Imperia Online България  
Април 04, 2020, 15:07:36 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем  (Прочетена 1666 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Djeka.v
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« -: Юли 08, 2014, 12:56:51 »

Да от там го свалих
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #1 -: Юли 08, 2014, 13:00:34 »

Не е нужно да пишете нова тема за всеки свой отговор, просто натиснете този бутон и напишете отговора в настоящата тема.
http://prntscr.com/40k5fb
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
Djeka.v
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #2 -: Юли 08, 2014, 13:21:07 »

Да разбрах извинявайте
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #3 -: Юли 08, 2014, 13:27:54 »

Да не би да сте свалили приложението за версия 6 и да се опитвате да влезете в свят от версия 5 през него?
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
Djeka.v
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #4 -: Юли 08, 2014, 13:34:10 »

Версия 5 свалих
Активен
Djeka.v
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #5 -: Юли 08, 2014, 13:37:31 »

Инсталирах най новата версия на софтоера 7.1.2
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #6 -: Юли 08, 2014, 14:11:31 »

Какво точно се случва, само грешка ли изписва? Опишете ми точно какво правите, въвеждате името и паролата и после? Може да ми изпратите и скрийншот.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
Djeka.v
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #7 -: Юли 08, 2014, 14:32:25 »

Error.conection failed.network conection was lost. Никъде другаде нямам проблем само в играта 3G отваря навсякъде
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #8 -: Юли 08, 2014, 14:48:56 »

Изтрийте приложението и го инсталирайте отново.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
Djeka.v
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #9 -: Юли 08, 2014, 16:00:12 »

Пробвах няколко пъти не става май вече се наиграхме защото играя само от тела и все пак ви благодаря за времето което отделихте от 2 години играя
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #10 -: Юли 08, 2014, 16:11:18 »

В такъв случай свържете се с оператора, явно проблемът е във връзката. Съжалявам.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
mkosama
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 13


Профил
« Отговор #11 -: Юли 21, 2014, 14:14:21 »

 Grin приложението  за 5 версия крашва  постояно супер нестабилно е ..  но едва ли някои ще го оправи така е от както го има,няма развите  по него Smiley
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!