Imperia Online България  
Април 14, 2021, 23:20:10 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Отметката за гарнизона!  (Прочетена 897 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
TheLady
Trusted Member
*

Karma: +104/-130
Неактивен Неактивен

Публикации: 153


...силните владеят хаоса...


Профил
« -: Ноември 29, 2015, 16:35:08 »

Според мен и не само, когато искаме да вземем гарнизона за обход или атака  тогава да слагаме отметка. Повечето играчи оставят в гарнизон армия която изключително рядко се пуска в атака. Тя е там за да пази. При сегашното положение, всеки път като набера армия и сложа отметка да не се взима гарнизона, ми нулира вече набраната такава. Тоест, по полезно и удачно е да слагаме отметка за да го вземем гарнизона.
Активен

Дънди
Капитан
****

Karma: +31/-32
Неактивен Неактивен

Публикации: 324



Профил
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2015, 16:38:43 »

+++ *rose*
Активен
jo.2
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 39


Профил
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2015, 17:09:14 »

и пустата отметка пак не работи, ръчно си оставям армията вече 4 атаки Sad
Активен
TO
Редник
*

Karma: +11/-15
Неактивен Неактивен

Публикации: 32


Профил
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2015, 21:43:51 »

Отметка за гарнизона.... изключително нововъведение сложено с цел да се спестят жалките физически усилия на играчите. Играта върви към една пълна автоматизация  Cry където човешкия фактор ще бъде постепенно заменян от компютър. Sad Всъщност единствената намеса на играча ще бъде да се логне, да напише нещо на трибуна и да направи някой друг банков превод. Wink
 Така по същество...
TheLady е права, че отметката не е направена коректно. При слагането ù трябва да се избира дали да се прати гарнизон, тъй като досега само полевата армия се е пращала директно в атака. По този упоменат начин давате възможност на играчите да избират дали да се възползват от нововъведението, оставяйки нещата каквито са били и преди това. Доста неприятно е и зануляването на вече избраната армия, след като си се досетил, че вече нещата не са такива каквито са били и преди.

P.S Като си пееш, Пенке ле, кой ли те слуша...



 
Активен
Галахад
Вестоносец
*

Karma: +1084/-1010
Неактивен Неактивен

Публикации: 1487



Профил
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2015, 21:57:21 »

Отметка за гарнизона.... изключително нововъведение сложено с цел да се спестят жалките физически усилия на играчите. Играта върви към една пълна автоматизация  Cry където човешкия фактор ще бъде постепенно заменян от компютър. Sad Всъщност единствената намеса на играча ще бъде да се логне, да напише нещо на трибуна и да направи някой друг банков превод. Wink
 Така по същество...
TheLady е права, че отметката не е направена коректно. При слагането ù трябва да се избира дали да се прати гарнизон, тъй като досега само полевата армия се е пращала директно в атака. По този упоменат начин давате възможност на играчите да избират дали да се възползват от нововъведението, оставяйки нещата каквито са били и преди това. Доста неприятно е и зануляването на вече избраната армия, след като си се досетил, че вече нещата не са такива каквито са били и преди.

P.S Като си пееш, Пенке ле, кой ли те слуша...





 


Отметката в този и вариант не подобрява а затруднява и на моменти не сработва а във варианта предложен от Лейдиту е напълно излишна.
Активен

Слава на Иисуса Христа - Бога наш!
"...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и, ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..


С кремъклийка пушка, с проста сопа,
със камък и стрели от бучиниш,
дедите ни завардиха Европа
и турците не стигнаха Париж!
neelka
Лейтенант
***

Karma: +64/-71
Неактивен Неактивен

Публикации: 207



Профил
« Отговор #5 -: Ноември 29, 2015, 22:00:24 »


Отметката в този и вариант не подобрява а затруднява и на моменти не сработва а във варианта предложен от Лейдиту е напълно излишна.

Излишна или не, то се е видяло, че екипа иска да отчита дейност и отметка явно ще има. По- добре да бъде излишна и неупотребявана, отколкото да бъде пречеща. Аз също предложиш отметката да бъде "Включи армията от гарнизона", а не "Изключи..." предадено е, дано да бъде и одобрено и променено.
Активен
atanas
Майор
*****

Karma: +314/-546
Неактивен Неактивен

Публикации: 599



Профил
« Отговор #6 -: Ноември 29, 2015, 22:31:30 »

Да, наистина затруднява, вместо да помага.
Активен

А ти направи ли си кефа като сложи минус?
Изгубеният
Як съм като бик и почти толкова умен
Полковник
******

Karma: +770/-644
Неактивен Неактивен

Публикации: 2045


там тревата винаги е по-зелена от тук, и е чук!


Профил WWW
« Отговор #7 -: Ноември 30, 2015, 00:40:02 »

Според мен отметката в един от двата й варианта-да пратим или да изключим армията от гарнизона,е напълно излишна. Години наред всеки от нас е играл и си е правил сметката да прати или да не прати армията в крепостта в атака. Понякога тя е прибрана там не просто да пази,а за да спести от издръжка. И вътре са наблъскани машините,примерно. А ти пускаш атака,която е за засечка,времето ти е сметнато точно. И кво...да мислиш за отметката ли? Вече няколко пъти,цъкайки на нея,се чудя какво точно е тръгнало в атака. Има много по-важни неща,които трябва да се променят в играта,тази отметка не беше нужна никому. Аз съм направо за премахването й.
Grin Изключително красиво се получава, почти безценно.  Grin Grin

Аз за 16-ти път вече си пращам гарнизона на обход
Активен

На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак


ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
mega_alien
Гост
« Отговор #8 -: Ноември 30, 2015, 03:09:16 »

Отметката е добра просто трябва да се направи винаги да е цъкната и ще е идеална ...
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!