Imperia Online България  
Септември 25, 2023, 06:33:40 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: варварски стнове  (Прочетена 1484 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
veso-69
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 12


Профил
« -: Октомври 02, 2014, 21:11:42 »

никъде не намирам тези станове

Активен
Martin
Global Moderator
*

Karma: +861/-369
Неактивен Неактивен

Публикации: 3394



Профил
« Отговор #1 -: Октомври 02, 2014, 23:14:58 »

За кой свят става на въпрос ?
Активен

Ledenia
Редник
*

Karma: +0/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 9


Профил
« Отговор #2 -: Октомври 03, 2014, 12:32:49 »

Нападам станове падам с точките имам военни точки а не се добавят към военният рейтинг ЗАЩО така Huh?? Shocked
Активен
UtherX
Сержант
**

Karma: +1/-12
Неактивен Неактивен

Публикации: 61



Профил
« Отговор #3 -: Октомври 03, 2014, 12:49:21 »

От неутрални градове и от станове ( т.е. битки срещу А.I. ) не се вземат военни точки за класирането Smiley
Активен
AgainHAMELEON
Лейтенант
***

Karma: +11/-66
Неактивен Неактивен

Публикации: 174


Профил
« Отговор #4 -: Октомври 03, 2014, 12:55:23 »

Тва че не се вземат точки за класиране от тези битки е правилно решение според мен !
Обаче има едно нещо което наистина не мога да разбера !!!
 Как така тия Варварски станове имат генерали със умения ? И ако въпреки всичко приема тоя факт като даденост то как да разбирам положението че като ги победа и ги залича от картата тия Варвари не придобивам никакъв опит за моя Генерал след като съм победил противниковия  такъв !!!
Е те тоя въпрос как го обяснявате вие от Екипа на ИО Huh?
Активен

Не прави това , което не искаш да ти бъде направено ;D
anita2000
Лейтенант
***

Karma: +7/-26
Неактивен Неактивен

Публикации: 245


Профил
« Отговор #5 -: Октомври 03, 2014, 18:28:23 »

Да използвам темата и за друг въпрос - в свят 177 от Роботърговци има само 4 и 5 ниво станове - останалите са само Унищожители и Завоеватели - това умишлено ли е, ще се пуснат ли на по-късен етап, следващите нива ще има ли Роби...?
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #6 -: Октомври 08, 2014, 09:44:17 »

Тва че не се вземат точки за класиране от тези битки е правилно решение според мен !
Обаче има едно нещо което наистина не мога да разбера !!!
 Как така тия Варварски станове имат генерали със умения ? И ако въпреки всичко приема тоя факт като даденост то как да разбирам положението че като ги победа и ги залича от картата тия Варвари не придобивам никакъв опит за моя Генерал след като съм победил противниковия  такъв !!!
Е те тоя въпрос как го обяснявате вие от Екипа на ИО Huh?

Предала съм случая за проверка. По документация би трябвало да се вземат точки от противников генерал във варварски стан, при положение че има такъв при шпионаж. Дали има промяна или не, ще разбера скоро и ще Ви уведомя.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #7 -: Октомври 08, 2014, 12:08:08 »

Да използвам темата и за друг въпрос - в свят 177 от Роботърговци има само 4 и 5 ниво станове - останалите са само Унищожители и Завоеватели - това умишлено ли е, ще се пуснат ли на по-късен етап, следващите нива ще има ли Роби...?

С напредване на ерата се появяват по-високите нива станове, т.е. ще има на по-късен етап.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #8 -: Октомври 08, 2014, 12:21:11 »

Предала съм случая за проверка. По документация би трябвало да се вземат точки от противников генерал във варварски стан, при положение че има такъв при шпионаж. Дали има промяна или не, ще разбера скоро и ще Ви уведомя.

За момента варварските генерали не участват в битката, защото функционалността не е разработена. Поради тази причина при зареждане на данните в симулатора от шпионски доклад, не се зареждат генералските умения и реално не участват в сметките. Когато свърши Световното първенство, работата по варварските станове ще бъде възобновена и ще бъде въведена функционалността.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
AgainHAMELEON
Лейтенант
***

Karma: +11/-66
Неактивен Неактивен

Публикации: 174


Профил
« Отговор #9 -: Октомври 08, 2014, 15:20:09 »

За момента варварските генерали не участват в битката, защото функционалността не е разработена. Поради тази причина при зареждане на данните в симулатора от шпионски доклад, не се зареждат генералските умения и реално не участват в сметките. Когато свърши Световното първенство, работата по варварските станове ще бъде възобновена и ще бъде въведена функционалността.

E БРАВО !
Не било толкова трудно да сте откровени Smiley
А да разбираме ли че ще спрете да се занимавате с другите неща  заради това ваше световно ?
Активен

Не прави това , което не искаш да ти бъде направено ;D
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #10 -: Октомври 08, 2014, 15:30:38 »

Разбира се, че няма да спрем, но това е нова функционалност, която трябва да се въведе, и която не е с толкова висок приоритет, затова може да изчака.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
anita2000
Лейтенант
***

Karma: +7/-26
Неактивен Неактивен

Публикации: 245


Профил
« Отговор #11 -: Октомври 08, 2014, 17:32:00 »

С напредване на ерата се появяват по-високите нива станове, т.е. ще има на по-късен етап.

Не ми разбрахте въпроса - питах конкретно за станове тип Роботърговци - защо ги няма за ниво 6,7 и 8?
Активен
AgainHAMELEON
Лейтенант
***

Karma: +11/-66
Неактивен Неактивен

Публикации: 174


Профил
« Отговор #12 -: Октомври 09, 2014, 13:24:37 »

Разбира се, че няма да спрем, но това е нова функционалност, която трябва да се въведе, и която не е с толкова висок приоритет, затова може да изчака.

 От днес забелязвам че вдигам сериозен опит на генералите при всякакви атаки !!!
Това дали е свързано със квалификациите и ще се запази ли и след тяхното приключване ?
По-конкретно ме интересува това положение при атаките на Независим град ?
Активен

Не прави това , което не искаш да ти бъде направено ;D
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #13 -: Октомври 10, 2014, 12:07:12 »

Не ми разбрахте въпроса - питах конкретно за станове тип Роботърговци - защо ги няма за ниво 6,7 и 8?

Роботърговци има само следните нива: 4, 5, 9, 10, 14 и 15.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!