Imperia Online България  
Септември 17, 2019, 13:49:23 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: пазар  (Прочетена 1116 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
venelin
Редник
*

Karma: +0/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 49


Профил
« -: Септември 21, 2014, 09:58:20 »

от няколко месеца  си задавам  едно въпросче на което не намерих отговора  никъде  и затова  ще го задам тука  Smiley
защо  в колониите няма пазар ? 
няма да се аргументирам с реалноста , но е тъпичко да не можеш да търгуваш  от колония 
Активен
fatmaka
Капитан
****

Karma: +19/-16
Неактивен Неактивен

Публикации: 348


Профил
« Отговор #1 -: Септември 21, 2014, 20:47:48 »

Не знам защо реши че няма.Може би просто не си го построил.Аз си имам навсякъде и спокойно си качвам оферти на пазара от колония.http://clip2net.com/s/iWWy6P
« Последна редакция: Септември 21, 2014, 20:54:05 от fatmaka » Активен
venelin
Редник
*

Karma: +0/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 49


Профил
« Отговор #2 -: Септември 21, 2014, 23:25:10 »

нямам опция да строя пазар в колония Smiley
Активен
cableonda
Лейтенант
***

Karma: +13/-14
Неактивен Неактивен

Публикации: 114


Профил
« Отговор #3 -: Септември 22, 2014, 07:51:55 »

в версия 5 няма пазар в колонията   Smiley
Активен
GARIO
Майор
*****

Karma: +252/-230
Неактивен Неактивен

Публикации: 938



Профил
« Отговор #4 -: Септември 22, 2014, 13:41:22 »

Да.В 5та няма.В 6та има.Играй 6та щом искаш пазар в колония.Едва ли ще бутат нещо такова в 5цата.
Активен

Моля!Играйте спазвайки правилата на играта.Така ще я направите по-привлекателна както за вас,така и за другите участници в нея.Никой не обича да си играе сам.
venelin
Редник
*

Karma: +0/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 49


Профил
« Отговор #5 -: Септември 22, 2014, 14:44:27 »

чудесно , но  не ми се играе във 200 свята , ще си  цъкам само във бг14 , малко  е трудоемко  да се  строи колония , ама  кво да се прави Smiley
Активен
fatmaka
Капитан
****

Karma: +19/-16
Неактивен Неактивен

Публикации: 348


Профил
« Отговор #6 -: Септември 23, 2014, 06:10:43 »

Ама уточнявайте за коя версия става въпрос де.Вярно е че в 5-та версия няма.Извинявам се за предния си пост, от доста време играя само 6 и не съобразих.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!