Imperia Online България  
Септември 27, 2022, 04:56:31 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: таран  (Прочетена 708 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
jackasshs
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 15


Профил
« -: Февруари 18, 2014, 19:04:41 »

Има ли начин да преместя тараните от една провинция в друга, както може с войската, шпионите и товарните колички ?
Активен
kataluneca89
Майор
*****

Karma: +74/-156
Неактивен Неактивен

Публикации: 772


I GAVE YOU THE LAST RITES REST IN PEACE !!!


Профил
« Отговор #1 -: Февруари 18, 2014, 19:13:38 »

http://clip2net.com/s/6QUiVa     че то тарана не е ли войска ? *xxx*
Активен
jackasshs
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 15


Профил
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2014, 19:29:14 »

Като съм давал да се премести войската, тараните все си ми оставаха
Активен
kataluneca89
Майор
*****

Karma: +74/-156
Неактивен Неактивен

Публикации: 772


I GAVE YOU THE LAST RITES REST IN PEACE !!!


Профил
« Отговор #3 -: Февруари 18, 2014, 19:33:42 »

Значи даваш име и свят и се надяваш утре някой администратор да провери дали нямаш проблем Smiley
Активен
gerganar
Community Manager
*

Karma: +29/-31
Неактивен Неактивен

Публикации: 782


Профил
« Отговор #4 -: Февруари 19, 2014, 11:30:17 »

Има ли начин да преместя тараните от една провинция в друга, както може с войската, шпионите и товарните колички ?
име и свят за да проверя.Благодаря
Активен


gerganer
Bulgarian Community Manager
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!