veso-69
Редник
Неактивен
Публикации: 12
|
 |
« -: Октомври 02, 2014, 21:11:42 » |
|
никъде не намирам тези станове
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Martin
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 3394
|
 |
« Отговор #1 -: Октомври 02, 2014, 23:14:58 » |
|
За кой свят става на въпрос ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ledenia
Редник
Неактивен
Публикации: 9
|
 |
« Отговор #2 -: Октомври 03, 2014, 12:32:49 » |
|
Нападам станове падам с точките имам военни точки а не се добавят към военният рейтинг ЗАЩО така  ? 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
UtherX
Сержант

Неактивен
Публикации: 61
|
 |
« Отговор #3 -: Октомври 03, 2014, 12:49:21 » |
|
От неутрални градове и от станове ( т.е. битки срещу А.I. ) не се вземат военни точки за класирането 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AgainHAMELEON
|
 |
« Отговор #4 -: Октомври 03, 2014, 12:55:23 » |
|
Тва че не се вземат точки за класиране от тези битки е правилно решение според мен ! Обаче има едно нещо което наистина не мога да разбера !!! Как така тия Варварски станове имат генерали със умения ? И ако въпреки всичко приема тоя факт като даденост то как да разбирам положението че като ги победа и ги залича от картата тия Варвари не придобивам никакъв опит за моя Генерал след като съм победил противниковия такъв !!! Е те тоя въпрос как го обяснявате вие от Екипа на ИО 
|
|
|
Активен
|
Не прави това , което не искаш да ти бъде направено 
|
|
|
anita2000
|
 |
« Отговор #5 -: Октомври 03, 2014, 18:28:23 » |
|
Да използвам темата и за друг въпрос - в свят 177 от Роботърговци има само 4 и 5 ниво станове - останалите са само Унищожители и Завоеватели - това умишлено ли е, ще се пуснат ли на по-късен етап, следващите нива ще има ли Роби...?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vania
Community Manager
Неактивен
Публикации: 4239
|
 |
« Отговор #6 -: Октомври 08, 2014, 09:44:17 » |
|
Тва че не се вземат точки за класиране от тези битки е правилно решение според мен ! Обаче има едно нещо което наистина не мога да разбера !!! Как така тия Варварски станове имат генерали със умения ? И ако въпреки всичко приема тоя факт като даденост то как да разбирам положението че като ги победа и ги залича от картата тия Варвари не придобивам никакъв опит за моя Генерал след като съм победил противниковия такъв !!! Е те тоя въпрос как го обяснявате вие от Екипа на ИО  Предала съм случая за проверка. По документация би трябвало да се вземат точки от противников генерал във варварски стан, при положение че има такъв при шпионаж. Дали има промяна или не, ще разбера скоро и ще Ви уведомя.
|
|
|
Активен
|
 | Vania Bulgarian Community Manager |
|
|
|
Vania
Community Manager
Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: Октомври 08, 2014, 12:08:08 » |
|
Да използвам темата и за друг въпрос - в свят 177 от Роботърговци има само 4 и 5 ниво станове - останалите са само Унищожители и Завоеватели - това умишлено ли е, ще се пуснат ли на по-късен етап, следващите нива ще има ли Роби...?
С напредване на ерата се появяват по-високите нива станове, т.е. ще има на по-късен етап.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vania
Community Manager
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: Октомври 08, 2014, 12:21:11 » |
|
Предала съм случая за проверка. По документация би трябвало да се вземат точки от противников генерал във варварски стан, при положение че има такъв при шпионаж. Дали има промяна или не, ще разбера скоро и ще Ви уведомя.
За момента варварските генерали не участват в битката, защото функционалността не е разработена. Поради тази причина при зареждане на данните в симулатора от шпионски доклад, не се зареждат генералските умения и реално не участват в сметките. Когато свърши Световното първенство, работата по варварските станове ще бъде възобновена и ще бъде въведена функционалността.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AgainHAMELEON
|
 |
« Отговор #9 -: Октомври 08, 2014, 15:20:09 » |
|
За момента варварските генерали не участват в битката, защото функционалността не е разработена. Поради тази причина при зареждане на данните в симулатора от шпионски доклад, не се зареждат генералските умения и реално не участват в сметките. Когато свърши Световното първенство, работата по варварските станове ще бъде възобновена и ще бъде въведена функционалността.
E БРАВО ! Не било толкова трудно да сте откровени  А да разбираме ли че ще спрете да се занимавате с другите неща заради това ваше световно ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vania
Community Manager
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: Октомври 08, 2014, 15:30:38 » |
|
Разбира се, че няма да спрем, но това е нова функционалност, която трябва да се въведе, и която не е с толкова висок приоритет, затова може да изчака.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anita2000
|
 |
« Отговор #11 -: Октомври 08, 2014, 17:32:00 » |
|
С напредване на ерата се появяват по-високите нива станове, т.е. ще има на по-късен етап.
Не ми разбрахте въпроса - питах конкретно за станове тип Роботърговци - защо ги няма за ниво 6,7 и 8?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AgainHAMELEON
|
 |
« Отговор #12 -: Октомври 09, 2014, 13:24:37 » |
|
Разбира се, че няма да спрем, но това е нова функционалност, която трябва да се въведе, и която не е с толкова висок приоритет, затова може да изчака.
От днес забелязвам че вдигам сериозен опит на генералите при всякакви атаки !!! Това дали е свързано със квалификациите и ще се запази ли и след тяхното приключване ? По-конкретно ме интересува това положение при атаките на Независим град ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vania
Community Manager
Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: Октомври 10, 2014, 12:07:12 » |
|
Не ми разбрахте въпроса - питах конкретно за станове тип Роботърговци - защо ги няма за ниво 6,7 и 8?
Роботърговци има само следните нива: 4, 5, 9, 10, 14 и 15.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|