Както съм казвала и в други теми по този въпрос, работим постоянно срещу използването на непозволени, автоматизирани средства за игра, знаем за въпросния сайт, следим го и се опитваме да противодействаме, понякога успешно, друг път - не чак толкова. Докато има хора, чиято цел в живота е да рушат, а не да създават, ще има и скриптове...Докато има хора, които се свързват с въпросния човек/хора и купуват така наречените скриптове, защото искат победа в играта на всяка цена, а не могат да си я осигурят посредством достойно и честно представяне, дотогава ще има и хора, които ще се опитват по всякакъв начин да удовлетворят това търсене. Замислете се Вие в коя група попадате.
Искрено се надявам, че ще успеем да намерим решение, което да приложим и да има по-дълготраен ефект. Не е толкова лесно, колкото изглежда отстрани.
Най-учтиво и любезно Ви моля да спрете да създавате еднакви теми, да спрете да си правите нови акаунти във форума и да престанете да се месите във всяка създадена тема тук. За да не съм голословна:
тук
http://forum.imperiaonline.org/bg/index.php?topic=74045.0 съм говорила с Вас по въпроса за скриптовете вече и съм Ви отговорила, е, вярно, че темата е започната от стария Ви акаунт, но все пак нали зад него стои същият човек.
Току-що видях и оригиналните Ви изцепки под прикритие на акаунт spame4eto33. Виждам, че даже и в момента сте си направили още един акаунт Devila33. Смятате, че сте много интересен, като сипете нецензурни думи, псувни и т.н. Не Ви прави чест.
Нямам намерение да се правя на интересен във форум със непознати.
Да, създал съм си още 1 акаунт, след като първият беше блокиран, поради много странна за мен причина.
Защо спамих по форума? Защото наистина се вбесих, заради забраната, която еди кои си модератор приложи към мен, но това няма значение.
Имах за цел по-скоро да затрудня малко нещата във форума, заради временни нерви, както и да е...
Относно втората тема, която преди съм писал- явно съм забравил, приемете извиненията ми.
Относно това дали ползвам скрипт - не казвам, че съм потребител, но щом всички останали ползват значи няма да има разлика и при мен

Хубаво, Ваня, знам, че айпито ми го виждаш...
След като спрете скриптовете някой ден, то аз също няма да ги подкрепя по начин на думи

Аз нямам какво да кажа повече, каквото стане това е...