свят 20 випуска на казарма да кажем и преди е имало тежки моменти в стандарния мега блиц, но в този е екстремно нещо ме взе за парашутист май а заради лага днес не наемах просто нямах нерви но сега е идеално в интерес на истината отделно нямаме ли право на ъпдейт какво прави джонзила?
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 03:26:15 от Leila »
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #152 -: Февруари 22, 2016, 03:35:19 » |
|
е интересно ти кога си стигал в нормален свят 20 випуска на казарма да кажем и преди е имало тежки моменти в стандарния мега блиц, но в този е екстремно нещо ме взе за парашутист май а заради лага днес не наемах просто нямах нерви но сега е идеално в интерес на истината отделно нямаме ли право на ъпдейт какво прави джонзила? 32 владеения - по 11 випуска за стрели , 22 за пехота и още 11 за конница във всяко. Смятай си сам колко са, с опция з аминимална загуба на щастие, щот хамалската всеки може да наема Както писах преди време на някои хора - монография мога д анапиша как и за колко време се наема и мобилизира армия във версия 6 http://forum.imperiaonline.org/bg/index.php?topic=78196.0
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 03:42:06 от Изгубеният »
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Wild & Random
|
|
« Отговор #153 -: Февруари 22, 2016, 04:09:24 » |
|
ще ми е интересно да я прочета тази монография а освен джони нещо за турската лейди няма ли да се каже
|
|
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #154 -: Февруари 22, 2016, 12:02:06 » |
|
и така по-инетерсното което се е случило . 1-во - както вече казах - Маршалстовто направо го обезмислиха - 100 човека вече са с това звание ... нещо което обезценя изобщо всякакав военен авторитет на голямата звезда . Тъжно . 2-ро - Отбора на Хърватите се пробуди и взе 2 замъка от Руснаците . Сега въпосът който остава е дали ще се преборят с Румънците . Извода за сега е , че наистина тези 2 отбора са може би най-добрите в момента в И.О. версия 6 . Доказаха го на Световното , доказват го и сега .
|
|
|
Активен
|
http://i.imgur.com/gfY5ABR.gif Если Бог с меня , то какая разница кто против меня ? Где вера - там нет страха и уныния, там - мужество и твердость неодолимые... Напълно уважавам правото ти да не си съгласн/а с мен, дотолкова дълго, доколкото е нужно да разбереш, че аз съм прав, а ти грешиш.
|
|
|
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Wild & Random
|
|
« Отговор #155 -: Февруари 22, 2016, 12:06:46 » |
|
товарните станции - капацитет х10 военните рангове да се стигат с х10 военните точки екранът с текущите тренировки да не цикли така зверски общият лаг в много моменти да бъде премахнат или намален до ниво годно за игра това би било добре да се случи в следващата ера иначе определено е забавна тази версия на играта, а и мисля във втората ера много повече хора ще се "развият" като свикнат да не пълнят опашките като невидели а аз ще внимавам повече на кого даваме федки че не ми е яко да ги развалям само защото е станало скучно... дано пиксито реши да кацне и на моете цветенце скоро , че изкуквам от атаки извън 2х
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 12:28:46 от Leila »
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
HSinclair
|
|
« Отговор #156 -: Февруари 22, 2016, 12:46:41 » |
|
Тук проблемът си е лично твой.Ако не си развил акаунтът си за замъци(понеже си Лидер),а си го напукал само с армия(което предполагам),защо се оплакваш,че няма кой да биеш.Като почнете да летите с нетото и да ревете,че няма хора в х2 сте ми мн странни.Повярвай,над 50%от играчите в ИО могат да бълват нето-безсмислено,но само около 10%(според мен)знаят защо им е. Та,ако си военен играч,можеш да показваш умения и без да си винаги с нето и армия над всички..... ....но какво ли разбирам аз,една пуста ферма
|
|
|
Активен
|
За добрите древни владетели хората са знаели само че съществуват. По късно са ги обичали и възхвалявали. След това се страхували от тях. Още по - късно ги презирали. Лао Дзъ http://prntscr.com/cz7i9m
|
|
|
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Wild & Random
|
|
« Отговор #157 -: Февруари 22, 2016, 15:09:09 » |
|
не разбирам каква е логиката да стоиш с мизерна империя колко може да дари тази империя ? говоря за това, което може да се наеме, не за неща от храма/колелото/премиум пакети
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 15:13:14 от Leila »
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
HSinclair
|
|
« Отговор #158 -: Февруари 22, 2016, 15:13:53 » |
|
Не те разбрах.Кое да се наеме?
|
|
|
Активен
|
За добрите древни владетели хората са знаели само че съществуват. По късно са ги обичали и възхвалявали. След това се страхували от тях. Още по - късно ги презирали. Лао Дзъ http://prntscr.com/cz7i9m
|
|
|
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Wild & Random
|
|
« Отговор #159 -: Февруари 22, 2016, 15:17:24 » |
|
тези с 25х модификатор каква им е офертата ? повече армии ли правят от мен например или друг профил на 25-30м ако беше оферта тогава нямаше кро и ро да водят , а някой съюз с 50 профила с 25х модификатор;) но не е така, нали
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 15:39:13 от Leila »
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
HSinclair
|
|
« Отговор #160 -: Февруари 22, 2016, 15:40:27 » |
|
ами примерно...пълнят казармите до откат...наемат..даряват..и пак се връщат на х25...примерно....ич не е малко...с брилянтна икономика,може си седиш на х25 и да си донор на армия за съюза си...елитна де
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Wild & Random
|
|
« Отговор #161 -: Февруари 22, 2016, 15:42:39 » |
|
това и аз мога да го правя но вероятно в по-големи мащаби в смисъл мога да си пълня, дарявам и без да ме касае този модификатор, стоя си на 2, 2.1, 2.2 нз колко време и грам не ме бърка
|
|
« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 15:47:46 от Leila »
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
HSinclair
|
|
« Отговор #162 -: Февруари 22, 2016, 16:03:40 » |
|
Ми питаш защо седят на х25-давам ти пример...Знам,че всеки го може,но х25 има доста НЕ мизерни империи,както се изрази
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Wild & Random
|
|
« Отговор #163 -: Февруари 22, 2016, 16:57:04 » |
|
просто не разбирам защо се изтъква като голямо постижение според мен това е "отстъпване" на предимство... но ще видим
|
|
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #164 -: Февруари 22, 2016, 17:16:09 » |
|
Лейла за мен идеята на Този Блиц лично не е за доказване на ниво Играч . Или по скоро големите играчи тук не търсят персонално доказване . За мен лично този свят е създаден за да играете като отдоб . Тук за пръв път от доста време ще кажа , с оглед на реалноста , че донякъде съм съгласен с ХСинкелр . Тук ако няма да взимаш замък е напълно излишно да минаваш 10М нето ... прсото няма за какво . А ако направиш профил като твоят ... е направо чиста загуба на време и ресурс и на енергия , да не си човек със замък . Тук също ще кажа , че ако Мечовете решът да играят , наистина ще покажат достойнствата си като отбор , защото това е изцяло свят който би ги облагодетелствал . Същото се отнася и за Кееп . Дори и да няма много диаманти тук е добре да се обиграват отборите като цяло .
|
|
|
Активен
|
http://i.imgur.com/gfY5ABR.gif Если Бог с меня , то какая разница кто против меня ? Где вера - там нет страха и уныния, там - мужество и твердость неодолимые... Напълно уважавам правото ти да не си съгласн/а с мен, дотолкова дълго, доколкото е нужно да разбереш, че аз съм прав, а ти грешиш.
|
|
|
|