Imperia Online България  
Декември 09, 2023, 17:30:08 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Чакаме, чакаме ... умряхме  (Прочетена 965 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
mariqn.antonov33
Гост
« -: Декември 01, 2014, 17:52:35 »

Добре вие казвате че ще се спират тия скриптове но нищо от това не се изпълнява, защо?Huh??
Браво, спряхте скрипта за колониите, ами другите сигурно са като министър с имунитет, така ли???
Ще помоля да отговорите на основните ми въпроси:
Как ги спирате тия скриптове ? ( не ме интерсува как точно си го правите като програмисти, а дали трябва да ви го пратим)
Ще се намери ли решение, което да спре сайта и продуктите на онзи хелпър или ще си върти парички за да събори играта?Huh?
Моля ви не се криите като мишки като видите капана а вземете и кажете нещо  *stop* *pardon*
Аз не мога да Ви разбера защо не вземете да спрете тия скриптове или просто си взимате нещо от това щом не правите така че да не бачкат скриптовете..  Sad Lips Sealed
« Последна редакция: Декември 01, 2014, 17:55:37 от mariqn.antonov33 » Активен
gogata2013
Гост
« Отговор #1 -: Декември 01, 2014, 18:06:00 »

Добре вие казвате че ще се спират тия скриптове но нищо от това не се изпълнява, защо?Huh??
Браво, спряхте скрипта за колониите, ами другите сигурно са като министър с имунитет, така ли???
Как ги спирате тия скриптове ? ( не ме интерсува как точно си го правите като програмисти, а дали трябва да ви го пратим)
Ще се намери ли решение, което да спре сайта и продуктите на онзи хелпър или ще си върти парички за да събори играта?Huh?
Моля ви не се криите като мишки като видите капана а вземете и кажете нещо  *stop* *pardon*
Аз не мога да Ви разбера защо не вземете да спрете тия скриптове или просто си взимате нещо от това щом не правите така че да не бачкат скриптовете..  Sad Lips Sealed
Ако bro555555 , не е решил да им пише безплатни  модули , скоро няма да ги оправят  Grin Grin Grin Grin

Иначе темата беше широко дискутирана  още когато нямаше версия 5 - тогава върнаха 6 часовия блок. Но и тогава му намериха цаката  *pardon*
Активен
mariqn.antonov33
Гост
« Отговор #2 -: Декември 01, 2014, 18:07:42 »

Ако bro555555 , не е решил да им пише безплатни  модули , скоро няма да ги оправят  Grin Grin Grin Grin

Иначе темата беше широко дискутирана  още когато нямаше версия 5 - тогава върнаха 6 часовия блок
Честно да ти кажа ще взема и аз да напиша някой скрипт, ама сериозен, че да намажем всичките щом така ще играем играта  Wink
Щом играта е пчп ще се насочим към него  Wink
Аз не виждам конкретна и основателна причина, която да  не спре скриптовете, ама явно съм забравил за парите...  *hahaha*
Да разбирам ли, че няма да получа никакъв отговор или се засегнахте, че съм казал нещо по-различно от очакваното?Huh??
Извинете, ако е така *rose*
« Последна редакция: Декември 01, 2014, 18:18:11 от mariqn.antonov33 » Активен
Devila33
Редник
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #3 -: Декември 02, 2014, 09:18:03 »

Админите, нямате ли намерение да кажете нещо или сте забравили?
Имахте съобщение от моят приятел, но явно не сте го видели вчера жалко  Wink
Моля за отговор, защото е важно за общото на играчите  Wink *rose*
Активен

Опитен програмист с над средното ниво, които не обича да му слагат банове, в противен случай следват автоматични ЪнЛоКЪ
действия от моя страна.
Опитния не се плаши от нищо, освен от себе си Wink

PHP JavascriptCSS
Vania
Community Manager
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4239

Профил
« Отговор #4 -: Декември 02, 2014, 11:30:46 »

Аз не мога да Ви разбера защо не вземете да спрете тия скриптове или просто си взимате нещо от това щом не правите така че да не бачкат скриптовете..  Sad Lips Sealed

Както съм казвала и в други теми по този въпрос, работим постоянно срещу използването на непозволени, автоматизирани средства за игра, знаем за въпросния сайт, следим го и се опитваме да противодействаме, понякога успешно, друг път - не чак толкова. Докато има хора, чиято цел в живота е да рушат, а не да създават, ще има и скриптове...Докато има хора, които се свързват с въпросния човек/хора и купуват така наречените скриптове, защото искат победа в играта на всяка цена, а не могат да си я осигурят посредством достойно и честно представяне, дотогава ще има и хора, които ще се опитват по всякакъв начин да удовлетворят това търсене. Замислете се Вие в коя група попадате.

