Imperia Online България  
Ноември 28, 2020, 09:38:01 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: играта трудно зарежда  (Прочетена 1194 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
varvarina
Лейтенант
***

Karma: +8/-18
Неактивен Неактивен

Публикации: 229


Профил
« -: Януари 05, 2016, 01:10:50 »

погледнете си работите по 5 минути ми зарежда прозорец и не е само в 288 ми свят   http://prntscr.com/9m5hkl  и така по 5 минути че и отгоре
« Последна редакция: Януари 05, 2016, 01:20:57 от varvarina » Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #1 -: Януари 05, 2016, 10:35:10 »

Предала съм оплакването.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
neelka
Лейтенант
***

Karma: +64/-71
Неактивен Неактивен

Публикации: 207



Профил
« Отговор #2 -: Януари 05, 2016, 10:41:49 »

Това го има всяка вечер около 00:00 Smiley

Аз искам да попитам, това породено от сървара ли е? Също така съм забелязала, че при някои играчи, от други държави такъв проблем няма, тъй като аз около 00:00 не мога да пусна 3 атаки в една секунда дори и с "напомпване на атаките" а те го правят. При мен лага е такъв че понякога разликата в 3 атаки пуснати едновременно атаките са с по 10 секунди разлика. От къде идва разликата в лага?
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #3 -: Януари 05, 2016, 10:54:35 »

За съжаление не мога да Ви отговоря на този въпрос. Проблемът е предаден. Лагът около 0ч в България вероятно е свързан с факта, че по това влизат много хора, за да вземат следващ 10ч доход, за да видят новите ежедневни задачи. В България е 0ч, но в други страни не 0ч, съответно по същото това време там няма такъв наплив, няма и лаг.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
varvarina
Лейтенант
***

Karma: +8/-18
Неактивен Неактивен

Публикации: 229


Профил
« Отговор #4 -: Януари 05, 2016, 12:00:33 »

да вметна само че се случва пак така когато започва черепът и мрачната трябва да изляза от нета и па да вляза че да се зареди
Активен
varvarina
Лейтенант
***

Karma: +8/-18
Неактивен Неактивен

Публикации: 229


Профил
« Отговор #5 -: Януари 05, 2016, 16:02:21 »

http://prntscr.com/9mcl8x    и така цял ден може да седи ако не изляза от играта и пак да вляза би трябвало мрачната крепост да е там но я няма
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!