Imperia Online България  
Юни 01, 2020, 23:39:33 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблеми с глобалната карта  (Прочетена 1326 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
darkk
Редник
*

Karma: +3/-6
Неактивен Неактивен

Публикации: 10


Профил
« -: Ноември 22, 2014, 19:58:50 »

Играя от 8" таблет , екрана както сами се досещате хич не е малък , но да нападна независим град си е почти невъзможно , глобалната карта не се увеличава и си е цяло изкуство да успея да го натисна , кога ще бъде оправено това ?
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #1 -: Ноември 24, 2014, 11:05:44 »

Моля за следната информация:

1. Име на акаунт и свят
2. Модел на устройството
3. Версия на андроид
4. Версия на приложението
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
darkk
Редник
*

Karma: +3/-6
Неактивен Неактивен

Публикации: 10


Профил
« Отговор #2 -: Ноември 25, 2014, 00:17:10 »

darkk свят v6 BG17 x2
LG-V490
androit 4.4.2
приложение v.6.1.7
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #3 -: Ноември 25, 2014, 10:54:37 »

darkk свят v6 BG17 x2
LG-V490
androit 4.4.2
приложение v.6.1.7

Благодаря Ви. Предала съм на андроид екипа. Когато получа отговор, ще Ви уведомя.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
centur
Лейтенант
***

Karma: +4/-16
Неактивен Неактивен

Публикации: 157



Профил
« Отговор #4 -: Декември 07, 2014, 09:51:53 »

 Същото се отнася и за нападението над Варварски стан от 10-15 път се цели аз играя на 5" смартфон и е много досадно.
 curtpolice свят v6 238 x2
 lenovo A536
 android 4.4.2
 v.6.1.7
Активен
R.o.Y.
Капитан
****

Karma: +84/-126
Неактивен Неактивен

Публикации: 289



Профил
« Отговор #5 -: Март 19, 2015, 00:52:25 »

Аз играя през Самсунг Ес 3 и също не мога да уголемявам глобалната карта. Той че няма екрана на таблетите няма но мисля че трябва да поработите върху това да може да се уголемява тя
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!