Искрено се надявам, че ще успеем да намерим решение, което да приложим и да има по-дълготраен ефект. Не е толкова лесно, колкото изглежда отстрани.

Най-учтиво и любезно Ви моля да спрете да създавате еднакви теми, да спрете да си правите нови акаунти във форума и да престанете да се месите във всяка създадена тема тук. За да не съм голословна:
тук http://forum.imperiaonline.org/bg/index.php?topic=74045.0 съм говорила с Вас по въпроса за скриптовете вече и съм Ви отговорила, е, вярно, че темата е започната от стария Ви акаунт, но все пак нали зад него стои същият човек.

Току-що видях и оригиналните Ви изцепки под прикритие на акаунт spame4eto33. Виждам, че даже и в момента сте си направили още един акаунт Devila33. Смятате, че сте много интересен, като сипете нецензурни думи, псувни и т.н. Не Ви прави чест.
Активен

Vania
Bulgarian Community Manager
Devila33
Редник
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #5 -: Декември 02, 2014, 11:40:06 »

Както съм казвала и в други теми по този въпрос, работим постоянно срещу използването на непозволени, автоматизирани средства за игра, знаем за въпросния сайт, следим го и се опитваме да противодействаме, понякога успешно, друг път - не чак толкова. Докато има хора, чиято цел в живота е да рушат, а не да създават, ще има и скриптове...Докато има хора, които се свързват с въпросния човек/хора и купуват така наречените скриптове, защото искат победа в играта на всяка цена, а не могат да си я осигурят посредством достойно и честно представяне, дотогава ще има и хора, които ще се опитват по всякакъв начин да удовлетворят това търсене. Замислете се Вие в коя група попадате.

Искрено се надявам, че ще успеем да намерим решение, което да приложим и да има по-дълготраен ефект. Не е толкова лесно, колкото изглежда отстрани.

Най-учтиво и любезно Ви моля да спрете да създавате еднакви теми, да спрете да си правите нови акаунти във форума и да престанете да се месите във всяка създадена тема тук. За да не съм голословна:
тук http://forum.imperiaonline.org/bg/index.php?topic=74045.0 съм говорила с Вас по въпроса за скриптовете вече и съм Ви отговорила, е, вярно, че темата е започната от стария Ви акаунт, но все пак нали зад него стои същият човек.

Току-що видях и оригиналните Ви изцепки под прикритие на акаунт spame4eto33. Виждам, че даже и в момента сте си направили още един акаунт Devila33. Смятате, че сте много интересен, като сипете нецензурни думи, псувни и т.н. Не Ви прави чест.
Нямам намерение да се правя на интересен във форум със непознати.
Да, създал съм си още 1 акаунт, след като първият беше блокиран, поради много странна за мен причина.
Защо спамих по форума? Защото наистина се вбесих, заради забраната, която еди кои си модератор приложи към мен, но това няма значение.
Имах за цел по-скоро да затрудня малко нещата във форума, заради временни нерви, както и да е...
Относно втората тема, която преди съм писал- явно съм забравил, приемете извиненията ми.
Относно това дали ползвам скрипт - не казвам, че съм потребител, но щом всички останали ползват значи няма да има разлика и при мен  Wink
Хубаво, Ваня, знам, че айпито ми го виждаш...
След като спрете скриптовете някой ден, то аз също няма да ги подкрепя по начин на думи Wink
Аз нямам какво да кажа повече, каквото стане това е...
Активен

Опитен програмист с над средното ниво, които не обича да му слагат банове, в противен случай следват автоматични ЪнЛоКЪ
действия от моя страна.
Опитния не се плаши от нищо, освен от себе си Wink

PHP JavascriptCSS
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: