Imperia Online България  
Август 04, 2020, 06:35:57 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: нововъведения  (Прочетена 1724 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
jo.2
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 39


Профил
« -: Ноември 25, 2015, 19:21:27 »

2. Армиите в гарнизон вече могат директно да се пращат на мисия, без да се налага първо да се изкарват от крепостта.
тая глупост за кво сте я турили Huh?
гарнизона си е гарнизон, сега трябва при всяка атака да смятаме колко гарнизон да си оставим за да има нещо в крепоста Sad
вземете най накрая измислете нещо свястно, стига все глупости да ви раждат главите
Активен
Bokex
Редник
*

Karma: +20/-4
Неактивен Неактивен

Публикации: 20


Профил
« Отговор #1 -: Ноември 25, 2015, 20:06:55 »

Сега се загледах, и съм малко шашнат, тъкаде, сигурно ли е къде остава армията т.е. в гарнизона (ако не я пратиш по навик като цъкнеш на всичко за обход да кажем), т.е. че си седи там а не на полето?Huh?Huh???
Активен
jo.2
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 39


Профил
« Отговор #2 -: Ноември 25, 2015, 20:08:58 »

вече втора атака пращам и все се оказва че и стрелите от гарнизона отиват да се бият, само балистите си остават в гарнизон
Активен
lazo313
Капитан
****

Karma: +131/-106
Неактивен Неактивен

Публикации: 363



Профил
« Отговор #3 -: Ноември 25, 2015, 20:17:36 »

Аз също малко давам заето.Нововъведения се правят на база някакви предварителни проучвания анкети ....да не задълбавам. На кой по дяволите му е пречело до сега гарнизона ?
Не разбирам на истина с какво точно ми помага това нововъведение ?!Ако може някой който знае или има идея нека обясни.
Толкова много неща има да се оправят ама не вземи тази екстра  Армиите в гарнизон вече могат директно да се пращат на мисия, без да се налага първо да се изкарват от крепостта.
 *wall* *wall* *wall* *wall* *wall* *wall*

Сериозно моля нека някой който има идея да обясни защо е направено това нововъведение ? С какво ми помага?
Благодаря предварително.
Активен
jo.2
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 39


Профил
« Отговор #4 -: Ноември 25, 2015, 20:21:41 »

сега видях има едно поле дето можеш да отбележиш да не се вземат армиите от гарнизона, но трябва преди всяка атака да го отмяташ това, иначе винаги всичко тръгва в атака
Активен
jo.2
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 39


Профил
« Отговор #5 -: Ноември 25, 2015, 20:28:58 »

АДМИНИИИИИИ, това поле дето трябва да го отметниш за да не се взема войската от гарнизона не работи, и да го отметниш и да не го отметнеш всичко си тръгва в атака !!!!!
бъгава работа, недоправена Sad
Активен
fatmaka
Капитан
****

Karma: +19/-16
Неактивен Неактивен

Публикации: 348


Профил
« Отговор #6 -: Ноември 26, 2015, 02:25:56 »

АДМИНИИИИИИ, това поле дето трябва да го отметниш за да не се взема войската от гарнизона не работи, и да го отметниш и да не го отметнеш всичко си тръгва в атака !!!!!
бъгава работа, недоправена Sad
сефте
Активен
Bad_Lady
Сержант
**

Karma: +7/-8
Неактивен Неактивен

Публикации: 79


Профил
« Отговор #7 -: Ноември 26, 2015, 11:44:51 »

АДМИНИИИИИИ, това поле дето трябва да го отметниш за да не се взема войската от гарнизона не работи, и да го отметниш и да не го отметнеш всичко си тръгва в атака !!!!!
бъгава работа, недоправена Sad
при мен работи
Активен
baritus
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 5


Профил
« Отговор #8 -: Ноември 26, 2015, 13:16:07 »

не работи  Sad
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #9 -: Ноември 26, 2015, 15:01:12 »

Пробвах и аз, опцията работи. Опитайте с чистене на кеш, има поне един играч, при когото това даде резултат.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
eulsivex
Полковник
******

Karma: +167/-624
Неактивен Неактивен

Публикации: 1027



Профил WWW
« Отговор #10 -: Ноември 26, 2015, 15:23:28 »

+ работи
Активен

http://i.imgur.com/gfY5ABR.gif

Если Бог с меня ,  то какая разница кто против меня ?

Где вера - там нет страха и уныния, там - мужество и твердость неодолимые...

Напълно уважавам правото ти да не си съгласн/а с мен, дотолкова дълго, доколкото е нужно да разбереш, че аз съм прав, а ти грешиш.
Ros75
Сержант
**

Karma: +2/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 71


Профил
« Отговор #11 -: Ноември 26, 2015, 16:41:35 »

при мен работи когато си иска...  Grin
Активен
jo.2
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 39


Профил
« Отговор #12 -: Ноември 26, 2015, 17:34:18 »

вече и при мен работи, без да чистя ни кеш ни дявол, просто явно нещо не са си били дооправили явно.
така дотук ок, а сега някой може ли да ми обясни за къв дявой изобщо беше това нововъведение, някой го е искал ли, някого сте питали ли, защо го измислихте и пуснахте ?
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #13 -: Ноември 26, 2015, 17:37:06 »

Да, нововъведението е направено по желание на играчите.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
pisnamiotvas
Сержант
**

Karma: +1/-4
Неактивен Неактивен

Публикации: 57


Профил
« Отговор #14 -: Ноември 27, 2015, 13:39:51 »

и аз вече няколко пъти си пращам тараните на полева битка....предполагам с времето ше свикнем с това неудобство...
Активен
Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!