ще ме уморите от смях

спрете се, че ще падна от стола

Аз който не влизам във версия 6 зная за промяната от седмица, а вие сега разбирате
Колегата (didoqwert) правилно ви го каза, седите във форума, знаете за промяната и после сте недоволни, ама от какво? Поне вие да знаете, няма да е лошо...
Вярно е, че не е казано точно кога ще се въведе промяната, но се знае, кога НАЙ-КЪСНО ще бъде въведена промяната. За справка погледнете тази тема
http://forum.imperiaonline.org/bg/index.php?topic=74197.0 (погледнете втората страница и най-вече последните два коментара на Angie). Там Angie казва, че за световното ще бъде въведена промяната, а то започна на 03.11.2014 в 15:00 (надявам се да ми следите логическата мисъл), т.е. това би трябвало да се счита за краен срок за въвеждането на конкретната промяна в правилата.
kataluneca89 и ти си писал в горепосочената от мен тема, затова не мога да разбера как не си разбрал за промяната и по-точно, кога ще бъде въведена. По-добре започни да четеш по-внимателно вместо да препоръчваш професионална преквалификация на хора, които са си свършили работата.
п.п... ако ще ревете още да пращам тир с кърпички на адрес