Imperia Online България  
Юни 03, 2020, 03:00:44 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблеми с Империя онлайн за Андроид  (Прочетена 1420 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Laserline
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3


Профил
« -: Септември 25, 2014, 23:18:26 »

Преди няколко дена си закупих нов телефон Lenovo A536, изтеглих си Империя онлайн 6 но ми забива на началния скрийн. Опитах се да я деинсталирам и пак да я инсталирам но не стана. Андроида ми е 4.4.2. Използвам wifi за установяване на връзка до интернет  Sad
Активен
Laserline
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3


Профил
« Отговор #1 -: Септември 26, 2014, 20:08:32 »

След актуализацията все същото Sad
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #2 -: Септември 29, 2014, 13:32:00 »

Опитайте следното> Settings menu
- Applications или Application Manager
- All Applications.
- отваряте Google Play Store app
- чистите кеша, чрез Clear Data или Clear Cache

След това пробвайте да свалите и инсталирате отново приложението.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
Laserline
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3


Профил
« Отговор #3 -: Октомври 01, 2014, 17:43:18 »

 Не става... това го пробвах за 3 път Sad
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #4 -: Октомври 02, 2014, 08:45:38 »

Оказа се, че проблемът е при google play. Чакаме разрешение от тяхна страна. Съжалявам.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
centur
Лейтенант
***

Karma: +4/-16
Неактивен Неактивен

Публикации: 157



Профил
« Отговор #5 -: Октомври 07, 2014, 16:43:22 »

 Аз днес си инсталирах на Леново А536 играта върви си без проблем, но в Избор на свят няма Qualifications 2014. ,..а си направих регистрация на компа ми си има вход в Qualifications 2014. curtpolice v6 238
« Последна редакция: Октомври 07, 2014, 16:51:56 от centur » Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #6 -: Октомври 08, 2014, 09:53:56 »

Светът на квалификациите/световното не е достъпен през мобилните приложения.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!