CrishtiaN
From the Ashes a Fire shall be Woken...
Лейтенант

Неактивен
Публикации: 237
JuDiCaToR
|
 |
« Отговор #15 -: Май 10, 2014, 10:51:29 » |
|
нали днес е рОботен ден
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Duff
Капитан

Неактивен
Публикации: 426
DementorDuff
|
 |
« Отговор #16 -: Май 10, 2014, 11:03:53 » |
|
Е да де - ама само за някой..... 
|
|
|
Активен
|
Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
|
|
|
Jimmy_the_Hand
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 1332
ZEALOT
|
 |
« Отговор #17 -: Май 10, 2014, 11:44:20 » |
|
Я кажи ти ли ми махна хубавата луда катерица от другата тема  Майче  .... има няма две години и кусур откакто нямам възможност да махам нищо  ...от форума 
|
|
|
Активен
|
"Клиентът е нашият най-важен посетител.Той не зависи от нас.Ние зависим от него.Той не прекъсва нашата работа.Той е целта и.Той не е външен на нашия бизнес.Той е част от него.Ние не му правим услуга,когато го обслужваме.Той ни прави услуга , като ни дава възможност да го обслужим." Махатма Ганди
|
|
|
Krokodil
Минало ...
Trusted Member
Неактивен
Публикации: 2216
Духът на един мъртвец ... Винаги Обитаващ БЛАТОТО
|
 |
« Отговор #18 -: Май 10, 2014, 14:47:09 » |
|
Понеже гледам, че доста хора вече са се логнали и дори са дръпнали в точките ... а забравят да кажат : ЕРА 2 - СВЯТ 1 Е СТАРТИРАНА !!! Приятна игра на всички, които играят 
|
|
|
Активен
|
УВАЖЕНИЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ С ДЕЙСТВИЯ, ПОСТЪПКИ И ОТНОШЕНИЕ А НЕ ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ С ДЛЪЖНОСТТА ВЪВ ФОРУМА И ИГРАТА ! ... това не е ваша работа,... и Ви препоръчвам да играете друга игра защото тук аз съм назначен от определени хора и Вие не можете да ми държите сметка.  Регистрация Класики
|
|
|
Jimmy_the_Hand
Вестоносец
Неактивен
ZEALOT
|
 |
« Отговор #19 -: Май 10, 2014, 15:05:58 » |
|
Понеже гледам, че доста хора вече са се логнали и дори са дръпнали в точките ... а забравят да кажат : ЕРА 2 - СВЯТ 1 Е СТАРТИРАНА !!! Приятна игра на всички, които играят  Aбе друго си е като подкачиш Сахо  .... вече има свят и ера2 
|
|
|
Активен
|
"Клиентът е нашият най-важен посетител.Той не зависи от нас.Ние зависим от него.Той не прекъсва нашата работа.Той е целта и.Той не е външен на нашия бизнес.Той е част от него.Ние не му правим услуга,когато го обслужваме.Той ни прави услуга , като ни дава възможност да го обслужим." Махатма Ганди
|
|
|
Krokodil
Минало ...
Trusted Member
Неактивен
Публикации: 2216
Духът на един мъртвец ... Винаги Обитаващ БЛАТОТО
|
 |
« Отговор #20 -: Май 10, 2014, 15:06:18 » |
|
А ще имам ли удоволствието да те видя там...обещал си ми нещо  Крокодила си държи на думата  Макар, че лятните ери съм повече за риба 
|
|
|
Активен
|
УВАЖЕНИЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ С ДЕЙСТВИЯ, ПОСТЪПКИ И ОТНОШЕНИЕ А НЕ ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ С ДЛЪЖНОСТТА ВЪВ ФОРУМА И ИГРАТА ! ... това не е ваша работа,... и Ви препоръчвам да играете друга игра защото тук аз съм назначен от определени хора и Вие не можете да ми държите сметка.  Регистрация Класики
|
|
|
Jimmy_the_Hand
Вестоносец
Неактивен
ZEALOT
|
 |
« Отговор #21 -: Май 10, 2014, 15:09:35 » |
|
Крокодила си държи на думата  Макар, че лятните ери съм повече за риба  за риба ,за гущери  ...къде как дойде 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
no_merCyBg
|
 |
« Отговор #22 -: Май 10, 2014, 15:40:20 » |
|
М има само Бг играчи около мен 
|
|
|
Активен
|
Авторското Право 
|
|
|
CrishtiaN
From the Ashes a Fire shall be Woken...
Лейтенант

Неактивен
Публикации: 237
JuDiCaToR
|
 |
« Отговор #23 -: Май 10, 2014, 16:10:58 » |
|
good luck
Let the slaughter begin
|
|
|
Активен
|
|
|
|
okean
|
 |
« Отговор #24 -: Май 11, 2014, 01:30:46 » |
|
Сигурно забелязахте 10-ната (около 10) акаунта,преливащи от розово към лилавичко и червеничко ,които светкат по едно и също време два по два през 2 минутки по ред ,регистрирани *сичките на 27.04.2014г. за около 30-40 мин. Бас държа,че тУЙ са група приятели,седанли от обяд в зала или в единия на гости и отпиват глътка >>> цъкват на мишката,дръпват от цигарката >>> пускат пътвото университетче ...... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
no_merCyBg
|
 |
« Отговор #25 -: Май 11, 2014, 05:46:13 » |
|
|
|
|
Активен
|
Авторското Право 
|
|
|
patzo_81
|
 |
« Отговор #26 -: Май 11, 2014, 08:38:42 » |
|
Дайте линк да се забавлявам и аз малко 
|
|
|
Активен
|
Никой не умира девствен - Животът го слага на всички !!!
|
|
|
Jimmy_the_Hand
Вестоносец
Неактивен
ZEALOT
|
 |
« Отговор #27 -: Май 11, 2014, 09:35:52 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
patzo_81
|
 |
« Отговор #28 -: Май 11, 2014, 10:32:25 » |
|
Непозната версия за мен е това , но поне ще имате достойна касичка  А гледам , че и скоростно давате минусчета за публикации  Хане благодаря за линка 
|
|
|
Активен
|
Никой не умира девствен - Животът го слага на всички !!!
|
|
|
Jimmy_the_Hand
Вестоносец
Неактивен
ZEALOT
|
 |
« Отговор #29 -: Май 11, 2014, 16:45:09 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|