Imperia Online България  
Септември 26, 2020, 11:21:14 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос??????????  (Прочетена 1046 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
re5pectforme
Редник
*

Karma: +0/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 6


Профил
« -: Май 22, 2014, 10:43:35 »

Значи при условие, че до мен има каса от повече от 20 дни, не ми дава да анкесирам терен до мен, по принцип трябва да се премести касата на друго място ако не се лъжа?

http://prntscr.com/3lgjfg
Активен
gogata2013
Гост
« Отговор #1 -: Май 22, 2014, 10:48:01 »

Промени и отстранени проблеми09.05.2014 12:01:29
Промени:

- добавено съобщение, когато са изпълнени всички Имперски мисии
- подобрено генериране на уникални имена и портрети за Великите хора

Отстранени проблеми:

- коригирани линкове към форумите на ИО за някои езици
- бонусът от умение Подпалвач вече ще се отчита правилно, когато се пресмята дали играч може да стартира Опожаряване
- подобрена навигация между екраните на различните владения на играча
- броят Кули вече ще намалява,когато Крепостта е била свалена под необходимото ниво
- умението Гарнизонен стратег вече ще се прилага правилно, дори когато Генералът в защита е изпратен на мисия
- капацитетът на гарнизона вече ще намалява правилно, когато бъде премахнат Генерал в защита с умението 'Гарнизонен стратег'
- играчите вече няма да могат да строят Колонии или Военни постове в ексклузивната зона на Изоставена империя



За анексиране нищо не пише, ама явно го разпознава като колонизиране
« Последна редакция: Май 22, 2014, 10:49:48 от gogata2013 » Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!