Imperia Online България  
Юни 01, 2020, 21:10:43 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем  (Прочетена 3224 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Argus
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 6


Профил
« -: Декември 02, 2014, 21:18:04 »

Имам проблем с приложението.
Провинциите ми ги дава голи полета без никакви сгради.
ос Андроид 5.0
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #1 -: Декември 03, 2014, 10:40:15 »

Моля за следната информация:

- име на акаунт
- свят
- модел на устройството
- версия на приложението
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
Argus
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 6


Профил
« Отговор #2 -: Декември 03, 2014, 18:05:36 »

акаунт: Imperum
свят: 161
Nexus 5
Android L 5.0

 

 
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #3 -: Декември 04, 2014, 11:40:21 »

Влизах в акаунта Ви през приложението за андроид, но не виждам проблем, всички сгради са налице. Моля, напишете версията на приложението Империя Онлайн, която ползвате.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
Argus
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 6


Профил
« Отговор #4 -: Декември 04, 2014, 17:17:16 »

Оправих си проблема по следния начин.
От App info дадох clear data, което изчиства и кеша също. Логнах се отново и всичко беше вече наре.  Smiley
« Последна редакция: Декември 04, 2014, 17:21:23 от Argus » Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #5 -: Декември 04, 2014, 17:25:16 »

Да, значи най-вероятно сте били с по-старата версия. Радвам се, че всичко е наред.  Wink
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
novak
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3


Профил
« Отговор #6 -: Април 07, 2015, 21:36:05 »

Здравейте. Имам проблем, направих си регистрация в тактическия свят .но с тази регистрация съм играл и в други светове. Та проблема ми е че като се логна от приложението не ми излиза тактическия свят за да  влезав него, а иначе другите светове ги виждам. Как мога да го накарам да се появи .телефона ми е лг г2 .благодаря предварително.
Активен
house83
Global Moderator
*

Karma: +648/-1164
Неактивен Неактивен

Публикации: 3069



Профил
« Отговор #7 -: Април 07, 2015, 21:45:41 »

Здравей,
Опитай да влезеш в друг свят , а от там с иконата долу да смениш света.
Активен

grozil
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 9


Профил
« Отговор #8 -: Април 08, 2015, 05:12:25 »

Здравейте. Имам проблем, направих си регистрация в тактическия свят .но с тази регистрация съм играл и в други светове. Та проблема ми е че като се логна от приложението не ми излиза тактическия свят за да  влезав него, а иначе другите светове ги виждам. Как мога да го накарам да се появи .телефона ми е лг г2 .благодаря предварително.


и при мен го има този проблем ... Самсунг S3 Neo ... не се получава и като вляза в друг свят и от там да се прехвърля ... виждам само света и профилите които наглеждам... немога по цял ден да съм пред компа *gamer*
Активен
novak
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3


Профил
« Отговор #9 -: Април 08, 2015, 09:21:20 »

Здравей,
Опитай да влезеш в друг свят , а от там с иконата долу да смениш света.
Не се получава.виждам другите светове (старите) но не и тактическия.
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #10 -: Април 08, 2015, 10:27:47 »

Тактическият свят все още не е достъпен през мобилните приложения.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
novak
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3


Профил
« Отговор #11 -: Април 08, 2015, 12:48:55 »

Тактическият свят все още не е достъпен през мобилните приложения.
А кога да го очакваме?
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #12 -: Април 08, 2015, 13:03:40 »

Разработват се версиите за мобилните приложения, но за съжаление не мога да дам срок.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
lyubo_78
Полковник
******

Karma: +663/-360
Неактивен Неактивен

Публикации: 1001


welcome to hell


Профил
« Отговор #13 -: Юни 05, 2015, 15:21:39 »

Защо приложението за версия 5 не работи?
Активен

Съвет към всички, които слагат тенджера на печката и отиват на компютъра: вземете със себе си една лъжица. Този предмет ще ви напомня, че готвите нещо.
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!